Γράψτε εδώ έναν γατόφιλο γυναικολόγο

Θα ρωτήσω τον δικό μου μήπως ξερει εκει κάποιον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κανέναν καλό γιατρό από αυτή την άποψη. Η γιατρός μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω την άποψη της πάνω σε αυτό το θέμα.. Πάντως μια φίλη μου που μένει στην Ιταλία είναι τώρα έγκυος στον 8ο μήνα. Ανήκει στα άτομα που δεν έχει αντισώματα για την τοξοπλάσμωση και έχει δυο γάτες που μάλιστα βγαίνουν και έξω.. Ο γυναικολόγος της λοιπόν δεν της είπε να τις απομακρύνει αλλά αντίθετα να μην τρώει ωμά αλλαντικά και κακοπλυμένο μαρουλάκι και για τις γάτες απλά να μην καθαρίζει την άμμο τους με γυμνά χέρια.. Τι τους κάνουν τους γυναικολόγους εκεί και δεν έιναι τόσο φρικαρισμένοι μου λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Γυναικολόγος λέγεται Γρηγόρης Γκριμπίζης τηλ 2310244296
την διεύθηνση δεν την θυμάμαι ακριβώς γιατί αλλαξε ιατρειο αλλά ειναι στην Τσιμισκη

O Γυναικολόγος λέγεται Γρηγόρης Γκριμπίζης τηλ 2310244296
την διεύθηνση δεν την θυμάμαι ακριβώς γιατί αλλαξε ιατρειο αλλά ειναι στην Τσιμισκη

Σ' ευχαριστούμε πολύ για την πληρπφορία σου μαγισσα. Θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα πως θα πάμε με τη δική μου. Τουλάχιστο να έχουμε μια λύση, μη μας πάρουν από τα μούτρα όλοι.

Ευχαριστούμε πολύ μάγισσα!:up:

Εξισου ο Τραιανος που ειναι και καθηγητης πανεπιστημιου ( ελπιζω να γραψει στο φυλλαδιο) δεν ξερω διευθυνση παιδια 2310277032

Στο τελος κορίτσια κανουμε και ενα τεστ για αντισώματα στην τοξοπλάσμωση εαν εχουμε πρόβλημα και εαν δεν έχουμε αντισώματα είναι ζητημα ενός εμβολιου το κανουμε πριν μείνουμε έγκυες και ΤΕΛΟΣ.

νομιζα πως μονο εγω εχω αυτο το αγχος με τον γυναικολογο που δε θα μου πει να απομακρυνω τον πεπιτο μου στην εγκυμοσυνη.
εχω σημειωσει τον γυναικολογο της ολγας και τον κ.Καλαμποκη που και οι δυο ειναι κοντα στη δουλεια μου.
απλα εγω θα προτιμουσα εναν γυναικολο απο το μαιευτηριο "Ελενα" και μετα ως δευτερη επιλογη καποιον απο ιδιωτικο μαιευτηριο.
ρωτησα και μου ειπαν για καποιον πολυ καλο απο το ελενα και εχω ραντεβου τη δευτερα,να τον γνωρισω,να δω αν μου ταιριαζει..και βεβαια ποια σταση θα εχει απεναντι στις γατες! εχω αγχος βεβαια για να δω τι θα μου πει.
μακαρι να ειναι κι αυτος ενημερωμενος σε αυτο το θεμα και να μη μου πει να διωξω το γατο μου σε περιπτωση εγκυμοσυνης..γιατι πολυ απλα θα αλλαξω γυναικολογο!
αν καποια κοπελα γνωριζει γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο και φυσικα γατοφιλο..ας το γραψει εδω.
και για να μην υπαρχει παρεξηγηση,δεν ειμαι εναντια στα ιδιωτικα ,απλα και λογω επαγγελματος γνωριζω πως τα δημοσια ειναι πιο ασφαλη.
φιλια σε ολους και ιδιατερα στην ολγα και στη φροσω!

υ.γ. εντωμεταξυ εχω κανει ελεγχο για τοξοπλασμα και δυστυχως ειμαι αρνητικη. και βεβαια αυτο δικαιολογειται γιατι μονο με εμβολιασμενα γατια ερχομαι σε επαφη.

Παιδια ειναι παραξενο αυτο που συμβαινει με το τοξοπλασμα..εγω μεγαλωσα με γατες εμβολιασμενες και μη και την πρωτη φορα που εκανα την εξεταση μου βγηκε αρνητικη (απο περιεργεια το εψαξα..) αλλα μου ειπε η μικροβιολογος να την επαναλαβω γιατι καμμια φορα δε φαινεται.. και μια φιλη που εκανε την πρωτη φορα εδειχνε οτι δεν ειχε αντισωματα, ενω τη δευτερη φορα ειχε, χωρις να εχει ερθει σε επαφη με ανεμβολιαστες γατουλες η απλυτα λαχανικα, η ωμο κρεας κλπ.. τι να πω? :hmm:

Παιδιά εχτές πήγα για τεστ ΠΑΠ και ψάρευα τον δικό μου για την γνώμη του για τις γάτες την εγκυμοσύνη κλπ......
Μου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...... αν έχει κάνει τα εμβόλιά του δεν υπάρχει πρόβλημα......Έτσι και αλλιώς το παρακολουθούε το Τοξόπλασμα κάθε 2 μήνες....είτε υπάρχει γάτα ή οχι...
και του λέω φεύγοντας.... "Δηλαδή να μην την διώξω την γατούλα????"
και μου λέει " ΟΧΙ γιατί????? Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Και είναι και κάλος γιατρός!!!!!
Πολύ χαρηκα παιδιά!!!!

Γιώργος Σύρος
210 2111007
Α ΠΑΤΗΣΙΑ
Σαρανταπόρου 1
Αθήνα

11144​

Mairikaity,
αφου εισαι Αθήνα μπορείς να δείς και αυτόν..... Εϊναι Πατησίων κοντά στον Αγ Ελευθέριο στάση Ηλεκτρικού....:up::up:

julia ευχαριστω πολυ,
πηγα κι εγω προχτες στον δικο μου γυναικολογο και εμεινα ευχαριστημενη.
ειδικα με την αντιμετωπιση του οταν του ειπα για το γατο μου!
του λεω= "εχω ενα γατο..."
"ε και??"!!
"επειδη ακουγονται τοσα για το τοξοπλασμα..."
"βρε παιδια,τα ζωα δεν κανουν κανενα κακο..οι ανθρωποι κανουν!!, δε θελω να ακουω αλλο πια για το τοξοπλασμα..δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ξερεις ποσες εγκυμοσυνες ειχα εγω με τοξοπλασμα που ΔΕΝ ειχαν γατες? και αντιμετωπιστηκε μια χαρα.
ειδικα αν ειναι εμβολιασμενο,ολα μια χαρα! φυσικα και θα κρατησεις το γατακι σου!!"

μονο που δεν τον αγκαλιασα !!!

ευτυχως,παει κι αυτο το αγχος.

ο δικος μου λεγεται παπαριστειδης και ειναι στο νοσοκομειο Ελενα.

Καλό θα ήταν να λέτε και περιοχή...
Πχ όσο καλός και να είναι ένας γυναικολόγος, ε προσωπικά δεν πρόκειται να τρέχω απο Γλυφάδα Μαρούσι για παράδειγμα... :/:

Παιδιά εχτές πήγα για τεστ ΠΑΠ και ψάρευα τον δικό μου για την γνώμη του για τις γάτες την εγκυμοσύνη κλπ......
Μου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...... αν έχει κάνει τα εμβόλιά του δεν υπάρχει πρόβλημα......Έτσι και αλλιώς το παρακολουθούε το Τοξόπλασμα κάθε 2 μήνες....είτε υπάρχει γάτα ή οχι...
και του λέω φεύγοντας.... "Δηλαδή να μην την διώξω την γατούλα????"
και μου λέει " ΟΧΙ γιατί????? Αντίθετα μια γατούλα στην εγκυμοσύνη είναι καλό!!!!
Και είναι και κάλος γιατρός!!!!!
Πολύ χαρηκα παιδιά!!!!

Γιώργος Σύρος
210 2111007
Α ΠΑΤΗΣΙΑ
Σαρανταπόρου 1
Αθήνα

11144​

ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ....
Σταθμός με τον Ηλεκτρικό "Αγιος Ελευθέριος"...... :up::up:

ε προσωπικά δεν πρόκειται να τρέχω απο Γλυφάδα Μαρούσι για παράδειγμα... :/:
Αχ, Μισέλ, εγώ τρέχω από Κυψέλη στο Π. Φάληρο ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ!! :lol: :redface:

προχτές μιλούσα με φίλη μου και μου είπε ότι ο γυναικολόγος της της είχε πει να διώξει το σκυλάκι της. Φρίκαρα. Τους έκανα στην παρέα ολόκληρη ανάλυση περί τοξοπλάσμωσης. Τι άσχετοι γιατροί είναι αυτοί.

Γυναικολόγος από το Έλενα

Γειά σας,
πρίν απο το δύο βδομάδες περίπου, έμαθα ότι είμαι 2 μηνών έγκυος. Βέβαια ήτανε λίγο ξαφνικό για μένα, γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα, αλλά το πήρα ψύχραιμα και σκέφτηκα αφού είμαι πολύ καλή γατομαμά, θα μπορούσα να γίνω και καλή μαμά.
Βέβαια ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό το να αποχωριστώ τις γάτες μου, γιατί κυριολεκτικά δεν θα μπορούσα χωρίς αυτές, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε!Δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσω κανένα μιας και είμαι ενημερωμένη για τον κίνδυνο που λέγεται Τοξοπλάσμα και όπως διάβασα σε άλλα θέματα, πιο πολύ φοβάμαι τα λαχανικά και το κρέας και όχι τις όμορφες γατούλες μου.
Ένα που με απασχολεί σοβαρά είναι ο γυναικολόγος που θα ακολουθήσω εώς την γέννα. Η γυναικολόγος που έχω τώρα δεν με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα ήθελα να την αλλάξω. Θα προτιμούσα ένα γιατρό απο το ΕΛΕΝΑ γιατι προσωπικά πιστεύω ότι είναι απο το καλύτερα μαιευτήρια. Οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό και αν μπορείτε όσες ξέρετε κάποιον η είχατε την εμπειρία της γέννας να με συμβουλέψετε σε αυτό.
Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας,
πρίν απο το δύο βδομάδες περίπου, έμαθα ότι είμαι 2 μηνών έγκυος. Βέβαια ήτανε λίγο ξαφνικό για μένα, γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα, αλλά το πήρα ψύχραιμα και σκέφτηκα αφού είμαι πολύ καλή γατομαμά, θα μπορούσα να γίνω και καλή μαμά.
Βέβαια ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό το να αποχωριστώ τις γάτες μου, γιατί κυριολεκτικά δεν θα μπορούσα χωρίς αυτές, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε!Δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσω κανένα μιας και είμαι ενημερωμένη για τον κίνδυνο που λέγεται Τοξοπλάσμα και όπως διάβασα σε άλλα θέματα, πιο πολύ φοβάμαι τα λαχανικά και το κρέας και όχι τις όμορφες γατούλες μου.
Ένα που με απασχολεί σοβαρά είναι ο γυναικολόγος που θα ακολουθήσω εώς την γέννα. Η γυναικολόγος που έχω τώρα δεν με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα ήθελα να την αλλάξω. Θα προτιμούσα ένα γιατρό απο το ΕΛΕΝΑ γιατι προσωπικά πιστεύω ότι είναι απο το καλύτερα μαιευτήρια. Οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό και αν μπορείτε όσες ξέρετε κάποιον η είχατε την εμπειρία της γέννας να με συμβουλέψετε σε αυτό.
Ευχαριστώ...

Νομίζω λίγο πιο πάνω γινόταν αναφορά σε κάποιον από το Έλενα
https://www.mypetz.gr/posts/5315633/
Και μάλλον μαζί θα γίνουμε μανούλες. Ιδια ηλικία έχουν τα μωρούλια μας!!!!! Μόνο που είμαστε κάποια χλμ μακριά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας,
Ευχαριστώ...

:up:Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά:up::up: Καλή λευτεριά:up::lol:

Και μάλλον μαζί θα γίνουμε μανούλες. Ιδια ηλικία έχουν τα μωρούλια μας!!!!! Μόνο που είμαστε κάποια χλμ μακριά.

Και εσύ?????:blink: Μπράβο:up::up: Καλή λευτεριά και σε σένα εύχομαι:up:

Και εσύ?????:blink: Μπράβο:up::up: Καλή λευτεριά και σε σένα εύχομαι:up:

Σ' ευχαριστώ πολύ. Είδες γούρικο το mycat!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back