ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρώτησες στην κτηνιατρική κλινική του ΑΠΘ τυχόν;
Ναι και μου είπαν 100 και...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και η διεύθυνση Ολύμπου 36, Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η τιμή που σου είπα στο θέμα σου είναι εξακριβωμένη.
η κτηνιατρική ΑΠΘ όσο καλή και να είναι, όσο σίγουρος και να είσαι για τους γιατρούς και την δουλειά τους, είναι σκέτο φαρμακείο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
#ChazyChaz ονομάζεται Φαλτσή Αίκατερίνη , το τηλέφωνο είναι 2310342390
και η διεύθυνση Ολύμπου 36, Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η τιμή που σου είπα στο θέμα σου είναι εξακριβωμένη.
η κτηνιατρική ΑΠΘ όσο καλή και να είναι, όσο σίγουρος και να είσαι για τους γιατρούς και την δουλειά τους, είναι σκέτο φαρμακείο...
Σε ευχαριστώ άπειρα!!! Πραγματικά πόσο καιρό έψαχνα για στειρωση σε λιγότερα χρήματα! Θα κλείσω μέσα στην εβδομάδα ραντεβού να την πάω!
Misa Misa
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σας
Θελω να παω την γατα μου Αλεξανδρούπολη για στειρωση και διαφορες προεγχειρητικες εξετασεις. Ξερετε καποιον πολυ καλο και υπευθυνο ιατρο εκει? Λεω πολυ καλο και υπευθυνο γιατι την γατα αυτη την βρηκα σχεδον πεθαμενη και δυο μηνες χαροπαλεύε στο σπιτι μου! Εχει ταλαιπωρηθει πολυ και δε θα ηθελα να της προκαλεσω παραπανω ταλαιπωρια
! και επειδη της εχουν μεινη και καποια κινητικα προβληματα πρεπει να κανει φανταζομαι και ακτινες! (Ειναι η πρωτη μου γατα και αγχώνομαι)Την εχω σαν κορη μου και θελω το καλυτερο για αυτην! Σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερον 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αν και δεν γνωρίζω από Αλεξανδρούπολη, ρίξε μια ματιά στους κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη μας στο θέμα μας εδώ
και συγκεκριμένα στο ποστ #207.Από κει κι έπειτα ας περιμένουμε να απαντήσει κι άλλη/ος φίλη/ος μας αν τυχαίνει να γνωρίζει και συστήνει.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά όλα να πάνε καλά και να χαίρεσαι την αγαπημένη σου γατούλα για πολλά πολλά χρόνια

Misa Misa
Νεοφερμένο μέλος

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Κτηνίατρος
Μουρίκη 51, Ελευσίνα, 19200, ΑΤΤΙΚΗΣ
2110135632, 2110135632, 6948729131
Όταν συνάντησα πρόβλημα με 2 γατούλια μου και εντελώς δυσαρεστημένος με την προηγούμενη κτηνίατρο, έψαχνα απελπισμένα να βρω κτηνίατρο να νοσηλεύει τον έναν από τους 2 που ήταν τόσο σοβαρά που δεν έβγαζε σαββατοκύριακο. Άνοιξε το ιατρείο Σάββατο και τον δέχτηκε για νοσηλεία και την Δευτέρα της πήγα και τον άλλον. Η αντιμετώπιση, οι γνώσεις που είχε, η φροντίδα που τους παρείχε, αλλά και οι καλές τιμές με άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο και οι γατούληδες είναι μια χαρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώργος Καλτσάς και Άννα Δεληγιάννη
Επτά Πλατάνια 15, 38333, Βόλος
2421029481, 6977072777, 6936639789
Εξαιρετικά παιδιά και επιστήμονες (με ειδίκευση στη χειρουργική), με μεγάλη αγάπη για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bindi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωμα συντονιστή: Απαντησεις,εφοσον το ερωτημα αφορα κριτικη κτηνιατρου μόνο σε προσωπικα μηνύματα.
rouli726
Δραστήριο μέλος
μηπως ξερουν τα μελη απο ΠΑΤΡΑ καποιον οικονομικο κτηνιατρο για τη στειρωση τους οταν ερθει η ωρα?
ειναι 2 αρσενικα κι ενα θηλυκο.
λεω οικονομικο γιατρο γιατι η μαμα μου ειναι συνταξιουχος των 500 ευρω και με αλλες υποχρεωσεις οικονομικες(εφορια, δανειο κλπ) και ισα που τα βγαζει περα αλλα τα λυπηθηκε να τα αφησει στο δρομο να πεθανουν.
Μετά από ένα χρόνο αλλά αξίζει να ξέρεις τον Βασίλη βλαστό στο χαιδαρι!Καλησπέρα σας,
θέλω να πάω τη γατούλα μου για να δουν τα δοντάκια της γιατί έχει κόκκινα ούλα και μαύρα στίγματα ώστε να της γίνει καθαρισμός και ότι άλλο χρειάζεται ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του στόματος. Τα τελευταία χρόνια έχω πάει σε πολλούς κτηνιάτρους αλλά από κανέναν δεν έμεινα ικανοποιημενη. Θέλω επιτέλους να βρώ κάποιον που να γνωρίζει πολύ καλά τις γάτες και να χρησιμοποιεί όλες τις ενδεδειγμένες μεθόδους εξέτασης κ.λ.π.
Θα παρακαλούσα αν γνωρίζετε κάποιον στα δυτικά προάστεια (Αθηνών) κυρίως από τον οποίο να είστε υπερικανοποιημένοι να μου τον προτείνετε. Τι αναζητώ?
1) Αναζητώ έναν γιατρό που να μπορεί μόνος του να κρατήσει τη γάτα και όχι να θέλει βοηθούς ώστε να κάνει μία απλή εξέταση του ζώου όπως να δει τα ματάκια, αυτάκια κ.λ.π. ή να πάρει αίμα...και όχι με νάρκωση.Να ξερει να χειρίζεται το ζώο με υπομονή
2) Πρωτού κάνει κάποιο χειρουργείο και προβεί σε αναισθησία να έχει κάνει αιματολογικές εξετάσεις ή ουρολογικές ή όποιες άλλες εξετάσεις χρειάζεται το ζώο ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την αναισθησία
3) Να χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εξέτασης/θεραπείας και το κτηνιατρείο/κλινική να είναι σύγχρονο και καθαρό όχι μπουρδέλο...
4) Να κόβει αποδείξεις και όχι να λέει ότι δήθεν κάνει καλύτερες τιμές και τελικά χρεώνει πολύ παραπάνω για κάτι απλό από το σύνηθες.
5) Επειδή το πρόβλημα αφορά σε δοντάκια/στόμα εάν έχετε κάποιον υπόψη που ασχολήθηκε με οδοντιατρικά ζητήματα με επιτυχία τότε παρακαλώ να μου τον προτείνετε.
6) Να ξέρει καλά τις γάτες!
Τα γράφω όλα αυτά γιατί 4 χρόνια τώρα δεν έχω καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο κτηνίατρο. Έχω πάει σε πολλούς διαφορετικούς και έχουν συμβεί τα παρακάτω:
1ος Κτηνίατρος: Εξέταση του γάτου εξ αποστάσεως, μιλάμε από τα 2 μέτρα απόσταση καθήμενη στο γραφείο της ενώ τον γάτο τον είχα στο τραπέζι εξέτασης. Έβγαλε πόρισμα, χρέωσε 20 ευρώ την επίσκεψη και ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα.Έφαγε άκυρο.
2ος Κτηνίατρος: Δεν ξέρει να πιάσει τη γάτα, ή κάνει νάρκωση για χειρουργείο χωρίς να έχει προβεί στις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις. Άκυρο και αυτός.
3ος Κτηνίατρος: Χρέωνε πολλά και χωρίς αποδείξεις, δεν ήταν κακός με το ζώο αλλά οι τιμές του υπερβολικές για ένα απλό εμβόλιο.
4ος Κτηνίατρος: Νάρκωση με το παραμικρό ακόμη και για απλή εξέταση αίματος.Άκυρο κι εσύ...και να πεις ότι η γάτα μου είναι αγρίμι αντε να το δεχτώ αλλά η κακομοίρα δεν ξέρει να βγάλει νύχι απλά είναι φοβιτσιάρα με τους ξένους και σε ξένο περιβάλλον νιαουρίζει και δεν κάθεται σε ησυχία.
Και πάει λέγοντας...
Δεν καταφεύγει σε φάρμακα παρά μόνο σε ανάγκη.απλος,κοφτος κι απόλυτα γνωστής αυτού που τελεί.
Αngie.K
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool