Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

κανεναν καλο κτηνιατρο στο περιστερι εχουμε?????????:hmm::hmm:

Μαρία Ντεβέ
Αγ.Βασιλείου 203

τηλ. 210 5712011
κιν. 6947370484

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέο μέλος εδώ και γενικά νέα γατομαμά με όχι μεγάλη πείρα. Ψάχνω να βρω ένα καλό κτηνίατρο για την Raisa μου στο Περιστέρι όπου και μένω. Κοντά στο σπίτι μου είναι το ιατρείο της Μαρίας Ντεβέ όπου είδα ότι κάποιος εδώ την πρότεινε αλλά δεν είχε κάποιο σχόλιο πως είναι σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Αν την έχει επισκεφτεί κάποιος ας μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, γιατί εννοείται θέλω το καλύτερο για την γάτα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ μένω αγία παρασκευή με τον αντρα μου και έχουμε πάει σε 2 κτηνιάτρους. Δε λέω καλές ήταν αλλά κάτι........είχε η καθεμία που δεν μας ενθουσίασε. Σε ό,τι υστερούσε η μία το έβρισκες στην άλλη, αλληλοσυμπληρώνονταν δηλαδή. Η κυρία λοιπόν της φιλοζωικής που μας έδωσε τον Ηρακλή μας, μας είπε ότι συνεργάζονται με αυτήν την κτηνίατρο και είπαμε να τη γνωρισουμε κι αυτή. Κοντά μας είναι άλλωστε γιατι και μεις κοντά στο μετρο μενουμε. Η διεύθυνση είναι: Ηρακλείτου & Γρηγ.Λαμπράκη 51, 210-8104875 Χαλάνδρι, όχι Γερακας.Αυτή Γερακα μας είπε αλλα ο χαρτης λεει Χαλανδρι, γιατί είναι απο την αριστερη μερια της Ηρακλείτου. Τέλος πάντων, θα πάμε απόψε και θα σας ενημερώσω σχετικά.

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέο μέλος εδώ και γενικά νέα γατομαμά με όχι μεγάλη πείρα. Ψάχνω να βρω ένα καλό κτηνίατρο για την Raisa μου στο Περιστέρι όπου και μένω. Κοντά στο σπίτι μου είναι το ιατρείο της Μαρίας Ντεβέ όπου είδα ότι κάποιος εδώ την πρότεινε αλλά δεν είχε κάποιο σχόλιο πως είναι σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Αν την έχει επισκεφτεί κάποιος ας μου δώσει περισσότερες πληροφορίες, γιατί εννοείται θέλω το καλύτερο για την γάτα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Καλως ήρθες. Ο δικός μας κτηνίατρος είναι πολύ καλός.
Είναι στο Περιστέρι, Σολωμού 31 στο Μπουρνάζι, κοντά στο Maya-Maya αν ξέρεις. Ειναι πολύ τρυφερός με τα ζώα και ενημερωμενος.Και πολύ καλός άνθρωπος.
Δημήτριος Γιαννόπουλος
Σολωμού 31, Ν.Σεπόλια(Μπουρνάζι)
Τηλ.210-5749954
Δίνει και το κινητό του και όποτε τον έχω πάρει απαντάει πάντα!
Μελλοντικά θα το κάνει 24ωρο το ιατρείο του.
Εχει πολύ κόσμο πάντα και για πολύ σοβαρά περιστατικά.Εχει τεράστια εμπειρία σε εγχειρήσεις βαριές π.χ σπασμένα ποδια απο τροχαία κτλ.
Ελπίζω να βοηθησα.Εμεις πάμε 1,5 χρόνο σε αυτόν.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

αν μενεις κοντα στην μαρια ντεβε, η γνωμη μου ειναι να πας. ειναι πολυ καλη και με τους ιδιοκτητες αλλα και τα ζωακια.
εχει μεγαλη πειρα σα γιατρος.:)

ειναι ευγενικη, ξερει καλα τη δουλεια της, σου εξηγει και σε ενημερωνει αναλυτικα. εγω τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη :)

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ενημέρωσή σας.

αν μενεις κοντα στην μαρια ντεβε, η γνωμη μου ειναι να πας. ειναι πολυ καλη και με τους ιδιοκτητες αλλα και τα ζωακια.
εχει μεγαλη πειρα σα γιατρος.:)

ειναι ευγενικη, ξερει καλα τη δουλεια της, σου εξηγει και σε ενημερωνει αναλυτικα. εγω τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενη :)

Δυστυχώς μένω μακριά, Αγία Παρασκευή, αλλα πήγαμε σε μια στο Χαλάνδρι 5' απτο μετρο Δουκισσης Πλακεντιας. Πάααααααααρα πολύ καλή. Μετα από 2 κτηνιάτρους θα μεινουμε σε αυτή. Πεντακάθαρο ιατρείο, πολύ ευγενική με τα ζωάκια, σύγχρονα μηχανήματα (κάτι που οι άλλες 2 δεν ειχαν). :up: Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες σας. Ευχομαι οτι καλύτερο στα γατακια σας και να μην αρρωστησουν ποτε:D

Ο κτηνίατρος που χρησιμοποιούμε εδώ και ένα χρόνο είναι ο:

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ, ΟΔΟΣ ΙΚΤΙΝΟΥ 7
ΤΗΛ. 2310272326.

Είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και φιλόζωος, φροντίζει ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα ζώα κατά την εξέταση και επεξηγεί αναλυτικά. Κάναμε στείρωση την γάτα μας και την φρόντισε σαν δικιά του. Η ανάρρωσή της ήταν εντυπωσιακά γρήγορη.

Μπορείτε να μου πείτε που περίπου είναι η Ικτίνου?Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
Νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο γιατρό έχω ακούσει καλά λόγια από ένα pet shop.
Από τιμές πως είναι?Και από προσωπικές εμπειρίες?
Το πρόβλημα μου είναι ότι έμενα αλλού και είχα έναν κτηνίατρο που τώρα έκλεισε το ιατρείο λόγω διορισμού.Έπειτα είχα μια γνωστή κτηνίατρο,η οποία μου έλεγε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τους εμβολιασμούς των γατουλινιών μου και μπερδεύτηκα.
Τώρα μιας και είμαι κέντρο θέλω να βρω κάποιον αξιόπιστο κτηνίατρο,που να μπορώ να βρίσκω εύκολα και να ξέρω τι χρειάζεται να κάνω για ην φροντίδα των τετράποδων μου!

Μπορείτε να μου πείτε που περίπου είναι η Ικτίνου?

Στο κέντρο, κάθετη της Τσιμισκή (στο ύψος των Everest), εκεί που είναι το Tiffany's.:P Απ' όσο θυμάμαι, είναι πεζόδρομος, έχει κι ένα σχολείο λίγο παραπάνω. Για το γιατρό που ρωτάς δεν ξέρω, όπως βλέπεις στη Θεσσαλονίκη γνωρίζω πλέον μόνο τα φαγάδικα.:blink:

Eγω πηγα τον dudu μου στην κυρια Αλεξανδρα Παπακοτς-Ανδρικοπουλου που βρισκεται στην οδο Ρουμελης 1Α κ Ελευθεριας στην Αλσουπολη(τηλ2102799412,κιν 6944633544).Ειχα μεγαλο προβλημα γιατι επασχε απο λοιμωδη ρινοτραχειιτιδα(οπως μου ειπε) και ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση,την προηγουμενη μερα ηταν απλα κακοκεφος και δεν ετρωγε και υπεθεσα οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα την επομενη ηταν χαλια,δεν κουνουσε ουτε το κεφαλι του,το ειχε συνεχως σκυμενο και ειχε ενα κοκκινο υγρο στην μυτουλα του και ηταν Κυριακη που ολοι ειναι κλειστα.Πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο μου ο οποιος ειχε ΚΛΕΙΣΤΟ το κινητο!!!!!Εψαξα στο internet να βρω καποιο ιατρειο που να ειναι ανοιχτο και βρηκα αυτο της κυριας Ανδρικοπουλου.Τον εβαλα στο καλαθακι και τον πηγα αμεσως.Με την πρωτη ματια ειπε οτι εχει πυρετο(41...εδειξε το θερμομετρο),οτι ειναι αφυδατομενος(του εδωσε ορο) και οτι θα του κανει μια ενεσουλα με ενα κοκτειλ φαρμακων και οτι η γατα αργοτερα θα ειναι καλυτερα.Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι μου εξηγουσε τα παντα χωρις να την ρωτησω........δεν σταματουσε να μιλαει....!!!Οντως το απογευμα η γατα εγινε καλυτερα...και την αλλη μερα εφαγε κανονικα(εδωσε και αντιβιωση για λιγες μερες).Απο αυτο και μονο το περιστατικο εγω τον γατουλη μου τον παω μονο εκει πια.,γι αυτο και την προτεινω σε οσους ειναι εκει κοντα.:up:

Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης.ς. Ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε.

Πολη:θεσσαλονικη

Ονομα:δασκαλοπουλος νικος
Περιοχή:μαρτιου με δελφων
Τηλεφωνα:2310329659,6977694834
Ωρες εργασίας:δευτερα ως παρασκευη 10.30-2,6-9,εκτος τεταρτης10.30-2,σαββατο 12-2
Σχόλιο:απλα υπεροχος

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ καλή κτηνίατρος στην περιοχή της Καισαριανής-Βύρωνα είναι η Παπαδοπούλου Χρυσούλα. Είναι πραγματικά άψογη κ έχω γνωρίσει κόσμο στην αίθουσα αναμονής μέχρι από την άλλη άκρη της Αττικής, που δεν την αλλάζουν με τίποτα. Βρίσκεται ΑΡΣΙΝΟΗΣ 12 & ΙΛΙΑΔΟΣ κ το τηλ της 2107568345.

΄Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος έναν καλό κτηνίατρο, σε περιοχές Δροσιά, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Κιούρκα κλπ. ας αναφέρει μιας και έχω δοκιμάσει ήδη δύο με πολύ κακές εντυπώσεις και χρειάζομαι κάποιον σχετικά κοντά για 2ο και για επείγοντα περιστατικά.
Στην λίστα δεν βρήκα κάτι :/:

Για εναν κτηνιατρο στη Θεσσαλονίκη περιοχή Κάστρα.
Εκει πηγαινω εγω, τον βρηκα και στη λιστα κτηνιατρων απο το Mycat.gr .
Ειναι στην οδο λεωφορος ΟΧΙ 12 (απεναντι απο την εκκλησια του Αγιου Παυλου).
Εντυπωσεις πολυ καλες,εξετασε το μικρο γατακι μου παρα πολυ καλα ,οχι γρηγορα για να τελειωνει,ειχε ορεξη να δει τα παντα,εβαλε μικροσκοπια κτλ γνωστα των κτηνιατρων για να εξετασει τα κακακια του γατιού.
Τον παιρνω οποτε θελω τηλεφωνο και εχει ορεξη να μιλησει και να μου πει ακριβως τι να κανω.
Το Ιατρειο ειναι καλο,οχι καινουριο,ουτε παλιό.
Θα σας πω και μια τιμη (δε ξερω βεβαια αν ειναι πολλά,και ας μου πει καποιος την αποψη του)
Για τις πρωτες εξετασεις που εκανα ,κοπρανα στο μικροσκοπιο,θερμοκρασια, μου εδωσε αποπαριστικο και 2 κονσερβες ειδικης διαιτας με κοτοπουλο και ρυζι μου πηρε 30 ευρώ :hmm: :hmm: :hmm:
καλα ειναι?

Αυτα ειχα να πω, και βασικα μιας και υπαρχει λιστα ,ας ανανεωθει μιας και ξερουμε την οδο του
Λεγεται
Γκογκακης Πολυδωρος Κτηνιατρος του ΑΠΘ
Λεωφορος ΟΧΙ 12,Αγιος Παυλος.
τηλ (το εχει η λιστα του Mycat)

Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε

Πολη:θεσσαλονικη

Ονομα:δασκαλοπουλος νικος
Περιοχή:μαρτιου με δελφων
Τηλεφωνα:2310329659,6977694834
Ωρες εργασίας:δευτερα ως παρασκευη 10.30-2,6-9,εκτος τεταρτης10.30-2,σαββατο 12-2
Σχόλιο:απλα υπεροχος
προσωπικα δεν παω καθολου το κτηνιατρικο κεντρο του κυριου ψυχογιου στην πυλαια.αψογο σερβις αλλα χρειαζεται και εμπαθεια για το επαγγελμα του κτηνιατρου.
εχετε να μου πειτε κατι για τον κυριο αγαθαγγελιδη στην ωραιοκαστρου?
επειδη ενας κτηνιατρος δεν φτανει για ολες τις ωρες και μερες του χρονου.

Δυτική Θεσσαλονίκη σε ενδιαφέρει ?
μια πολύ καλή κλινική ειναι αυτη https://www.agiosmodestos.gr/
αυτον που πας στην Ωραιοκαστρου δεν τον γνωριζω, αλλα ξερω μια Δυτικα... που δεν θα τη συστηνα σε κανεναν :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδιά καλημέρα! Επειδή την παχουλή τιγρούλα θα την πάρει ένας κύριος που μένει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (νομίζω Πυλαιότικα λέγεται η περιοχή του), θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό στην περιοχή αυτή.
Ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα! Επειδή την παχουλή τιγρούλα θα την πάρει ένας κύριος που μένει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (νομίζω Πυλαιότικα λέγεται η περιοχή του), θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό στην περιοχή αυτή.
Ευχαριστώ

Κωνσταντινοπολίτικα
Μαρία Κυριακίδου
17ης Νοέμβρη 21
2310 934743

ειναι πολύ καλή κατά την γνώμη μου
Δίνει κινητό , που για μένα ειναι βασικό, και ενδιαφέρθηκε να μου τηλεφωνήσει μετά την στείρωση αλλά και την επόμενη μέρα να ρωτήσει πως ειναι ο μικρός :)

Eγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με το αττικο νοσοκομειο ζωων στην παιανια. εχουν πολυ καλους γιατρους και ολα τα συγχρονα μεσα και μηχανηματα. η δικη μου νοσηλευτηκε για 10 μερες, και γλυτωσε απο βεβαιο θανατο, οταν ο προηγουμενος κτηνιατρος σηκωσε τα χερια ψηλα. το τηλ ειναι 210 6640552.ειναι ανοιχτα 24 ωρες το 24ωρο, 365 μερες το χρονο.

Μάλλον μπερδεύτηκα λίγο... ίσως επειδή διάβασα μόνο την πρώτη και την τελευταία σελίδα... Που και πως μπορούμε να γράψουμε κτηνίατρους που συστήνουμε???
Ξέρω δυο ιατρεία, ένα στην Αργυρούπολη και ένα στο Παλαιό Φάληρο, που είναι πολύ καλά!

Που και πως μπορούμε να γράψουμε κτηνίατρους που συστήνουμε???
Εδώ, δίνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ώρες ιατρείου, τηλέφωνα κ.λπ.).
Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά εδώ, να δεις αν αυτά τα ιατρεία που έχεις υπόψη σου έχουν προταθεί ήδη.

Back