aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anel
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω ένα κτηνίατρο κοντά στη γειτονιά μου αλλά δε θέλω να πάω και στην τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εκεί μαζεύονται όσοι προτείνουμε, και τους βρίσκεις εύκολα.

Anel
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Παιδιά, κάτι σε Εξάρχεια δεν έχετε προτείνετε?
Θέλω ένα κτηνίατρο κοντά στη γειτονιά μου αλλά δε θέλω να πάω και στην τύχη!
εγω πηγαινω σε εναν στα εξαρχεια που θεωρειται ενας απο τους καλυτερους τησ ελλαδας..εχει και το νοσοκομειο ζωων στο μαρκοπουλο..(οχι παιανια π ειναι το αλλο αν θυμαμαι καλα που δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτο)..να φανταστεις μενω ζωγραφου και τραβιεμαι εξαρχεια..εχει ιστοσελιδα στο ιντερνετ οποτε μπορεις να βρεις αλλα κ ολοι οι υπολοιποι ολες τις πληροφοριες και τις διευθυνσεις(νοσοκομειο ιατρειο εξαρχεια-αργυρουπολη)..www.vets.gr..τον συστηνω ανεπιφυλακτα..
Hlianna
Διάσημο μέλος

miamiamia
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα:Έλενα Κων/νου Καπνουκάγια
Περιοχή:Στεφάνου Τάττη 3 (κοντάα στην εκκλησία Αγίας Σοφιας, Κέντρο)
Τηλεφωνα:2310 267368, 6945808860
Ωρες εργασίας:Ώρες καταστημάτων, και Σάββατο αλλά αν είναι επείγον και άλλες ώρες
Σχόλιο: Πήγα τη γατούλα μου και την εξέτασε τοσο λεπτομερώς όσο κανενας άλλος γιατρός που έχω πάει. Η εξέταση διήρκησε μια ώρα σχεδόν, πολύ καλή με τα ζώα, σε φίλο μου με σκυλακι άρρωστο επικοινωνησε με καθηγητη της κτηνιατρικης για να συζητησει την κατάσταση του,και γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα επιτέλους τέτοια γιατρό για το ζιζελίνι μου!!!τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!
tourlou
Νεοφερμένο μέλος
¨Ονομα:Κατερίνα ΦαλτσήΒοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:
Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
Διεύθυνση:Πανόραμα Θεσσαλονίκης(θα σας πει πως θα πάτε είναι στο νόμο 751)
Ωρες εργασίας:πρωι - απόγευμα
τηλ:2310342390
σχόλιο:πάρα πολύ καλή κτηνίατρος,υπομονετική και φιλόζωη,με καλές τιμές...είμαι απόλυτα ευχαριστημένη...τη συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:θεσσαλονικη
Ονομα:νικος δασκαλοπουλος
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:μπορω να πω οτι 1,5 χρονο παραπλανηθηκα.τελευταια κρατησε αδεσποτη γατουλα με σπασμενη λεκανη επι μια βδομαδα χωρις παυσιπονα και επειδη δεν ετρωγε τιποτα δεν μου αφησε αλλη επιλόγη απο να την παρω απο το ιατρειο του.
επειδη τον προτεινει στη σελιδα του ομαδα εθελοντων,προσοχη,οπου ακουτε πολλα κερασια κρατατε και μικρο καλαθι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε αντιστοιχο δικο μας περιστατικο το φροντισε το ζωο αλλα παντα φροντιζουμε να του τηλεφωνουμε συχνα και να ρωταμε επισταμενως γιατι οταν φορτωνεται δεν του βγαζεις λεξη ευκολα. Κανει ομως απιστευτα πολλη δουλεια και ειανι πολύ γνωστος και για τα δυο αυτα χαρακτηριστικα. Σε αλλους αρεσει και τον εκτιμουν σε αλλους προκαλει την ατιθετη αντιδραση εμεις απλα προσαρμοζομαστε και ρωταμε και ενδιαφερομαστε για καθε ζωακι και ξερουμε πως λειτουργει οποτε τα αποτελεσματα ειναι πολύ καλα. Προσφατα εγχειρησε γατακι με σπασμένα ποδια που του πηγαμε με εξαιρετικά αποτελέσματα. Απλα, ποτε δεν θελει να αδιαφορουν και να του φερνουν και να του αφηνουν ζωα, χωρίς να ενδιαφέρονται. Του παρατανε πολλα, πολλοι ασυνειδητοι και παντα βρισκει μια λυση γι αυτα. Εξισου παντα απανταει στο κινητο αργα η σαββατοκλύριακα για μας. Οποτε καλα ειναι να γνωρίζουμε το πλαισιο πρίν κρίνουμε.
Αλλοι πολυ καλοι γιατροι ειναι η Κατερίνα Φαλτσή στο πανόραμα , ο Κος Τζιμούλιας στη Νεάπολη και προσφατα εθελοντρια πηγε στον Αγαθαγγελιδη με πολύ καλο αποτελεσμα για τον τυχερουλη. Με την κυρια Μαρτσοπουλου δεν συνεργαζόμαστε πλέον. Μελεταμε και αλλους σιγα σιγα γιατι ειναι πολλα τα ζωα η γιατι οι ανθρωποι θλουν γιατρους κοντά τους, αλλα ο βασικός μας παραμένει ο Νίκος γιατι εκτιμούμε πολύ τη δουλεια του ως τώρα κι εχουμε μαθρι πολλα απο αυτον(με τον τροπο που συνεργαζόμαστε εμεις μαζί του ομως), οποτε παντα προειδοποιούμε οσους στέλνουμε.
crazycat
Νεοφερμένο μέλος
Πολη:Ηρακλειοτιποτα σε Ηρακλειο υπαρχει??
Ονομα:Μπαντουβας Ανδρεας
Περιοχή:αμμουδαρα
Τηλεφωνα:2810317870 -6973021342
Ωρες εργασίας:καταστηματων
Σχόλιο:Έιναι πολύ καλός με όλα τα ζώα οτι αδεσποτο μπει στο ιατρείο το κρατάει μεχρι να το δώσει σε κάποιον του έχω πάει και σκύλο(φιλου μου)με διατρηση εντερου απο κοκαλο και τον εσωσε και με τη μικρή μου είναι απίστευτος τον λατρευει και ποτε δεν γρινιάζει οταν πάμε....παντα της κανει μια αγκαλίτσα πριν απο οτιδήποτε αλλο!!

DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Πολη:Αθηνα
Ονομα: Σαμολαδας Μ. Ιωαννης
Περιοχή: Αναστασεως 43 Καρεας-Ηλιουπολη
Τηλεφωνα: 210 9735140
Ωρες εργασίας: Καθημερινα 10:00-14:00, 17:00-20:30
Σαββατο 10:30-14:00
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Με ρωτανε συχνα οι πελατες μου,αλλα επειδη εγω πηγαινω τα ζωακια μου σε κτηνιατρο στα Βριλησσια οπου και μενω, δεν τους ξερω εδω στο κεντρο.
Γνωριζετε καποιον καλο Πατησια, Κυψελη , γενικως κοντα στην Κολιατσου???
Hlianna
Διάσημο μέλος

athinoula1
Νεοφερμένο μέλος
Το ιατρείο που ήταν στη Φιλαδέλφεια κοντά στη Ρενό (κ.Αντωνόπουλος) έχει μεταφερθεί στην Καυτατζόγλου στα Πατήσια. Δεν θυμάμαι το νούμερο αλλά το τλφ. είναι το ίδιο.
negative
Δραστήριο μέλος
Απόστολος Κρομύδας.
Ιατρείο μικρων ζώων-pet shop
Σταυροπούλου 41 πλατεία Αμερικής.Αθήνα.
τηλ.210 8642734
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ina22
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια,καλημέρα!
Είμαι η Ίνα κι εχω μια σκυλίτσα 2 ετων.Ξέρω οτι το forum λεγεται mycat αλλα θα ηθελα τη βοηθεια σας στην αναζητηση μου για νεο κτηνιατρο της μικρης μου.
Εμεις εδω στην περιοχη της Ελευσινας εχουμε μονο 3 κτηνιατρους.Στην αρχη την πηγαιναμε σε εναν κτηνιατρο κοντα στο σπιτι μας ο οποιος ειχε τον τροπο του με τη σκυλιτσα μας (μιας και ειναι λιγο ιδιοτροπη) αλλα η εξεταση του ηταν μονο 5 λεπτα κι ο σκοπος του ηταν να μας πουλησει πραγματα παρα να την εξετασει.Ετσι αποφασισαμε να αλλαξουμε κτηνιατρο και την πηγαμε σε εναν αλλον της περιοχης....αλλα η σκυλιτσα μας δεν τον γουσταρε καθολου απο την πρωτη στιγμη του γαυγιζε και του ορμουσε.Αυτος φοβοταν πολυ κιολας με αποτελεσμα καθε φορα που την πηγαιναμε,πχ για κοψιμο νυχιων,να της κανει ηρεμιστικη ενεση.Το δεχθηκαμε γιατι νομιζαμε οτι δεν γινεται αλλιως.Η αληθεια ειναι οτι την εξεταζε 1 ωρα κι αυτο μας ευχαριστουσε.Αλλα μια μερα που την πηγαμε για ενα εμβολιο κι εκεινος δεν μπορουσε να την ηρεμησει μου ζητησε να περασω το λουρι της στην τεντα και να την τραβηξω μεχρι να ειναι στον αερα το σκυλι και να κρεμεται απο το λαιμο!!!!!Δεν ξερω αν σας φαινεται φυσιολογικο αλλα εγω φρικαρα.Δεν ηθελα να την ξαναπαω...αλλα η μητερα μου ειπε να μην αλλαξουμε παλι γιατρο γτ δεν μπορει να γινεται συνεχεια αυτη η δουλεια ...κι ετσι το δεχθηκα.Αλλα τωρα που ηταν η περιοδος να τη ζευγαρωσουμε για πρωτη φορα μας εδωσε τελειως ακυρες πληροφοριες με αποτελεσμα να την παμε στο αρσενικο και να μη γινει δουλεια γιατι ειχε τελειωσει ο οιστρος της.
Νομιζω οτι με ολα αυτα που εχουν συμβει δεν υπαρχει κανενας λογος να συνεχισω να πηγαινω τη σκυλιτσα μου εκει...γι αυτο σας παρακαλω πολυ πειτε μου,αν γνωριζετε,καποιον καλο κτηνιατρο στην περιοχη της Δυτικης Αττικης.
Υ.Γ Συγγνωμη αν ειμαι off topic αλλα θεωρησα οτι πρεπει να σας αναφερω ολα αυτα.Τα ονοματα των ιατρων δεν ξερω αν θα πρεπει να τα αναφερω.Αν δεν υπαρχει προβλημα πολυ ευχαριστως να τα αναφερω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool