aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τηλεφωνα: 2291079904
Ωρες εργασιας : Δευτ. Τριτη Πεμπτη Παρασκευη 9.30 - 12.30, 17.30 - 20.30
Τετ. 17.30 - 20.30, Σαβ. 9.30 - 13.30
Σχολια : Ειναι παρα πολυ προσεκτικτος , δεν αφηνει τιποτα στην τυχη ( τα γατια μου που στειρωσε τους εβαλε και ορο , μου εκανε εντυπωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
siaki
Νεοφερμένο μέλος
ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Σταυροπούλου 41, 11252 Πλ. Αμερικής, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-8642734
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
Πολη: Περαια Θεσσαλονίκης
Ονομα: Σακαλής Χ. Γιώργος
Περιοχή: Περαία , Θερμαικου 35
Τηλεφωνα: 23920 25858, 6977537344
Ωρες εργασίας: 9:30 -14:00 και 17:00- 20:30 αλλα μενει κοντα. Μπορεις να τον παρεις τηλ και να ερθει στο ιατρειο
Σχόλιο: Τον εμπιστευομαι απολυτα. Πολυ καλος κτηνιατρος, τελειος τυπος και με πολλες γνωσεις. Πηγαινα εκει τον σκυλο μου και και δεν εχο κανενα παραπονο. Τον εσωσε μια φορα απο ενα μολυσμενο τσιμπουρι που τον ειχε τσιμπισει και κατευθειαν εκανε διαγνωση. Του εχω παει 2-3 φορε αδεσποτα γατακια που ηταν χτυπημενα και δεν μου πειρε ουτε ενα ευρω. Εχει 2 γατακια και του αρεσουν ιδιαιτερα. Για το τετραπλο μου πειρε 30 ευρω. Πριν μια βδομαδα την εκανα στειρωση την γατουλα μου και μου πειρε 100 μαζι με 2 μερες διανυκτερευση και αντιβιωση.Μονος του ηθελε να την κρατησει για να την προσεχει την αναρωση της. Πραγματικα τον συνιστω ανεπιφυλακτα.
Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος
ειχα παει σε εναν αλλα ηταν απαθεστατος, δν θελω να πετυχω παλι τετοιον τυπο... please!!!!!!!!!!
azil
Νεοφερμένο μέλος
Βάσια_12487
Νεοφερμένο μέλος
Οταν εμενα Γιαννενα μου ειχαν πει και πηγαινα τη γατουλα μου στη Γραβανη Ελισαβετ. Το Κτηνιατρειο το εχει Χρ.Πατση 1. Τουλαχιστον απαθεστατη δεν ειναι. Θυμαμαι οταν ειχα πρωτοβρει το γατουλινι μου, επρεπε δυστυχως το ψυχουλινι μου να ταξιδεψει, και επειδη πρωτη φορα της ειχα δωσει χαπι, την επαιρνα βραδιατικα τηλ τη γυναικα απο τα κτελ και την ελεγα "τωρα εβγαλε κατι ασπρο το ματι της, τωρα με κοιταει ετσι..." αλλα δε με εβρισε τοσες φορες που πηρα,ενταξει.... Νομιζω ειναι η πιο γνωστη στα Γιαννενα, οσο εμεινα εκει, γιατι κανεις δεν ηξερε να μου πει αλλον. Παντως στο διαδικτυο βρηκα αλλους δυο (μαλλον ο ενας θα ειναι ο ''δικος σου'')
σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. θα την επισκευτω συντομα! να'σαι καλα ειχα αγχωθει τοοοοοοοσο πολυ

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Όνομα: Ξανθούλα Ζαχοπούλου
Διεύθυνση: Αίνου 71, 68100, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 25510-26066
Ώρες Εργασίας: Δευτέρα - Σάββατο μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι και Δευτέρα - Παρασκευή τα απογεύματα μέχρι τις 21.00 εκτός από Δευτέρα και Τετάρτη που είναι μέχρι τις 20.00. (Για το ωράριο έχω μερικές αμφιβολίες, θα το κοιτάξω κ αν υπάρχει αλλαγή θα το διορθώσω)
Σχόλιο: Είναι πολύ καλή στη δουλειά της και αγαπάει τρελά τα ζωάκια! Καλά που έχουμε κ αυτήν εδώ...
secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
Απο σκαιθο για κτηνιατρο ξερει κανεις? αν ειναι καποιος καλος! η αλλιως να παω βολο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:Κατερίνη
Ονομα:Ασημίνα Λιμπανοβνού
Περιοχή:Αγ.Παρασκευής 3-Τ.Τερζοπούλου, Κατερίνη
Τηλεφωνα:Τηλ.Κλιν.23510.78550,κιν. 6972 861511
Ωρες εργασίας:Ωράριο καταστημάτων
Σχόλιο:Οι καλύτεροι στην Κατερίνη, σύμφωνα με πολλούς κ εμένα φυσικά.Καλέστε πρώτα στο ιατρείο γτ τις πιο πολλές φορές είναι εκεί ασχέτως του ωραρίου
Λοιπον παιδια μια διορθωση στο ωραριο... Οι κτηνιατροι ειναι ανοικτοι καθημερινα 8.00-14.30 και 17.30-21.30.... και βαλε πολλες φορες........ Τα Σαββατα ανοικτα μεχρι τις 15.30..... Αυτα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el-gat
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας
Ζω με γατες απο το 1974 !!!Οπως καταλαβαινετε εχω γνωρισει αρκετους κτηνιατρους ....Τα τελευταια 15 χρονια γιατρος μας ειναι ο Δημητρης Κοτσιφης
της φιλοζωικης ΣΩ.ΖΩ. Τον θεωρω πολυ καλο γιατρο και ανθρωπο , εχει ειδικοτητα στις στειρωσεις,
ερχεται στο σπιτι και οι τιμες του ειναι λογικοτατες.
Σωματειο ζωοφιλων ΣΩ.ΖΩ
Αρμενη Βραιλα 23 (Λεωφ.Αλεξανδρας)
τηλ.2106460782
Δημητρης Κοτσιφης
τηλ.6972409090
:kiss: el-gat
petsat
Νεοφερμένο μέλος
Όνομα: Παύλος Νοταρίδης
Διεύθυνση: Πεστών 77 Θεσσαλονίκη (δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας)
τηλ. Ιατρείου: 2310924854 Οικ.: 2310921343 κιν.: 6944426450
Ωράριο Ιατρείου: συνεχές
Σχόλια: Βασικά ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πραγματικά ΦΟΛΟΖΩΟΣ. Φιλοξενεί και θεραπεύει όλα τα αδέσποτα της περιοχής. Τους προσφέρει στέγη, φαγητό και θέρμανση στο ιατρείο ακόμη και τις ώρες που είναι κλειστό.
Απίστευτες τιμές: στείρωση γάτου στο τηλέφωνο μου είπε 50 και στο ιατρείο με χρέωσε 40 ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρακαλώ.
Αρνητικό σχόλιο: Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο περιποιημένο το Ιατρείο του.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω Αναστασια μου

https://www.skmza.gr/KATALOGOS/katalogos.htm
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θελω να στειρωσω 3-4 αδεσποτακια και ψαχνω καπου καλα και οικονομικα...Ελπιζω να μου κανουν καποια ευκολια λογω του οτι θα ειναι αρκετα γατακια...
Που μου προτεινετε να παω?
ευχαριστω
ruko
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

fani t
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως εχετε να μου προτινετε καποιο γιατρο κοντα στο κεντρο της Καλλιθεας??
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Κατσόγιαννος Γιώργος
Σαπφούς 83 Καλλιθέα-Αθήνα
ΤΗΛ:2109575736-6944878841
Μηπως εχετε να μου προτινετε καποιο γιατρο κοντα στο κεντρο της Καλλιθεας??
Voula
Διάσημο μέλος
Από την δικιά μου κτηνίατρο πήρα τα εξής στοιχεία:
Γαρμπής Δημήτρης, τηλ 210 9572020
Αν αποφασίσεις να πας εκεί, να πεις ότι είσαι εκ μέρους της Βασιλικής της Γιανναράκη.
ria23
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
κανεναν καλο κτηνιατρο στο περιστερι εχουμε?????????![]()
Από τη λίστα:
Σταματάκη Ευσταθία
Σαρανταπόρου 92
210 5746111, 6932 909817

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool