mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανεναν καλο κτηνιατρο στο περιστερι εχουμε?????????![]()
Μαρία Ντεβέ
Αγ.Βασιλείου 203
τηλ. 210 5712011
κιν. 6947370484
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριλού17961
Νεοφερμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέο μέλος εδώ και γενικά νέα γατομαμά με όχι μεγάλη πείρα. Ψάχνω να βρω ένα καλό κτηνίατρο για την Raisa μου στο Περιστέρι όπου και μένω. Κοντά στο σπίτι μου είναι το ιατρείο της Μαρίας Ντεβέ όπου είδα ότι κάποιος εδώ την πρότεινε αλλά δεν είχε κάποιο σχόλιο πως είναι σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Αν την έχει επισκεφτεί κάποιος ας μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, γιατί εννοείται θέλω το καλύτερο για την γάτα μου.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Καλως ήρθες. Ο δικός μας κτηνίατρος είναι πολύ καλός.
Είναι στο Περιστέρι, Σολωμού 31 στο Μπουρνάζι, κοντά στο Maya-Maya αν ξέρεις. Ειναι πολύ τρυφερός με τα ζώα και ενημερωμενος.Και πολύ καλός άνθρωπος.
Δημήτριος Γιαννόπουλος
Σολωμού 31, Ν.Σεπόλια(Μπουρνάζι)
Τηλ.210-5749954
Δίνει και το κινητό του και όποτε τον έχω πάρει απαντάει πάντα!
Μελλοντικά θα το κάνει 24ωρο το ιατρείο του.
Εχει πολύ κόσμο πάντα και για πολύ σοβαρά περιστατικά.Εχει τεράστια εμπειρία σε εγχειρήσεις βαριές π.χ σπασμένα ποδια απο τροχαία κτλ.
Ελπίζω να βοηθησα.Εμεις πάμε 1,5 χρόνο σε αυτόν.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέο μέλος εδώ και γενικά νέα γατομαμά με όχι μεγάλη πείρα. Ψάχνω να βρω ένα καλό κτηνίατρο για την Raisa μου στο Περιστέρι όπου και μένω. Κοντά στο σπίτι μου είναι το ιατρείο της Μαρίας Ντεβέ όπου είδα ότι κάποιος εδώ την πρότεινε αλλά δεν είχε κάποιο σχόλιο πως είναι σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Αν την έχει επισκεφτεί κάποιος ας μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, γιατί εννοείται θέλω το καλύτερο για την γάτα μου.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
αν μενεις κοντα στην μαρια ντεβε, η γνωμη μου ειναι να πας. ειναι πολυ καλη και με τους ιδιοκτητες αλλα και τα ζωακια.
εχει μεγαλη πειρα σα γιατρος.

ειναι ευγενικη, ξερει καλα τη δουλεια της, σου εξηγει και σε ενημερωνει αναλυτικα. εγω τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη

natalouko
Επιφανές μέλος
Μαριλού17961
Νεοφερμένο μέλος
αν μενεις κοντα στην μαρια ντεβε, η γνωμη μου ειναι να πας. ειναι πολυ καλη και με τους ιδιοκτητες αλλα και τα ζωακια.
εχει μεγαλη πειρα σα γιατρος.
ειναι ευγενικη, ξερει καλα τη δουλεια της, σου εξηγει και σε ενημερωνει αναλυτικα. εγω τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη![]()
Δυστυχώς μένω μακριά, Αγία Παρασκευή, αλλα πήγαμε σε μια στο Χαλάνδρι 5' απτο μετρο Δουκισσης Πλακεντιας. Πάααααααααρα πολύ καλή. Μετα από 2 κτηνιάτρους θα μεινουμε σε αυτή. Πεντακάθαρο ιατρείο, πολύ ευγενική με τα ζωάκια, σύγχρονα μηχανήματα (κάτι που οι άλλες 2 δεν ειχαν).
Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες σας. Ευχομαι οτι καλύτερο στα γατακια σας και να μην αρρωστησουν ποτε
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο κτηνίατρος που χρησιμοποιούμε εδώ και ένα χρόνο είναι ο:
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΔΟΣ ΙΚΤΙΝΟΥ 7
ΤΗΛ. 2310272326.
Είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και φιλόζωος, φροντίζει ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα ζώα κατά την εξέταση και επεξηγεί αναλυτικά. Κάναμε στείρωση την γάτα μας και την φρόντισε σαν δικιά του. Η ανάρρωσή της ήταν εντυπωσιακά γρήγορη.
Μπορείτε να μου πείτε που περίπου είναι η Ικτίνου?Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
Νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο γιατρό έχω ακούσει καλά λόγια από ένα pet shop.
Από τιμές πως είναι?Και από προσωπικές εμπειρίες?
Το πρόβλημα μου είναι ότι έμενα αλλού και είχα έναν κτηνίατρο που τώρα έκλεισε το ιατρείο λόγω διορισμού.Έπειτα είχα μια γνωστή κτηνίατρο,η οποία μου έλεγε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τους εμβολιασμούς των γατουλινιών μου και μπερδεύτηκα.
Τώρα μιας και είμαι κέντρο θέλω να βρω κάποιον αξιόπιστο κτηνίατρο,που να μπορώ να βρίσκω εύκολα και να ξέρω τι χρειάζεται να κάνω για ην φροντίδα των τετράποδων μου!
ruko
Διάσημο μέλος
Μπορείτε να μου πείτε που περίπου είναι η Ικτίνου?
Στο κέντρο, κάθετη της Τσιμισκή (στο ύψος των Everest), εκεί που είναι το Tiffany's.
Απ' όσο θυμάμαι, είναι πεζόδρομος, έχει κι ένα σχολείο λίγο παραπάνω. Για το γιατρό που ρωτάς δεν ξέρω, όπως βλέπεις στη Θεσσαλονίκη γνωρίζω πλέον μόνο τα φαγάδικα.
dudu
Νεοφερμένο μέλος

mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης.ς. Ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε.
Πολη:θεσσαλονικη
Ονομα:δασκαλοπουλος νικος
Περιοχή:μαρτιου με δελφων
Τηλεφωνα:2310329659,6977694834
Ωρες εργασίας:δευτερα ως παρασκευη 10.30-2,6-9,εκτος τεταρτης10.30-2,σαββατο 12-2
Σχόλιο:απλα υπεροχος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Fifiki
Νεοφερμένο μέλος
Στην λίστα δεν βρήκα κάτι

giannour
Νεοφερμένο μέλος
Εκει πηγαινω εγω, τον βρηκα και στη λιστα κτηνιατρων απο το Mycat.gr .
Ειναι στην οδο λεωφορος ΟΧΙ 12 (απεναντι απο την εκκλησια του Αγιου Παυλου).
Εντυπωσεις πολυ καλες,εξετασε το μικρο γατακι μου παρα πολυ καλα ,οχι γρηγορα για να τελειωνει,ειχε ορεξη να δει τα παντα,εβαλε μικροσκοπια κτλ γνωστα των κτηνιατρων για να εξετασει τα κακακια του γατιού.
Τον παιρνω οποτε θελω τηλεφωνο και εχει ορεξη να μιλησει και να μου πει ακριβως τι να κανω.
Το Ιατρειο ειναι καλο,οχι καινουριο,ουτε παλιό.
Θα σας πω και μια τιμη (δε ξερω βεβαια αν ειναι πολλά,και ας μου πει καποιος την αποψη του)
Για τις πρωτες εξετασεις που εκανα ,κοπρανα στο μικροσκοπιο,θερμοκρασια, μου εδωσε αποπαριστικο και 2 κονσερβες ειδικης διαιτας με κοτοπουλο και ρυζι μου πηρε 30 ευρώ

καλα ειναι?
Αυτα ειχα να πω, και βασικα μιας και υπαρχει λιστα ,ας ανανεωθει μιας και ξερουμε την οδο του
Λεγεται
Γκογκακης Πολυδωρος Κτηνιατρος του ΑΠΘ
Λεωφορος ΟΧΙ 12,Αγιος Παυλος.
τηλ (το εχει η λιστα του Mycat)
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:θεσσαλονικη
Ονομα:δασκαλοπουλος νικος
Περιοχή:μαρτιου με δελφων
Τηλεφωνα:2310329659,6977694834
Ωρες εργασίας:δευτερα ως παρασκευη 10.30-2,6-9,εκτος τεταρτης10.30-2,σαββατο 12-2
Σχόλιο:απλα υπεροχος
προσωπικα δεν παω καθολου το κτηνιατρικο κεντρο του κυριου ψυχογιου στην πυλαια.αψογο σερβις αλλα χρειαζεται και εμπαθεια για το επαγγελμα του κτηνιατρου.
εχετε να μου πειτε κατι για τον κυριο αγαθαγγελιδη στην ωραιοκαστρου?
επειδη ενας κτηνιατρος δεν φτανει για ολες τις ωρες και μερες του χρονου.
Δυτική Θεσσαλονίκη σε ενδιαφέρει ?
μια πολύ καλή κλινική ειναι αυτη https://www.agiosmodestos.gr/
αυτον που πας στην Ωραιοκαστρου δεν τον γνωριζω, αλλα ξερω μια Δυτικα... που δεν θα τη συστηνα σε κανεναν![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά καλημέρα! Επειδή την παχουλή τιγρούλα θα την πάρει ένας κύριος που μένει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (νομίζω Πυλαιότικα λέγεται η περιοχή του), θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό στην περιοχή αυτή.
Ευχαριστώ
Κωνσταντινοπολίτικα
Μαρία Κυριακίδου
17ης Νοέμβρη 21
2310 934743
ειναι πολύ καλή κατά την γνώμη μου
Δίνει κινητό , που για μένα ειναι βασικό, και ενδιαφέρθηκε να μου τηλεφωνήσει μετά την στείρωση αλλά και την επόμενη μέρα να ρωτήσει πως ειναι ο μικρός

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρω δυο ιατρεία, ένα στην Αργυρούπολη και ένα στο Παλαιό Φάληρο, που είναι πολύ καλά!
aretha
Περιβόητο μέλος
Εδώ, δίνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ώρες ιατρείου, τηλέφωνα κ.λπ.).Που και πως μπορούμε να γράψουμε κτηνίατρους που συστήνουμε???
Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά εδώ, να δεις αν αυτά τα ιατρεία που έχεις υπόψη σου έχουν προταθεί ήδη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool