Όνομα: Μιλτιάδης Λέκκας
Διεύθυνση: Ήρας 37
Περιοχή: Γλυφάδα Αττικής
τηλ.: 210 89 44 090
Ώρες που είναι ανοιχτός: Δευτέρα εώς Παρασκευή: 10π.μ.-1.30μ.μ και 6μ.μ.-8.30 μ.μ., Σάββατο: 10 π.μ. - 1.30 μ.μ.
Είναι ο κτηνίατρος που έχουμε εδώ και 12 χρόνια. Είναι πολύ καλός χειρουργός και κάνει σωστές διαγνώσεις και θεραπείες (αν και προκειμένου να φτάσεις στην έγκυρη διάγνωση ίσως χρειαστεί να πληρώσεις πολλά για 1002 εξετάσεις).
Το μόνο αρνητικό του είναι ότι στην αρχή μπορεί να μοιάζει ψυχρός, καθώς είναι λιγομίλητος, αλλά αν του κάνεις ερωτήσεις θα σου απαντήσει σε όλα, και το εκτιμάει πολύ αν δει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το ζώο σου. Έχω καταλάβει ότι δεν μιλάει πολύ - δεν θέλει να "πιέζει" τους πελάτες να κάνουν παραπάνω από τα εντελώς απαραίτητα καθώς πολλοί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω οικονομικών δυσκολιών ή λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.
Σε περίπτωση που πάτε, θυμηθείτε αυτό: να του κάνετε ερωτήσεις χωρίς δισταγμό και να επιμείνετε να σας μιλήσει για ο,τιδήποτε μπορείτε να κάνετε για το ζωάκι σας.
Οι τιμές του είναι κανονικές (όχι ακριβές όχι φτηνές), αλλά αν καταλάβει ότι υπάρχει ανάγκη κάνει καλύτερες τιμές. Λόγω του ότι έχω 10 γάτες κ 1 σκύλο μου κάνει παρα πολύ καλές τιμές.
Επίσης, έσωσε τον Μπίρμπα που ήταν ετοιμοθάνατος λόγω νεφρικής ανεπάρκειας (υπάρχει σχετικό ποστ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.