Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου συστήσει κάποιον καλό κτηνίατρο στην περιοχή των Βριλησσίων (ή Άνω Χαλάνδρι/Πάτημα)

Πρόσφατα υιοθέτησα έναν όμορφο γάτο και καθότι είναι ήδη 8 μηνών θα ήθελα να προχωρήσω στην στείρωση του.

Ευχαριστώ
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου συστήσει κάποιον καλό κτηνίατρο στην περιοχή των Βριλησσίων (ή Άνω Χαλάνδρι/Πάτημα)

Πρόσφατα υιοθέτησα έναν όμορφο γάτο και καθότι είναι ήδη 8 μηνών θα ήθελα να προχωρήσω στην στείρωση του.

Ευχαριστώ
:)

Υπάρχει αρχείο που περιέχει όλους τους γιατρούς που προτείνονται εδω :)
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ

Πολη: Σέρρες

Ονομα: Κτηνιατρική Θεραπευτική Ο.Ε. "Ίασις", Βλάχμπεης Κ.-Σαμαράς Α.
Περιοχή: Κέντρο, Θεσσαλονίκης & Ραιδεστού (γωνία)
Τηλεφωνα: Τηλ. Ιατρείου 2321052212
Τηλ. Ανάγκης 6974046093
Σχόλιο: Εξαιρετικοί γιατροί, (σ' αυτούς πηγαίνουμε όλα μας τα ζώα, γατάκια, σκυλάκια, δικά μας και αδέσποτα, περιστέρια που κατά καιρούς βρίσκουμε στο δρόμο), ψύχραιμοι, ενδιαφέρονται πραγματικά για το ζωάκι, αλλά και σε μας φέρονται πολύ καλά!

Μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα καλό κτηνίατρο στην Κόρινθο;

Πολη: Αθήνα

Ονομα: Γρηγορόπουλος Χρήστος
Περιοχή: Θουκιδίδου 65, Άλιμος
Τηλεφωνα: 2109855470
Σχόλιο: Εξαιρετικός κτηνίατρος και άνθρωπος.

Λοιπον, μαλλον δεν το εχω αναφερει αλλα εγω πηγαινω στην εξης κτηνιατρο:

Πολη: ΑΘΗΝΑ
Lis Κουσουλη-Weiser
Αργυροκαστρου 36, Αγια Παρασκευη
Τηλ. 210 6399781
Ωρες λειτουργιας: Δε-Πα 10:30-13:30 και 17:30-20:30, Σα 10:30-13:30

Τη συνιστω, ειναι καλη και αυτη και η βοηθος της. Εχουμε αναπτυξει προσωπικη σχεση και την εμπιστευομαι. Βεβαια, δεν εχει συμβει ποτε κατι πολυ σοβαρο στα γατακια μου (ευτυχως). Παντα ομως λυνει τις αποριες μου και τα εξεταζει ενδελεχως καθε φορα που παμε.

Οι τιμες της ειναι (νομιζω) λογικες.

Συγκεκριμενα, για το 4πλο εμβολιο (και μαζι εξεταση) πληρωνουμε 35 ευρω.
Για εξεταση αιματος ΑΙDS-λευχαιμια-περιτονιτιδα 70 ευρω
Για εμβολιο λευχαιμιας+εμβολιο περιτονιτιδας 50 ευρω (και τα δυο μαζι)

Πολη: Θεσσαλονίκη

Ονομα: Λαζαρίδης Κωνσταντίνος
Περιοχή: Λεωνιδου 18, Χαριλάου
Τηλεφωνα: 2310-301.879
Σχόλιο: Εξαιρετικός επιστήμονας αλλά αρκετά δύστροπος και απότομος! Δε χαμογελάει ποτέ και εμένα τουλάχιστον με κάνει να νοιώθω άβολα. (Μία φορά που είπε ένα αστείο και χαμογέλασε ελαφρά έκανα πάρτυ...)

Πρόλα αυτά το εμπιστεύομαι σχεδόν απόλυτα γι αυτό και συνεχίζω να πηγαίνω εδώ και 4 χρόνια. Και λέω σχεδόν επειδή μετά από 14 χρόνια εμπειρίας ανακάλυψα ότι ο 100% τέλειος γιατρός δεν υπάρχει, αν και θα έπρεπε.

Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ

Άρα, εγώ που ψάχνω κτηνίατρο ο οποίος να είναι επικοινωνιακός αλλά και καλός στη δουλειά του, μάλλον ψάχνω ψύλλο στ'άχυρα!! :P:P
Από τιμές πώς είναι ο κος Λαζαρίδης; Ρωτάω γιατί ακόμη ψάχνω και μένω Θεσ/νίκη.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Εγώ στο Λαζαρίδη κατέληξα μετά από 10 χρόνια που πήγαινα αποκλειστικά σε έναν.
Οι τιμές το υθα έλεγα ότι είναι φυσιολογικές.
Αν θυμάμαι καλά στείρωση θηλυκιάς 100 - 120 και αρσενικού 85.
Επίσκεψη 25 - 30?, τιμή που διαμορφώνεται ανάλογα με το τι θα κάνει.
Υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν πήρε επίσκεψη για κάτι απλό (μπορεί επειδή του πηγαίνουμε 3 γατιά και ένα σκυλάκι). Αν και νομίζω ότι όταν πηγαίνεις αποκλειστικά σε ένα γιατρό και είσαι πελάτης το ίδιο θα έκανε).
Δεν ξέρω τι τιμές κυκλοφορούν στην αγορά αλλά του αξίζουν.
Αν άλλαζε και λίγο το ύφος του....

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
νομιζω πως εχετε ηδη εναν στο φορουμ
https://www.mypetz.gr/member.php?u=13549

Ευχαριστώ, τον θυμόμουν αλλά νόμιζα ότι δεν μπαίνει πια στο φόρουμ:)

Πολη: Αθηνα

Ονομα: Dvm Προκοπιου Αλεξανδρος
Περιοχή: Λ. Θρακομακεδονων 105 Μενιδι / Αχαρναι
Τηλεφωνα: Τηλ.: 210-2431536 Κιν.: 6973036682 (24ωρη εξυπηρετηση)
e-mail.: prokopioualex@yahoo.gr
Ωρες εργασίας: Καθημερινες 10:00 - 20:00 Σαββατα 10:00 - 14:00
Σχόλιο: Εχει ενα Κτηνιατρικο διαγνωστικο κεντρο. Κανει επισκεψεις κατ'οικον σε περιπτωσεις που αυτο απαιτειται και εχει καλες κ λογικες τιμες. Ασχολειται και με μικρα ζωα συντροφιας κ με εξωτικα ζωακια. Εγω ειχα παει πρωτη φορα σ'αυτον για το κουνελακι μου, μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση, το ιατρειο του ηταν καθαρο πολυ καλα εξοπλισμενο, εχει μηχανηματα για ακτινογραφιες, υπερηχους, αιματολογικες και πολλες αλλες εξετασεις. Μου φανηκε ιδιαιτερα φιλοζωος μιας κ μου ειπε χαρακτηριστηκα οταν του ειπα για τη γατουλα μου πως αμα θελω να της κανω στειρωση κ δν μπορω να την κρατησω μεσα στο σπιτι για τον χρονο που χρειαζεται θα μου την κρατουσε αυτος δωρεαν...!!!
Παραθετω κ ενα link που υπαρχει, με φωτογραφιες του ιατρειου του σε ενα blog

https://kthniatros.blogspot.com/

Υπάρχει κανείς που να ξέρει καλό Κτηνίατρο στην Τρίπολη? (που να είναι και για σκυλιά) :)

Μήπως γνωρίζει κανείς κτηνίατρο στην Αριδαία Πέλλας; :hmm:
Και να ασχολείται με στειρώσεις αδέσποτων (γατιών);:hmm:

Γεια σας μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιον καλο κτηνιατρο στην ροδο;;;
ευχαριστω:)

καλημερα ... μήπως ξέρει κανείς και κανένα καλό κτηνίατρο στη Ανατολική Θεσσαλονική? ευχαριστώ

καλημερα ... μήπως ξέρει κανείς και κανένα καλό κτηνίατρο στη Ανατολική Θεσσαλονική? ευχαριστώ

Αμασλιδης, Δασκαλοπουλος, Τσαντηλας, Φαλτση ειναι καποιοι απο αυτους που τωρα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο. Επισης Λαζαριδης,και Πανγιωτης Κοσμας.

Ευχαριστώ gelly01!!!

μολις εκλεισα ραντεβου με τον κ.Τσαντιλα που ειναι ενα τετραγωνο ποιο κατω απο μενα !!! ευχαριστωωωωω πολυ πολυ!!!

Γνωρίζει κανείς κάποιον κτηνίατρο που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα γατάκι που χρειάζεται καθημερινή θεραπεία για τον αύγουστο που να μην ξεπερνά τα 10ευρω ημερησίως?Περιοχή Αθήνα,Παγκράτι,Βύρωνας,Ηλιούπολη?

Back