Γράψτε γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι και με ποιον κτηνίατρο για να προσέχουμε όλοι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Βεβαια εχοντας υποψην οτι δεν υπαρχει ο τελειος κτηνιατρος κι ο καθε κτηνιατρος εχει τις αποτυχιες του και ιατρικα αλλα και ψυχολογικα οταν δεν καταφερνει να αναγνωρισει τις αναγκες του ζωου.

Γενικα κακα χαρακτηριστικα:
  • Ελλειψη επικοινωνιας με τον πελατη
  • Λάθος διαγνωση
  • Επαναλαμβανομενες ίδιες θεραπειες χωρις να το "ψαξει"
  • Ελλειψη εξειδικευσης και παρολα αυτα, αναλαμβανει περιστατικο.
  • Κακη συμπεριφορα στο ζωο
  • Κακη συμπεριφορα στον πελατη
  • Αδιαφορια
  • Κερδοσκοπια
  • Ελλειψη ανθρωπιας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι σωστό να το κάνουμε αυτό????? :hmm:.
(Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αρχίσω το θάψημο.... απλα δεν ξερω αν ειναι σωστό....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και σωστό δεν είναι και νομίζω ότι και κάπως "επικίνδυνο". Αλλο το τι λέμε σε προφορικό λόγο για να προφυλασσόμαστε κάπως αλλά το να το γράφουμε πολύ το φοβάμαι...

Εγώ δεν θα πω όνομα, απλά θα πω ότι ο κτηνίατρος που για κανένα λόγο κανείς απο σας δεν πρέπει να επισκεφτεί, είναι στην περιοχή της Δάφνης. Ο άνθρωπος είναι άσχετος!!!!Έχουνε πεθάνει 2 γάτες μου απο αυτό τον μ........!Συγνώμη αλλά και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι. Πολλά λάθη!Τους έκανε πάρα πολλά εμβόλια στείρωσης, τα οποία προκαλούν καρκίνο, ποτέ δεν μου έδωσε χαπάκι αποπαρασσίτωσης για το στομάχι, ούτε ξέρω τι εμβόλια έκανε και τι δεν έκανε ενώ έπρεπε,και το κορυφαίο...,όταν η γατούλα μου είχε οίστρο, εγώ επειδή δεν ήξερα τον ρώτησα, τι έχει η γατούλα μου και τρίβει το κεφάλι της στους τοίχους?Και τι μου είπε ο πανάσχετος, που δεν ξέρω ποιός του έδωσε την άδεια να ανοίξει ιατρείο και να δολοφονεί αθώες ψυχούλες! Ότι έχει εγκεφαλίτιδα και ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει!!!!!Βέβαια εγώ πιτσιρίκα τότε, δεν κοιμόμουνα για μέρες απο την στεναχώρια μου, έκλαιγα, ούρλιαζα και οι γονείς μου απελπισμένοι να προσπαθούν να με συνεφέρουν. Βέβαια η γατούλα έζησε,αμέσως άλλαξα γιατρό και μετά απο κάποια χρόνια, ανακαλύψαμε ότι είχε καρκίνο και πέθανε περίπου 8 χρονών, όπως επίσης και η κόρη της η οποία προφανώς κληρονόμησε τον καρκίνο απο την μαμά της και πέθανε ακριβώς στην ίδια ηλικία.
Ήμουνα πολύ μικρή και δεν ήξερα απο γάτες, ήτανε η πρώτη φορά που είχα.Νιώθω πολλές τύψεις και στεναχωριέμαι. Όμως τις γάτες που έχω τώρα τις πάω στο καλύτερο γιατρό, στον Κ. Πάνο (Αίλουρος) και τις φροντίζω καλύτερα και απο τον εαυτό μου, τις λατρεύω.
Το ιατρείο αυτό ακόμα ανοιχτό είναι, καμιά φορά που περνάω απέξω, μου'ρχεται να μπώ και να τον κάνω ρεζίλι...κάτι πρέπει να κάνω πάντως!

Το θεμα το εβαλα γιατι καποιος ειπε στο αλλο οτι καλο ειναι να υπαρχει εκει που λεμε για τον καλο κτηνιατρο. Σκεφτηκα οτι οσα περιστατικα για κεντρα η κτηνιατρους βγαινουν στην δημοσιοτητα καλο ειναι να τα βαζουμε δω για να φυλαγομαστε, δεν ειναι δυσφημηση γιατι προκειται για διαπιστωμενα και ηδη δημοσιευμενα πραγματα. Διαφορετικα για τον ιδιο κτηνιατρο ο ενας μπορει να λεει τα καλυτερα κι ο αλλος τα χειροτερα

Επειδή κι εγώ δεν θέλω να καταγγείλω επώνυμα, στην αρχή της οδού Καρδίτσης στη Λάρισα είναι ένας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κτηνίατρος (πολύ καλό παιδί, αλλά άσχετος γιατρός :P) και το μικρό του είναι Νίκος. Όταν ο γατούλης μου έφαγε φόλα και του τον πήγα αμέσως, με "καθησύχασε" λέγοντάς μου ότι έχει απλώς σπάσει το πόδι του!:blink:
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το γατούλι μου το έχασα (γιατί χάσαμε και πολύτιμο χρόνο να το πάμε σε άλλον κτηνίατρο) και νομίζω ότι εκείνος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ'αυτό.
Μακριά!

Συμφωνώ με τη Νότα. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν όποιος έχει μια όντως πολύ κακή εμπειρία με κάποιον κτηνίατρο, να αναφέρει το γεγονός γενικά (και την περιοχή, πάλι γενικά) και στη συνέχεια σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιος να μάθει περισσότερα, να δίνει πληροφορίες μέσω e-mail ή ΡΜ.

Αφενός μεν γιατί είναι αδύνατον να εξακριβωθεί η αλήθεια όσων θα πει κάποιος εδώ (χωρίς να αμφισβητώ όσα λέχθηκαν ήδη) και αφετέρου γιατί το θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί δυσσάρεστα απο νομικής απόψεως για το MyCat και εμένα, κλειδώνεται. Μπορείτε πάντα να επαινείτε τους σωστούς κτηνιάτρους, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο τους κακούς, και όχι ευθέως. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back