Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και δεν υπαρχει και στη λιστα κτηνιατρων καποιος απο Λαμια.Ουτε εγω γνωριζω,παρολο που ειναι η μητερα μου απο εκει.
Μην σε αγχωνει αυτο ομως.Καταρχην ολο κια καποιος μπορει να σου απαντησει,αλλα και παλι δεν σημαινει τιποτα.Ο καθενας θεωρει τον γιατρο του καλυτερο,ενω ενας αλλος μπορει να τον "θαβει".Υποκειμενικες ειναι οι γνωμες.
Το καλο ειναι οτι η Λαμια εχει αρκετους κτηνιατρους.Οποτε θα ρωτησεις γνωμες,θα περασεις καμια βολτα απο τα ιατρεια τους,και σιγα σιγα θα σχηματισεις αποψη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι οντως αυτο θα κανω! σε ευχασριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NIKH_Μ
Νεοφερμένο μέλος
Ονομα-Κουπατσιάρης Γιώργος
περιοχη - Σταθμος Λαρισσης και Ανω Κυψελη(εχει δυο ιατρεια )
Τηλεφωνο- 210-52.34.217 , 210-86.740.50
Ειναι καταπληκτικος γιατρος και ανθρωπος.Εχει ανοικτο παντα το κινητο του και ακομη και να μην σε γνωριζει μπορει να σε συμβουλεψει απο το τηλεφωνο.Τον εχουμε χρονια γιατρο για τα ζουζουνια μας , εχει πολυ εξοπλισμενο ιατρειο(ακτινες,υπερηχογραφο,αναλυτες αιματος ) και ειναι και καλος χειρουργος(μας εγχειρησε τον Μητσακο οταν εσπασε το ποδαρακι του μετα απο μια πτωση απο την βεραντα-τωρα χοροπηδαει ο Μητσουλινος).
darklordvader77
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας!!
Η γατούλα μου είναι 6 μηνών πλέον και όπου να ναι περιμένουμε το πρώτο της οίστρο!!
Ψάχνω για κτηνιάτρους σε Άρτα/Γιάννενα/Πρέβεζα (με σειρά προτίμησης). Τηλέφωνα μόνο ζητώ-ελπίζω να μην υπερβαίνω τους κανονες του forum.
Μου είπαν 120Ε στην Άρτα αλλά ψάχνω και μια πιο οικονομική λύση εάν υπάρχει.. στην Αθήνα με 70Ε έκανε ενας φίλος μου την δική του.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
darklordvader77
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολυ για τον κόπο!! Δυστηχώς δεν έχει τίποτα για Αρτα/Γιαννενα/Πρεβεζα..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι,το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχει κατι για αυτες τις πολεις.
Στο ιντερνετ βεβαια,αν γκουγκλαρεις περιοχη και κτηνιατρους,θα σου βγαλει.Απλα θα ειναι στην τυχη.
Ας ελπισουμε οτι θα σου απαντησει καποιος απο εκεινες τις περιοχες.

sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Μηνάς Μινασιάν
Μαιάνδρου 56 Εύοσμος Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310709542
τηλ. ανάγκης 6937878032
Κάνει και ειδικές τιμές για αδέσποτα
MCX
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον πολυ οικονομικο κτηνιατρο στην περιοχη της Αττικης,προς Αγια Παρασκευη και Χαλανδρι μερια,για να μπορεσω να εμβολιασω και στειρωσω τις 2 μου γατουλες και την σκυλιτσα μου. Τα οικονομικα μου ειναι χαλια
γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας για να βρω καποιον με πολυ χαμηλες τιμες. Ειναι μεγαλη αναγκη! Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον πολυ οικονομικο κτηνιατρο στην περιοχη της Αττικης,προς Αγια Παρασκευη και Χαλανδρι μερια,για να μπορεσω να εμβολιασω και στειρωσω τις 2 μου γατουλες και την σκυλιτσα μου. Τα οικονομικα μου ειναι χαλιαγι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας για να βρω καποιον με πολυ χαμηλες τιμες. Ειναι μεγαλη αναγκη!
Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Νομίζω πως η φιλοζωική Χαλανδρίου έχει πολύ καλή οργάνωση και βέβαια εξαιρετικές τιμές...Συγκεκριμένα πράγματα δε γνωρίζω..Μπορείς όμως σίγουρα να επικοινωνήσεις μαζί τους να σε ενημερώσουν

MCX
Νεοφερμένο μέλος
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
SOS...Υπάρχει ένας άστεγος στο λιμάνι του Πειραιά που φροντίζει γατάκια...περνάω κάθε μέρα και τον βοηθάω κι εγώ... σήμερα εμφανίστηκε κι άλλο γατάκι, χτυπημένο μάλλον από αυτοκίνητο...μήπως γνωρίζετε κάποιον κτηνίατρο στον Πειραιά που να κάνει ειδικές τιμές για αδεσποτάκια..? Το ποδαράκι του είναι σπασμένο και κρέμεται...
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω δει τη λίστα με τους γιατρούς αλλά θα μπορούσε να μου πει κάποιος έναν κτηνίατρο Άνω Πατήσια, Γαλάτσι ή Κυψέλη που να είναι καλός αλλά να έχει και λογικές τιμές γιατί αυτή τη περίοδο φροντίζω 4 γατιά και δεν έχω δουλειά;
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όνομα: Αρβανίτης Γιώργος
Περιοχή: Ολύμπου 7, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 210-6837444
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές - 09:30 - 13:30 και 17:30 - 20:30
Σάββατο - 10:00 - 13:00
Σχόλιο: Ένας πραγματικά φιλόζωος γιατρός. Με κέρδισε με την στάση του να μη δεχτεί χρήματα για να εξετάσει ένα αδέσποτο γατάκι αλλά κ με την σχολαστικότητα της εξέτασης που του έκανε. Νομίζω οτι αξίζει να στηρίζουμε τέτοιους κτηνιάτρους-ανθρώπους, που δε βλέπουν τα κατοικίδια μας ή ακόμα κ εμάς τους ίδιους σαν 50ευρο!
Arimo
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!
Βρίσκομαι το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη (ο κτηνίατρος μου Αθήνα) και πρέπει να εμβολιάσω το γατάκι μου.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον κτηνίατρο;
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!
Βρίσκομαι το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη (ο κτηνίατρος μου Αθήνα) και πρέπει να εμβολιάσω το γατάκι μου.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον κτηνίατρο;
Δασκαλόπουλος Νίκος
Περιοχή: Μαρτίου
Διεύθυνση: Καρακάση (δε θυμάμαι το νούμερο)
Τηλ.: 2310 329659
Σακελλαρίου Δήμητρα
Περιοχή: Φλέμινγκ
Διεύθυνση: Μακεδονίας (δε θυμάμαι το νούμερο)
Τηλ.: 2310 824511
Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους. Ελπίζω να βοήθησα και να σε βολεύει η περιοχή.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ονομα: παρχαριδου χριστινα
περιοχη:ευοσμος
διευθυνση:εθνικης αντιστασεως 50 με ανθοκηπων γωνια
τηλ:2315111100
κιν:6948608628
εχει ειδικευση στις εγχειρησεις μικρων ζωων!!! την παιρνεις τηλ οτι ωρα θες!!! και εχει πολυ καλες τιμες ειδικα αν το ζωο ειναι αδεσποτο!!!!
γεια σας, θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποιον καλο και οικονομικο κτηνιατρο (ειδικα σε θεμα στειρωσης) στο νομο ημαθειας... ειμαι ναουσα και εδω μου ζητησαν 140 ευρω τα οποια θεωρησα υπερβολικα (και αδυνατο να βρεθουν) αλλα πλεον το θεμα στειρωσης επειγει... Παρακαλω βοηθηστε με... ειμαι διατεθημενη να την παω μεχρι και θεσσαλονικη αν δεν βρω κτηνιατρο ημαθεια...
περιμενω τις προτασεις σας... ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.guide-online.gr/viewcat.php?na=7&ta=&kk=&k=&yp=387&d=&n=&p=&t=&e=
και ρώτησε τους τηλεφωνικά.
Πάντως τα 140 που ζητουν η άποψη μου είναι "υπερβολικό ποσό" προπάντων αν αφορά αρσενικό
Σίγουρα πάντως πιο φτηνά θα είναι στη Θεσσαλονίκη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μπιμπίκο
- Σμαραγδα21
- kaith18927
- λένα117
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Nikos90
- uncle_nontas
- Elli M.
- Claire Rentfield
- 3lbereth
- nasstazia
- EvilSnowman
- Yol85
- vampce
- Nana13
- Jennaouska
- crazy cat
- stbakoy
- Mary 16
- scaryspider
- Giannis-Stella
- Odysseus
- Duchess1
- Lia_cha
- rouli726
- αθηνα~~
- Bindi
- MissKit
- crazydiamond
- KIkagr
- pepper
- faceninaki
- Γαταλί
- Tsakoulinaki
- paulina85
- Sovjohn
- Καλι
- Roulita16248
- animalover
- Fideloudi
- Lord Kratos
- elli 84
- Pops
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool