yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
φοβερος ανθρωπος και απο τους καλυτερους χειρουργους στην Αθηνα!συν απο τους ελαχιστους
με εξειδικευμενα μηχανηματα καρδιας π.χ.doppler!ειπε μελος του mycat Basia
Oνομα: κος Κλαμαριάς
Κλινική KLMS
Τηλ. : 210.6000.911 - 6944.384842
Fax : 210.600.10.19
Email : info@klms.gr
Οδός:Αγ.Παρασκευή (Αγ.Ιωάννης)
Αγ.Ιωάννου 79 & Δ.Ράλλη 1Αθήνα
https://www.klms.gr/showprodlist.asp?catid=2
Τήλ: 210 6517758
Οδός: περιοχη Χολαργος
Αθήνα
Κλινική ΑΠΘ
natakomn@vet.auth.gr)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κουτίνας Αλέξανδρος, Καθηγητής Α.Π.Θ.
τηλ. 2310994503 e-mail: sanimed@vet.auth.gr
Από μικρή προσωπική εμπειρία αποκόμισα καλές εντυπώσεις, εκτός από το γεγονός ότι είναι λίγο απότομος με τον ιδιοκτήτη, όχι με το ζώο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
χειρουργος.
καραμήτσος Νικος.
Αιτωλιας 14 κάτω χαλάνδρι.
τηλ:210-6753850
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθηγητης πανεπιστημιου
DVM, Cert. SAD, Ph.D
Ειδικευμενος δερματολογος
Λ. Ποσειδωνος 55 - Π. φαληρο
Τηλ. 210 9837101 Ωρες 17:00 - 20:30
stellak
Διάσημο μέλος
Κτηνίατρος- Ομοιοπαθητικός
Υμηττού 151 - 153 & Αρυββου, Παγκράτι
(απέναντι από τον Προφήτη Ηλία)
τηλ. 210 7516320
Δέχεται: 10:30 - 13:00, 18: - 20:00 (εκτός Δευτέρας πρωί και Σαββάτου)
* Προσωπική εντύπωση από το ιατρείο όχι η καλύτερη, αλλά το αποτέλεσμα στο άσθμα της γάτας μου είναι θεαματικό!
Ο γιατρός είναι φιλικός με το ζωάκι και επιμένει σε κάθε λεπτομέρεια στη λήψη ιστορικού του ζώου. Πρέπει να παρατηρείτε την παραμικρή αλλαγή στη συμπεριφορά του ζώου σας εάν αποφασίστετε να ακολουθήσετε αυτή τη μέθοδο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατερίνα Λουκάκη
210 9932295
6944734083
Δεν την έχω επισκεφτει ακόμα...Αλλά σε ένα πρόβλημα συμπεριφοράς που ειχα με πήρε απο το κινητό της και μου έδινε συμπαράσταση και συμβουλές για μισή ώρα

Θα ξαναγράψω όταν την επισκεφτώ

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 19
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Τηλ: 210 93 40691
Κιν: 6972442799
Πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική κλινική.
Γενικά ακριβή νομίζω αλλά έχω ακούσει ότι έχει κορυφαίους ιατρούς.
Με τον αδεσποτάκο μας (επείγον) δέχτηκαν δωρεάν, πράγμα απίθανο για τέτοιου είδους κλινική.
[/FONT]
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

https://www.vets.gr/ofthalmiatriko.php
Εμείς απευθυνθήκαμε στην Κα Παπαϊωάννου για οφθαλμολογικό πρόβλημα, αλλά από ό,τι βλέπω το κέντρο έχει και άλλα τμήματα.
Αντιγράφω από το site:
"ISO 9001:2000 Είμαστε οι μοναδικοί με ISO στην Ελλάδα. Πιστοποιητικό για τις δραστηριότητες μας ΝΟΣΗΛΕΙΑ- ΘΕΡΑΠΕΙΑ- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μικρών ζώων"
Νοσοκομείο : Τηλ. 22990.23528 Φαξ. 22990.23528
Ιατρειο Αθήνα : Τηλ. 210.36.42.944 Φαξ.210.36.42.944
Ιατρειο Αργυρούπολη : Τηλ. 210.99.01.654 Φαξ. 210.99.01.654
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cpinatsi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Κτηνίατρος-Δερματολόγος
Κουτίνας Αλέξανδρος, Καθηγητής Α.Π.Θ.
τηλ. 2310994503 e-mail: sanimed@vet.auth.gr
Από μικρή προσωπική εμπειρία αποκόμισα καλές εντυπώσεις, εκτός από το γεγονός ότι είναι λίγο απότομος με τον ιδιοκτήτη, όχι με το ζώο.
Χααχαχχαα.
Τον είχε καθηγητή ο αδελφός μου το 1989. Ο αδελφός μου σπούδασε κτηνιατρική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα ζώα αλλά με άλλο κλάδο.
Ειχα πάει μια φορά σε μάθημα του Κουτίνα μαζί με τον αδελφό μου, όντως περίεργος τύπος αλλά κορυφή ο άνθρωπος.
Έχει αναλάβει και τα τρία γατάκια της μικρής μου,(γιατί τα κράτησα για να μην αποχωριστούν),δεν του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι γατούλες μου και αν είχα τη δυνατότητα μεταφοράς θα πήγαινα κάπου αλλού, γιατί δεν αναλαμβάνει αδέσποτα, ούτε κάνει καλύτερες τιμές.
Μου θυμίζει λίγο έμπορο, αλλά οι στειρώσεις πήγαν πολύ καλά, ανάρρωσαν γρήγορα τα κοριτσάκια, περιμένω και τ'αγοράκια τώρα..
Είναι διαθέσιμος, αν έχεις χρήματα, αλλά σίγουρα η προσέγγιση στα ζώα και στον ιδιοκτήτη που νιώθει ευάλωτος σε περίπτωση δηλητηρίασης και επέμβασης, δεν είναι και τόσο σωστή.Μάλλον έχει κουραστεί..
Λυπάμαι, αλλά δεν τον συστήνω, παρ'όλο που συνεχίζω να πηγαίνω εκεί και για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύω τα στοιχεία του.

Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω
moukelis
Επιφανές μέλος
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
απο χτύπημα σε λεκανη αλλα δεν εχει τιποτε σπασμενο
με βαση τις ακτινες που βγαλαμε.
ευχαριστω
aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
gelly01
Δραστήριο μέλος
Καποιον που να μπορει να διαγνωσει κινητική δυνατοτητα η απαπηρία
απο χτύπημα σε λεκανη αλλα δεν εχει τιποτε σπασμενο
με βαση τις ακτινες που βγαλαμε.
ευχαριστω
Mina el σκεψου το ενδεχομενο να φερεις το μικρο στην Πανεπιστημιακη κλινικη του ΑΠΘ. Υπαρχουν γιατροι με ειδικοτητα και ειναι οντως εξαιρετικοι. Το μονο που εχεις να επιβαρυνθεις οικονομικα ειναι το ταξιδι σου. Τα εντος κλινικης τα αναλαμβανω εγω.
Σου στελνω με ΠΜ τα τηλεφωνα μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool