Γρίπη ανθρώπων και γατούλα;

Terifique

Δραστήριο μέλος

Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Εδώ και 3-4 μέρες έχει πέσει γριπούλα στο σπίτι μας (στα δίποδα εννοώ :stunned:). Είπαμε στην αρχή οτι ήταν κρύωμα λόγω καιρού αλλά αφού κολήσαμε 3 στους 4 λογικά μιλάμε για γρίπη... :( 'Ολοι έχουμε ήπια συμπτώματα καταροής και ερεθισμένου λαιμού.
Υπάρχει περίπτωση να κολήσουμε τον μικρούλη μας; Κάπου είχα διαβάσει οτι η ανθρώπινη γρίπη κολάει στις γάτες, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα. Τον αποφεύγουμε λιγάκι αν και στεναχωριέται :'(:'( και προφανώς δεν καταλαβαίνει γιατί... αλλά όλο και σε κάποια αγκαλιά θα κάτσει ή θα είμαστε κοντά στην μουρίτσα του γιατί κάνει θεραπεία στ' αφτάκια...
Ξέρει κανείς να βοηθήσει; :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο ένα ή δυο ήδη μυκητών κολλάμε απο τις γάτες.(και αυτό, αν δεν τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής...)
Εμείς δεν μεταδίδουμε τίποτα....:P
Και εγώ χάλια είμαι... αλλά τα παιδιά- παιδιά...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, μακάρι γιατί τον έχω όλο στο 'φύγε, φύγε' και μου στραβώνει!!!

'Αντε και περαστικά μας!!!:cry_x:

Αχ, μακάρι γιατί τον έχω όλο στο 'φύγε, φύγε' και μου στραβώνει!!!

'Αντε και περαστικά μας!!!:cry_x:
Η καλσικη γριπη δεν κολλαει. Οσον αφορα την νεα γριπη μονο ενα περιστατικο που μεταδοθηκε απο τον ανθρωπο σε γατα καταγραφηκε και η γατα συνηλθε μιαχαρα:), μονο λιγο πυρετο και φτερνισμα για 1-2 μερες:)

Η καλσικη γριπη δεν κολλαει. Οσον αφορα την νεα γριπη μονο ενα περιστατικο που μεταδοθηκε απο τον ανθρωπο σε γατα καταγραφηκε και η γατα συνηλθε μιαχαρα:), μονο λιγο πυρετο και φτερνισμα για 1-2 μερες:)

Να 'σαι καλά, μας καθησυχάζεις και σ' ευχαριστούμε!!! :):)

κι εγω πιστευω ειναι δυσκολο να κολλησει..αν και στην κυπρο εγινε ντορος για μια γατα που πεθανε που ειχε κολλησει απο τον ιδιοκτητη της..τωρα κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω...στις ειδησεις το ειπανε..

κι εγω πιστευω ειναι δυσκολο να κολλησει..αν και στην κυπρο εγινε ντορος για μια γατα που πεθανε που ειχε κολλησει απο τον ιδιοκτητη της..τωρα κατα ποσο ειναι αληθεια δεν ξερω...στις ειδησεις το ειπανε..

Ούπς!!!?!?:worry: Ελπίζω να 'ναι ράδιο αρβύλα!!! Πάντως έχουν περάσει τουλάχιστον 3 μέρες και δεν δείχνει να έχει επιρεαστεί... οπότε ελπίζω όλα καλά!! ;)

Εγώ κόλλησα τα δίποδα....:P
Τα γατιά αντέχουν!!!!:devil:

Εγώ κόλλησα τα δίποδα....:P
Τα γατιά αντέχουν!!!!:devil:

'Ετσι πάει δυστυχώς για τα δίποδα και ευτυχώς για τα ψιψίνια!!! Και εμένα ένα δίποδο με κόλησε.... :wall: και είμαι και εν αναμονή χειρουργίου (πόδι)!!! Υπομονή και περαστικά μας!!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back