Καλησπέρα σας,
θέλω να πάω τη γατούλα μου για να δουν τα δοντάκια της γιατί έχει κόκκινα ούλα και μαύρα στίγματα ώστε να της γίνει καθαρισμός και ότι άλλο χρειάζεται ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του στόματος. Τα τελευταία χρόνια έχω πάει σε πολλούς κτηνιάτρους αλλά από κανέναν δεν έμεινα ικανοποιημενη. Θέλω επιτέλους να βρώ κάποιον που να γνωρίζει πολύ καλά τις γάτες και να χρησιμοποιεί όλες τις ενδεδειγμένες μεθόδους εξέτασης κ.λ.π.
Θα παρακαλούσα αν γνωρίζετε κάποιον στα δυτικά προάστεια (Αθηνών) κυρίως από τον οποίο να είστε υπερικανοποιημένοι να μου τον προτείνετε. Τι αναζητώ?
1) Αναζητώ έναν γιατρό που να μπορεί μόνος του να κρατήσει τη γάτα και όχι να θέλει βοηθούς ώστε να κάνει μία απλή εξέταση του ζώου όπως να δει τα ματάκια, αυτάκια κ.λ.π. ή να πάρει αίμα...και όχι με νάρκωση.Να ξερει να χειρίζεται το ζώο με υπομονή
2) Πρωτού κάνει κάποιο χειρουργείο και προβεί σε αναισθησία να έχει κάνει αιματολογικές εξετάσεις ή ουρολογικές ή όποιες άλλες εξετάσεις χρειάζεται το ζώο ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την αναισθησία
3) Να χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εξέτασης/θεραπείας και το κτηνιατρείο/κλινική να είναι σύγχρονο και καθαρό όχι μπουρδέλο...
4) Να κόβει αποδείξεις και όχι να λέει ότι δήθεν κάνει καλύτερες τιμές και τελικά χρεώνει πολύ παραπάνω για κάτι απλό από το σύνηθες.
5) Επειδή το πρόβλημα αφορά σε δοντάκια/στόμα εάν έχετε κάποιον υπόψη που ασχολήθηκε με οδοντιατρικά ζητήματα με επιτυχία τότε παρακαλώ να μου τον προτείνετε.
6) Να ξέρει καλά τις γάτες!
Τα γράφω όλα αυτά γιατί 4 χρόνια τώρα δεν έχω καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο κτηνίατρο. Έχω πάει σε πολλούς διαφορετικούς και έχουν συμβεί τα παρακάτω:
1ος Κτηνίατρος: Εξέταση του γάτου εξ αποστάσεως, μιλάμε από τα 2 μέτρα απόσταση καθήμενη στο γραφείο της ενώ τον γάτο τον είχα στο τραπέζι εξέτασης. Έβγαλε πόρισμα, χρέωσε 20 ευρώ την επίσκεψη και ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα.Έφαγε άκυρο.
2ος Κτηνίατρος: Δεν ξέρει να πιάσει τη γάτα, ή κάνει νάρκωση για χειρουργείο χωρίς να έχει προβεί στις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις. Άκυρο και αυτός.
3ος Κτηνίατρος: Χρέωνε πολλά και χωρίς αποδείξεις, δεν ήταν κακός με το ζώο αλλά οι τιμές του υπερβολικές για ένα απλό εμβόλιο.
4ος Κτηνίατρος: Νάρκωση με το παραμικρό ακόμη και για απλή εξέταση αίματος.Άκυρο κι εσύ...και να πεις ότι η γάτα μου είναι αγρίμι αντε να το δεχτώ αλλά η κακομοίρα δεν ξέρει να βγάλει νύχι απλά είναι φοβιτσιάρα με τους ξένους και σε ξένο περιβάλλον νιαουρίζει και δεν κάθεται σε ησυχία.
Και πάει λέγοντας...