nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα !!!

Αν καποιος γνωριζει καποιον καλο κτηνιατρο στη Λαρισα ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω pm!

Ευχαριστωωωωωω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπερα !!!
Αν καποιος γνωριζει καποιον καλο κτηνιατρο στη Λαρισα ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω pm!
Ευχαριστωωωωωω!!!!![]()
ΕΔΩ υπάρχει ενα εξέλ που μαζεύονται όλοι οι προτεινόμενοι απο τα μέλη κατα καιρούς απο αυτό το θέμα. Ρίξε μια ματιά, λογικά θα έχει και Λάρισα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μονο για δυο γραφει στο αρχειο αυτο...Χμμ...

Πρεπει να ψαξω και οταν παω εκει.Να περπατησω και τις διαδρομες για να δω που με βολευει.

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Animed ιατρική φροντίδα μικρών ζώων
Αργυρή Κοτζαμπασάκη
Κτηνίατρος Α.Π.θ. εισικευμένη στη Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς
Μετεκπαιδευθείσα στο Ti-Ho Universitaet Γερμανίας
Λεωφ.Αθηνών-Σουνίου 4, Λαύριο
Τηλ. 22920-60184, 6979609647
email:arginakivet@gmail.com
Kalomira
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως κάποιος γνωρίζει να μου συστήσει κτηνίατρο με ειδίκευση στο άσθμα;
Γιατί σε δύο που πήγα είναι άσχετοι!
Ευχαριστώ πολύ!!
stellak
Διάσημο μέλος
) αλλά το γιατρέψαμε με ομοιοπαθητική. Δυο χρόνια τώρα δε μου ξαναπαρουσίασε η Μέλη μου τίποτε... Εάν ενδιαφέρεσαι, κοίταξε εδώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι πολυ καλη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει καποιος να μου προτινει εναν καλο κτηνιατρο στη Ροδο?
julia
Διακεκριμένο μέλος
αναφέρετε το παρακάτω
Ιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων Μπολωτός / Κουτρούλλη Τσαμπίκα
Ηλία Βενέζη 198
22410 66800 / 6945033714
Μιρελλα_Τ.
Νεοφερμένο μέλος
Παρεδωσε ομως το κτηνιατρειο του μαζι με τον εξοπλισμο στην κτηνιατρο Εφη Νάνου που θελω να ελπιζω πως ειναι το ιδιο καλη με εκεινον αφου προς τα τελη της επαγγελματικης του σταδιοδρομιας συνυπηρχαν στο ιδιο ιατρειο.
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Δεν έχω δει όλες τις σελίδες για να δω αν αναφέρεται ήδη κάπου οπότε voila:
Ανδρέας Γεωργιάδης
Μεταμορφώσεως 51 (στο εμπορικό κέντρο πίσω από το Ατλάντικ)
Χαλάνδρι (Μεταμόρφωση Χαλανδρίου)
Τηλ: 210-6800677
Του το χρωστάω γιατί είναι ο κτηνίατρος 2 σκύλων μου από το 1992 (!) και τώρα της γατούλας μου της Μπέλλας (την οποία έχει δει μόνο 1 φορά γιατί μόλις έκλεισε μήνα!), και έχει αποδειχτεί εξαιρετικός. Και αν και δεν έχει φοβερές υποδομές, συνεργάζεται με χειρούργους και έχει να σου συστήσει πού να πας. Και λατρεύει και τα ζώα... Άσε που σώσαμε και τον σκύλο μου από ποντικοφάρμακο, αργοπέθαινε σιωπηλά ο κακομοίρης...
Αλλά τέλος καλό όλα καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας προτεινω να πατε γιατι οχι μονο ειναι πολυ καλη κτηνιατρος αλλα πανω απο ολα αγαπαει τα ζωα !!!
Το τηλ. ειναι 2107568345
Bentinis
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα,είμαι απο Θεσσαλονίκη και ψάχνω κι εγώ έναν καλό κτηνίατροπολη:Θεσσαλονικη
Ονομα:Σταματιου Ιωαννης
περιοχη:Μαρμαρα 47 - Καλαμαρια
Παιδια εχω να πω τα καλυτερα περα του οτι ο ανθρωπος εχει πολυ καλες τιμες κανει πληρη εξεταση στη γατα και με ενημερωσε για τα 2 τελευταια εμβολια οτι ειναι πολυ βαρια για τη γατα και οτι αν δεν βγαινει εξω δεν χρειαζεται να γινουν που ο προηγουμενος(για τη Lita) ουτε καν το ανεφερε!Νομιζω οτι φροντιζει και αδεσποτα!
κοντα στην καλαμαριά
SOFIA dhlav
Νεοφερμένο μέλος
από προσωπική εμπειρία σας προτείνω δυό παιδιά στην Θεσσαλονίκη που κάνουν επισκέψεις κατ οίκων.Εγώ τους βρήκα από την φαρμακοποιό μου που είχε κάρτες τους.Μου είπε μάλιστα οτι η κοπέλα τελείωσε πρώτη και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στα μικρά ζώα και οτι ο νεαρός είναι σπίρτο.
Εγώ τους τηλεφώνησα ενα Σαββατο βράδυ,όταν η Βάλι(γατούλα σιαμ 6 ετών,μια κουκλίτσα..θα ανεβάσω κι αλλες φωτο της να δείτε
)ηταν παρα πολύ άσχημα και όλοι ηταν κλειστοί....Εκτός του οτι ήταν ευγενέστατοι και ήρθαν σχετικά άμεσα,ήταν πολύ καλόι με το ζωάκι,ήταν φούλ εξοπλισμένοι του πέρασαν ορό του έδωσαν διουρητικά ενδοφλέβια(είμασταν καρδιακούλες και δεν το χαμε καταλάβει)και κάθησαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί μας.Εμένα πάντως μου άρεσαν πολύ.και τους βρίσκω μονίμως και έρχονται πάντα και η βάλι δεν στρεσσάρεται με μετακινήσεις,ούτε έρχεται σε επαφή με άρρωστα ζωάκια.Το τηλ τους ειναι 6943725890,Ανατολίτου Ανθή και Μάρκου Μιλτιάδης λέγονται.
SOFIA dhlav
Νεοφερμένο μέλος
πρίν και τα έγραψα χύμα και όχι σε φόρμα...συγχωρείστε με είμαι καινούργια..:cry::cry::cry:Πολη:θεσσαλονίκη
Ονομα:Μιλτιάδης Μάρκου/Ανατολίτου Ανθή
Περιοχή:θεσσαλονίκη
Τηλεφωνα:6943725890
Ωρες εργασίας:24ώρες
Σχόλιο:Κάνουν επισκέψεις κατ΄οίκων,ο κύριος πολύ επεξηγηματικός σε όλα και η κυρία πολύ τρυφερή με τα ζώα.Επιπλέον αν δεν έχουν κάτι και χρειαστείπχ.υπέρηχος/ακτινογραφία είτε πάτε μαζί είτε αναλαμβάνουν να σου μετακινήσουν το ζωάκι.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
. Νομίζω υπάρχει και ένα τρίτο νοσοκομείο κάπου πιο κοντά αλλά δεν ξέρω τίποτα για αυτο.![]()
Το έχω ξαναναφέρει, και νομίζω είναι και στην Λίστα. Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Είναι στο ύψος της Ρενο.

Απο άλλο φόρουμ, υπάρχει και η κριτική, ότι είναι καλός, και παρόλο που είναι εξπλισμένο σαν κλινική, οι τιμές είναι πολύ λογικές. Δεν θέλω να βάλω το λινκ εδώ, όποιος θέλεις μου λέει να του στείλω πμ.
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κτηνίατρος, 24ΩΡΟ, Πολυιατρείο Ζώων Εθνικής Οδού, Αθηνών - Λαμίας . Ζωοτροφές, Φάρμακα. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ 21:00 - 09:00. ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ.
Θεσσαλονίκης 38 (στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, είσοδος μπροστά από το βενζινάδικο BP), Νέα Φιλαδέλφεια Αττική, 210 2525590, 210 2286781
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
τιποτα σε Ηρακλειο υπαρχει??Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:
Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool