GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα: Μαργιές Παναγιώτης
Περιοχή: Νηρηίδων 36 Κρεμαστή
Τηλεφωνα: 22410-93318 & 6948258149
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο: Ο εν λόγω κτηνίατρος θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στην Ρόδο διότι κατάφερε και έσωσε γάτο ο οποίος είναι σχεδόν 18 ετών ενώ οι άλλοι μας έλεγαν να του κάνουμε ευθανασία και ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι σιγουροι οτι ολοι απο την περιοχη ξερουν ποσο ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ειναι η μοναδικη ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ τι να πω παραπανω , μονο οτι εγω την λεω μαγισα
επισης στο αιγιο πολυ καλος ειναι ενας γιατρος απο την βενεζουελα λεγετε ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ , εχει και 2 γατες , τον εχω δοκιμασει καλος ειναι, σαν την μαγισα ελενη ομως κανενας !!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papilina
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα:Μαρινος Πατιρης
Περιοχή:Τεμπονερα 22 Ζακυνθος
Τηλεφωνα:2695041293 fax:2695041703
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:O καλυτερος κτηνιατρος ανθρωπος πανω απο ολα και με μεγαλη αγαπη στο λειτουργημα του
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα:Παναγιώτης Μακρόγλου
Περιοχή: Μακεδονικής Αμύνης 17 (κέντρο λίγο πιο κάτω από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου)
Τηλεφωνα: 2310284458
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο: Τελικά πήγα πριν κάνα μήνα για τον τακτικό εμβολιασμό...και μου άρεσε πολύ!Ήμασταν εκεί πάνω από μισή ώρα μόνο και μόνο για να μου εξηγεί ότι απορία είχα!Μου έδωσε και το κινητό και μου είπε πως οποιαδήποτε ώρα θελήσω κάτι μπορώ να ενοχλώ άφοβα!Ευτυχώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάτι για να τον ενοχλήσουμε,οπότε δεν ξέρω πως είναι σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,αλλά για πρώτη φορά μου έδωσε καλές εντυπώσεις!
Spooky
Νεοφερμένο μέλος
Πόλη: ΑθήναΒοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης.ς. Ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε.
Πολη:
Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
Όνομα: Λιαπής Ιγνάτιος
Περιοχή: Πολύδροσο Χαλανδρίου
Τηλέφωνα: 2106845323
Σχόλιο: Καταπληκτικός γιατρός. Έσωσε τον γάτο μου από βέβαιο θάνατο. πλήρης εξοπλισμός. Βασικό μειονέκτημα: πανάκριβος.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Πόλη: Αθήνα
Όνομα: Βασίλης Σακελλαρίου
Περιοχή: Παλαιό Φάληρο
Τηλ.: 210 9840485 & 6974071999
Ωράριο: Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα νομίζω κλειστό.
Σχόλια: Πολύ καλός γιατρός και αγαπάει τα ζώα. Τον εμπιστεύομαι για δύσκολες περιπτώσεις. Όλες οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν στο ιατρείο του. Είναι λίγο ακριβός αν και κάνει καλύτερες τιμές για τα αδεσποτάκια.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Α) Μπαμπλένης Θόδωρος Ευφρονίου 4 Παγκράτι Αθήνα Τηλ: 210-7252722.
Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. 'Εχει χειρουργείο στο ιατρείο του και βρίσκεται πάντα όποτε και για ό,τι τον έχω ανάγκη. Τον ευχαριστώ πολύ.
Β) Παπαγεωργίου Δημήτρης (κάνει επισκέψεις και κατ' οίκον)
Βρίσκεται στην Κερατέα Αττικής και στην οδό Δημ. Λιούμη 5. Τηλ: 22990-67494. Είναι νέος άνθρωπος, στο ξεκίνημα της καριέρας του και έχει όρεξη και μεγάλη αγάπη για τα ζώα.
vick
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης για όσους βρίσκονται ανατολικά προς Χαλκιδική πάρα πολύ καλός είναι ο Γαλλίδης Λευτέρης στην Καρδία, τηλ. 2392064258, απογεύματα μετά τις 5. Επιστήμονας με αγάπη για αυτό που κάνει.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Λευκωσία - ΄Αγιος Μόδεστος
Με δύο κτηνίατρους αλλά και αρκετούς συνεργάτες, ανάλογα με τις ανάγκες, παρέχονται υπηρεσίες όπως εξέταση, εγχειρίσεις, αναλύσεις αίματος και περιποίηση (κούρεμα-χτένισμα). Για επείγοντα περιστατικά οι κτηνίατροι θα είναι στη διάθεσή σας. Μια απλή εξέταση στοιχίζει περίπου 14ευρώ.
(22431800) Λάρνακος 42, Λευκωσία. Δ-Παρ 9.00-19.30, Σαβ 9.00-13.00
την κλινική την έχω δοκιμασει με μια γατουλα μου που ειναι στην αυλη και αρώστησε βαριά και μου είπανε ότι επαθε εγκεφαλικό και cat flu, άσε που ήτανε έγκυος! δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο καλοι ηταν μαζι της. την αφησαν 5 μερες με ορο και αντιβιώσεις ενω μπορουσαν να μου την δωσουν πιο νωρις και με αφηναν να ειμαι μαζι της πανω απο δίωρο κάθε μέρα. εξερετική δουλεια!!! και έγινε μια χαρά η δωδεκάχρονη μου και γέννησε και ένα υγιέστατο γατάκι

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομα:Μυρσινη Π.Τουρβαλη
Περιοχή:Βουρναζων 15
Τηλεφωνα:22510-28838,6945207578
Σχόλιο:Ειναι πολυ καλη κτηνιατρος και ειναι μετεκπαιδευθεισα στην Αγγλια και ειναι μελος Βρετανικου Κτηνιατρικου Συλλογου BVSc MRCVs....επεισης αγαπα και ερχεται κοντα με καθε ζωο που θα της πανε....εχει αριστο κτηνιατριο με πολυ ωραιο περιβαλον και πολυ καθαρο....

Υ.Γ. Δεχεται και επισκεψεις κατ' οικον

pattou
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!
Είναι επείγον να βρω έναν κτηνίατρο ή καλύτερα κλινική που να είναι ανοιχτή τις Κυριακές και δεν βρίσκω κάτι στο ιντερνετ.
Ο γάτος μου ξερνάει κίτρινο υγρό συνέχεια από το βράδυ.
Ξέρετε που μπορώ να τον πάω? Δεν μπορώ να βρω τον κτηνίατρο του.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας!
marzep
Δραστήριο μέλος
pattou
Νεοφερμένο μέλος
Μπορείς να απευθυνθείς στην Κλινική ζώων στο Πικέρμι, τηλ. 210 6038023. Είναι ανοιχτά όλο το εικοσιτετράωρο.
Περαστικά σας!
ευχαριστώ. τρέχω
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης.ς. Ετσι θα εχουμε μια καλη λιστουλα. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε.
Πολη:Ηράκλειο Κρήτης
Ονομα:Δημήτρης Λίτινας
Περιοχή:Παπαναστασίου
Τηλεφωνα:2810234420, 6974886105
Ωρες εργασίας:9-2, 17-20
Σχόλιο:Πολύ καλός άνθρωπος και επαγγελματίας, πρόθυμος να δώσει συμβουλές ακόμα και τηλεφωνικώς
chrisidor
Δραστήριο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σουρανάκης! Είναι στην οδό Χάνδακος, δεν θυμάμαι αριθμό, αλλά πες της πως είναι κοντά στην Παραλιακή. Τα τηλ. είναι: 2810243190 και 2810242035. Πολύ καλός γιατρός που βοηθάει και αδεσποτάκια. Καλή διαμονή πες της!!! Αν είναι φοιτήτρια θα περάσει υπέροχα!!!!Ξερετε καποιο καλο γιατρο απο ηρακλειο κρητης??? για μια φιλη μου που μετακομισε εκει για το γατουλη της...
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool