Γράψτε εδώ έναν γατόφιλο γυναικολόγο

BERLA και jasmine εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή λευτεριά!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σε σένα Jasmine με το καλό...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia ευχαριστω πολυ,
πηγα κι εγω προχτες στον δικο μου γυναικολογο και εμεινα ευχαριστημενη.
ειδικα με την αντιμετωπιση του οταν του ειπα για το γατο μου!
του λεω= "εχω ενα γατο..."
"ε και??"!!
"επειδη ακουγονται τοσα για το τοξοπλασμα..."
"βρε παιδια,τα ζωα δεν κανουν κανενα κακο..οι ανθρωποι κανουν!!, δε θελω να ακουω αλλο πια για το τοξοπλασμα..δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ξερεις ποσες εγκυμοσυνες ειχα εγω με τοξοπλασμα που ΔΕΝ ειχαν γατες? και αντιμετωπιστηκε μια χαρα.
ειδικα αν ειναι εμβολιασμενο,ολα μια χαρα! φυσικα και θα κρατησεις το γατακι σου!!"

μονο που δεν τον αγκαλιασα !!!

ευτυχως,παει κι αυτο το αγχος.

ο δικος μου λεγεται παπαριστειδης και ειναι στο νοσοκομειο Ελενα.
Mπορείς να γράψεις τα πλήρη στοιχεία του σε παρακαλώ...

Πήγα και εγώ χθες στον "καταπληκτικό" γιατρό μου! Είχα ήδη αποφασίσει να τον "κόψω" γιατί δεν ήταν ακριβής στα ραντεβού του, αλλά τώρα έχω και άλλο λόγο!!
Όταν τον ρώτησα ποιά είναι η γνώμη του για τις γάτες στην εγκυμοσύνη μου είπε απλά:
- Μακριά, γάτες, σκυλιά, μακριά! Είναι φορείς μικροβίων και κολλητικών ασθενειών.
- Δηλαδή, λέω, αν είχαμε κάποιο παιδάκι με κολλητική ασθένεια θα το στέλναμε μακριά μέχρι να γεννήσουμε?
- ???? Γάτες=τοξόπλασμα
- Δηλαδή συμβουλεύετε τις εγκύους να μην τρώνε και λαχανικά και να μην πιάνουν ωμό κρέας?
- Αυτά τα πλένουν!
- Οπότε αν τηρούμε στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, δεν υπάρχει πρόβλημα!
- Δεν είναι το ίδιο. ΑΥτά είναι θέμα διατροφής, ενώ η γάτα είναι μόνο για συντροφιά.
- Τι σημαίνει αυτό? Όταν έχεις αναλάβει την ευθύνη για ένα ζώο, δεν μπορείς να το πετάξεις επειδή δε σε βολεύει.
- Τι να σας πω, εγώ συμβουλεύω να τα διώχνουν. Η ευθύνη είναι δική σας . Και τα σκυλιά μακριά!
- Μα τα σκυλιά δεν ευθύνονται για το τοξόπλασμα!!
- Εχουν τσιμπούρια
- :blink::blink::blink:

Τι να πει κανέις!!!!!! Θα ανατρέξω στα προηγούμενα post για να βρω το νέο μου γιατρό!!!

Φορείς μικροβίων;;; Και κολλητικών ασθενειών;;;
Όταν ένα ζώο είναι υγιές είναι φορέας μικροβίων; Δε μπορώ να καταλάβω...

Ζώα είναι, δεν είναι σκ...ά!!!:|

Γιατί, τα "τσιμπούρια" τι σου λένε?????
Γιατρός σου λέει μετά, που θα σου εξηγήσει εμπεριστατωμένα τα θετικά και τα αρνητικά! Όλα στο ίδιο τσουβάλι.....

Αυτό με τα τσιμπούρια είναι θεϊκό... Δηλαδή, αν κάποιος έχει σκυλί σπίτι του, θα το αφήσει με τα τσιμπούρια; Υποτίθεται ότι τα κατοικίδια είναι καθαρά:confused: Αχ, τι άλλο θα ακούσουμε...

Έχετε υπόψη σας κανένα γατόφιλο γυναικολόγο στην περιοχή Κηφισιάς ή κάπου εκεί γύρω???? Για να μην ξενιτεύομαι κιόλας....:/:

Χμμμμ...:hmm: Φαντάζομαι ότι τα προηγούμενα post τα διάβασες,Tara, και δεν βρήκες κάτι, ε;
Για να πω την αλήθεια, εγώ θα το έπαιρνα ανάποδα το πράγμα. Θα ζητούσα δηλαδή από γνωστές μου που εμπιστεύομαι να μου συστήσουν καλούς γιατρούς και μετά θα έκανα από μια διερευνητική επίσκεψη (ή ακόμα και τηλεφώνημα) στον καθένα, με τις καίριες ερωτήσεις για να "ξεσκαρτάρω" τους... κολλημένους τσιμπουρολόγους.:P

Σημείωσα τα 3 ονόματα που υπάρχουν εδώ, Μου πέφτουν λίγο μακριά, αλλά είναι "σίγουροι"! Θα κάνω και έναν "τεστ" σε κάποιους άλλους που έχω υπόψη μου και ελπίζω να καταλήξω σύντομα!!
Το τηλεφώνημα το σκέφτηκα και εγώ, αλλά τι να τους λέω? Γειά σας, ποιά είναι η γνώμη σας για τις γάτες στην εγκυμοσύνη??? Και αν είναι θετική, κλείνω ρεντεβού, αν είναι αρνητική, τους το κλείνω στα μούτρα!!!!!

Το τηλεφώνημα το σκέφτηκα και εγώ, αλλά τι να τους λέω? Γειά σας, ποιά είναι η γνώμη σας για τις γάτες στην εγκυμοσύνη??? Και αν είναι θετική, κλείνω ρεντεβού, αν είναι αρνητική, τους το κλείνω στα μούτρα!!!!!
:lol: :lol: Έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα σε τόση λεπτομέρεια!
Θα μπορούσες όμως να πεις κάτι σαν "α! δεν σας είπα, έχω και μια γατούλα στο σπίτι, δεν υπάρχει πρόβλημα, ε;" :hmm:

Διάβασα το θέμα και φούντωσα πάλι....
Εμένα μόλις του είπαμε για τον φατσούλι η αντίδραση του ήταν "στειλτον πακέτο στη μάνα σου για όλο το α' τρίμηνο της εγκυμοσύνης".
Του είπα ότι αυτό δεν γίνεται και δεν πρόκειται να το κάνω, παρότι η μαμά μου είναι φιλόζωη και προσφέρθηκε, γιατί πολύ απλά θα στεναχωρήθω τόσο πολύ που στην τελική θα βλάψω μόνη μου την εγκυμοσύνη μου.:mad:
"Τι να σου, μην το κάνεις, αλλά η ευθυνη δικη σου" απάντησε.
Εννοείται πως ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου το ξανασυζητήσαμε. Ήμουν απλά λίγο πιο προσεκτική. Ούτε από το κρεβάτι μου τον έδιωξα πάντως.:redface:

Μέχρι και τον 5ο μήνα είχα κατατρυπηθεί με εξετάσεις τοξοπλάσματος. Πρέπει να είχα κανει καμια 15αρια.:mad: Σαφέστατα όλες αρνητικές.

Τώρα που μου έφυγε το φατσουλάκι μου ανακουφίζομαι απίστευτα που δεν άκουσα τον γιατρό....δεν θα μου το συγχωρούσα ποτέ.

(το ξέρω πως δεν υπάρχει πια...απλά δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Ελπίζω να "δικαιούμαι" να ποστάρω στα θέματα, έστω και σαν πρώην-γατομαμά:()

Ελπίζω να "δικαιούμαι" να ποστάρω στα θέματα, έστω και σαν πρώην-γατομαμά:()
Sof, ισχύει το "μια φορά γατομαμά, για πάντα γατομαμά"! :)
Ελπίζω να αισθανθείς σύντομα καλύτερα!

Sof, ισχύει το "μια φορά γατομαμά, για πάντα γατομαμά"! :)
Ελπίζω να αισθανθείς σύντομα καλύτερα!

Εννοείται Sof!!
Και όσο αφορά εμένα, είσαι ένα ακόμα παράδειγμα, κόντρα στους άπιστους...

Πόσα ζωάκια στέλνονται πακέτο και όχι σε μαμάδες αλλά στο δρόμο γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι και άσχετοι γιατροί δεν είναι καλά ενημερωμένοι και δεν ενδιαφέρονται πάνω από όλα για την ψυχολογία της εγκύου.:mad:

στην εποχή μας μόνο οι γατούλες δεν φταίνε
βρήκα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=aEW5nGA7TFo&feature=related

φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μία φατσούλα ->:cat: από το βιντεάκι, πάντα υπάρχει ελπίδα :)

στην εποχή μας μόνο οι γατούλες δεν φταίνε
βρήκα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=aEW5nGA7TFo&feature=related

φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μία φατσούλα ->:cat: από το βιντεάκι, πάντα υπάρχει ελπίδα :)

Πολύ συγκινητικό:)

Δεν το είχα ξαναδιαβάσει το ποστ. Ξέρει κανεις για ποιό λόγο συστήνουν ως πολύ καλό το Έλενα; Εγώ είχα κακή γνώμη αλλά όχι προσωπική και επειδή με ενδιαφέρει η δημόσια κλινική θα ήθελα αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μας.
Απο τις γνωστές μου καμία δεν ξέρει να μου πει

δεν ξέρω για το Έλενα, εγώ έχω πολύ άσχημη εμπειρία από το Αλεξάνδρα, δύο φορές που με πήγαν εκεί σηκωτή στα εφημερέβοντα, αλλά ίσως να μην είναι θέμα νοσοκομείου αλλά σε τι γιατρό θα πέσεις, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματικά είσαι στο έλεος:/:

σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι Ιδ. κλινικές είναι καλύτερες, το θέμα είναι που πάει ο γιατρός που έχεις και εμπιστέβεσαι:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back