Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Πολη: ΡΟΔΟΣ
Ονομα: Κυριακή Πολυχρονά
Περιοχή: Μιχαήλ Πετρίδη 65
Τηλεφωνα: 22410-61364 , κιν. 6938230961
email: kiki5_vet@yahoo.gr
Σχόλιο: Ειναι πολυ καλη και προθυμη να απαντησει σε οποιαδηποτε απορια, ευγενικη και πολυ τρυφερη με τα ζωακια
Ειναι μετεκπεδευθεισα στη χειρουργικη και παθολογικη κλινικη Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Archangelik
Νεοφερμένο μέλος
ΣΤΕΦΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 57
ΠΕΥΚΗ
2106141577
Απιστευτος ανθρωπος και καλες τιμες η επισκεψη 30 ευρο. η χαμηλοτερη που εχω βρει. επεισης ειναι εξειδικευμενος σε χειροργικη-παθολογικα-ορθοπεδικα και ακομα και αλλα ! μεγαλο ιατρειο πολυοροφο και κανει κ καλλοπισμους ζωων !
με εχει βοηθησει πολλες φορες απο εκει πηρα και τον γατουλη μου που τον ειχε περιθαλψει απο τον δρομο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afroditi may
Νεοφερμένο μέλος
Κάτι τελευταίο μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό κτηνίατρο στον Άγιο Δημήτριο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όνομα: Θοδωρής Καλαϊτζής, Κτηνίατρος ΑΠΘ
Περιοχή: Κάτω Χαλάνδρι
Τηλεφωνά: 210 6726477, 6973821162
https://www.ktiniatrio.gr
θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας που μας στάθηκε και μας στέκεται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάμε και ανέλαβε την περίθαλψη της μικρής μας γατούλας που μετά από χειρουργείο για στείρωση, από άλλον ο θεός να τον κάνει κτηνίατρο, και έχει παρουσιάσει τόσες επιπλοκές!!!
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηταν η μόνοι που μουαπαντησαν, Κυριακη, και πηγα το σκυλι μου που το χε χτυπησει αμάξι. Ο δικός μου κτηνιατρος (***** - 16 χρόνια τον έχουμε), δεν δινει κινητό του, και ουτε η οικογενεια του μας έδινε κάποιο τηλέφωνο του όταν τους πηραμε πανικόβλητοι, να μας πει τι να κανουμε (όχι να ρθει να δει το ζώο...). Οι τιμες στη κλινικη λιγο τσιμπημενες, αλλα το ζώο είχε τη φροντίδα που έπρεπε. Και αρκετες φορές μετα την επεμβαση που τους το πηγαμε, δε μας χρέωσαν τίποτα./Οταν συνηρθε το σκυλι, ο 16-χρονος γατος μου σταματησε να τρώει, και τον τρεχαμε πάλι εκει, Σαββατο μερα, και ευτυχως συνηρθε το ζώο. (πρόβλημα με καρδια και νεφρα) Αν ηταν πιο κοντα σίγουρα θα πηγαινα εκει τα ζὠα μου..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Πόλη: Ιαλυσός Ρόδου
Όνομα:Ψωμά Δανάη
Περιοχή: Λεωφόρος Ηρακλειδών
Τηλέφωνο: 22410-71180
Σχόλιο: Είναι πολύ καλή κτηνίατρος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιοχη: Ρετζικι
Οδος: Λεωφορος Παπανικολαου 39
Ονομα: Αλεξανδρα Κοκολη, Νικολαος Σισκος
Τηλεφωνο: 2310 672-543
Σχολιο: Καινουριο κτηνιατρικο κεντρο με τις εξης υπηρεσιες: αιματολογικες και βιοχημικες εξετασεις/ακτινολογικο/οδοντιατρικο/νοσηλεια/φαρμακα/τροφες/καλλωπισμος. Δυο νεα παιδια με ορεξη για δουλεια και αγαπη για τα ζωα, η πρωτη μου εντυπωση ηταν πολυ θετικη, μετα απο επισκεψη για καποιες απλες εξετασεις. Οι τιμες τους κυμμαινονται στα πλαισια του φυσιολογικου.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περικλέους 70
Πετρούπολη
210.5061131
Δίπλα σου όποτε και να τον χρειαστείς.
Φιλόζωος , πονόψυχος , συμπάσχει με το πρόβλημα σου και πάνω από όλα άνθρωπος.
Προσωπική εμπειρία = πολύ έμπειρος με πολύ καλές τιμές!
marina289
Περιβόητο μέλος
Πέτρου Ράλλη 323 (με επιφύλαξη ο αριθμός...)
Άμεση Κτηνιατρική Νοσηλευτική Φροντίδα-
Τηλέφωνο 210-4907142
Μετά από μια σειρά αρνητικών εμπειριών από την προηγούμενη κτηνίατρο , catέληξα εκεί, και είμαι πολύ-πολύ ευχαριστημένη!

Ευγενικότατοι, ανθρώπινοι, με ουσιαστικό ενδιαφέρον, με catάρτιση, και πολύ νορμάλ τιμές...
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο... (είναι κλινική)
dbaourdos
Νεοφερμένο μέλος
Νίκαια,
Πέτρου Ράλλη 323 (με επιφύλαξη ο αριθμός...)
Άμεση Κτηνιατρική Νοσηλευτική Φροντίδα-
Τηλέφωνο 210-4907142
Μετά από μια σειρά αρνητικών εμπειριών από την προηγούμενη κτηνίατρο , catέληξα εκεί, και είμαι πολύ-πολύ ευχαριστημένη!
Ευγενικότατοι, ανθρώπινοι, με ουσιαστικό ενδιαφέρον, με catάρτιση, και πολύ νορμάλ τιμές...
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο... (είναι κλινική)
πηρα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι ειναι στο πικερμι..

marina289
Περιβόητο μέλος
πηρα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι ειναι στο πικερμι..![]()
Όχι βρε!!! Στη Νίκαια είναι!!
Εξου και το αρχικό του τηλεφώνου (49). Στην Πέτρου Ράλλη...υγ Μόλις πήρα και ρώτησα. Οφείλω να διορθώσω ότι δεν είναι κλινική ,(παραπάνω που γράφω κάτι τέτοιο είναι λάθος, είχα και εγώ λάθος ενημέρωση και ζητώ συγνώμη) πήρα τώρα και ρώτησα, δεν είναι λοιπόν κλινική, απλώς είναι ανοιχτά και Σάββατα και Κυριακές από τις 8 ως τις 8 το βράδυ....
Ως προς όλα τα άλλα, ότι είμαι δηλαδή πολύ ικανοποιημένη σε όλους τους τομείς και σταμάτησα τα περα-δωθε σε κακούς κτηνιατρους το επαναλαμβάνω!Είναι άψογοι!

thairia
Νεοφερμένο μέλος
Βοηθηστε να εχουμε κτηνιατρους για ωρα αναγκης. Αντιγραψτε την παρακατω φορμα και συμπληρωστε την σε νεο μηνυμα, θα σας ευχαριστησει πολυ κοσμος θα δειτε
Πολη:
Ονομα:
Περιοχή:
Τηλεφωνα:
Ωρες εργασίας:
Σχόλιο:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΟΜΠΑΝΗ-ΚΟΛΩΝΗ
ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ 12
2310.770122
Πολυ καλή γιατρός! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα!!
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Παλαχαριδης Αλεξανδρος
Αχαρναι
6937685225-2102440563
Δεχεται πρωι-απογευμα(επειγοντα περιστατικα δεχεται ολο το 24ωρο εφ'οσον το ιατρειο βρισκεται κατω απο το σπιτι του)
Ειναι ο πατερας μου.....
αλλα ειμαι ευχαριστημενη....ειναι οικονομικος,δεν χρεωνει την επισκεψη και εχει πανω απο 30 χρονια εμπειριας.Αν μενει καποιος κοντα δεν εχει παρα να τον επισκεφτει και να δει αν του κανει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα: ΝΙΚΗ ΘΑΝΟΥ
Περιοχή: ΧΑΡΙΛΑΟΥ
Τηλεφωνα: 2310 327580 / 6973741888
Ωρες εργασίας: ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ
Σχόλιο: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!!!

Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Tα αγαπάνε,είναι σοβαροί αυστηροί και ψαγμένοι. Οταν του έκανα στείρωση (αέριο) τον κράτησαν μισή μέρα κοντά τους νοσηλεία,του έκαναν ενέσιμες αντιβιώσεις κλπ και κατά το μεσημεράκι πήγα και τον πήρα,εκτός απο εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς καμία μα καμία επιπλοκή την ίδια μέρα προς το βραδάκι άρχισε να τρέχει το παλαβό μου σα να μην συνέβει τίποτα
μας πήραν και τηλέφωνο να ρωτήσουν πως είναι ο γατούλης μας!!!Χαίρομαι με τέτοιους ανθρώπους να συνεργάζομαι.
Hlianna
Διάσημο μέλος

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα: Στυλιανός Κεραμιδάς
Περιοχή: Γράμμου 50
Τηλεφωνα: 210 9927600 / 6944633532
Ωρες εργασίας: Όποτε να τον πάρετε τηλ. θα είναι εκεί!
Σχόλιο: Εξαιρετικός!

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα παιδια!Σε μια εβδομαδα μετακομιζουμε. Για παν ενδεχομενο θελουμε να γνωριζουμε απο πριν εναν καλο κτηνιατρο σε Λαμια-Στυλιδα. Μενει καποιος εκει να μας συστησει καποιον?
Ευχαριστω!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανεις βρε παιδια απο Λαμια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool