yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γενικα κακα χαρακτηριστικα:
- Ελλειψη επικοινωνιας με τον πελατη
- Λάθος διαγνωση
- Επαναλαμβανομενες ίδιες θεραπειες χωρις να το "ψαξει"
- Ελλειψη εξειδικευσης και παρολα αυτα, αναλαμβανει περιστατικο.
- Κακη συμπεριφορα στο ζωο
- Κακη συμπεριφορα στον πελατη
- Αδιαφορια
- Κερδοσκοπια
- Ελλειψη ανθρωπιας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
.(Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αρχίσω το θάψημο.... απλα δεν ξερω αν ειναι σωστό....)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
Ήμουνα πολύ μικρή και δεν ήξερα απο γάτες, ήτανε η πρώτη φορά που είχα.Νιώθω πολλές τύψεις και στεναχωριέμαι. Όμως τις γάτες που έχω τώρα τις πάω στο καλύτερο γιατρό, στον Κ. Πάνο (Αίλουρος) και τις φροντίζω καλύτερα και απο τον εαυτό μου, τις λατρεύω.
Το ιατρείο αυτό ακόμα ανοιχτό είναι, καμιά φορά που περνάω απέξω, μου'ρχεται να μπώ και να τον κάνω ρεζίλι...κάτι πρέπει να κάνω πάντως!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
) και το μικρό του είναι Νίκος. Όταν ο γατούλης μου έφαγε φόλα και του τον πήγα αμέσως, με "καθησύχασε" λέγοντάς μου ότι έχει απλώς σπάσει το πόδι του!
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το γατούλι μου το έχασα (γιατί χάσαμε και πολύτιμο χρόνο να το πάμε σε άλλον κτηνίατρο) και νομίζω ότι εκείνος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ'αυτό.
Μακριά!
rotonda
Δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum