Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το αρθρο που παρεθεσε η yasmin ειναι επισης τελειως ακυρο και δεν θα μπω στον κοπο να το διαβασω ολο. Το οτι τονιζει οτι ο ετησιος εμβολιασμος κατα της εποχιακης γριπης δεν προσφερει τιποτα στο ανοσοποιητικο μας συστημα δειχνει οτι θα καψω εγκεφαλικα κυτταρα αν διαβασω και το υπολοιπο αρθρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
κανετε ορισμενα λαθη με το εμβολιο. Εσεις μπορει να ειστε υγιεις, να περασετε την γριπουλα και να μη παθετε τιποτα. Τι γινεται ομως με τα ατομα που κινδυνευουν; 1 στους 5 μπορει να φερει τον ιο και να μην εχει καθολου συμπτωματα αλλα να τον μεταδιδει στα ατομα γυρω του. Επισης επειδη προκειται για orthomyxovirus (8 τμηματα (-)RNA) οι πιθανοτητες να μεταλλαχτει ειναι πολυ αυξημενες. Αυτο που φοβουνται οι επιστημονες ειναι οταν θα εμφανιστει και η εποχιακη γριπη. Τοτε μπορει να γινει ανταλλαγη γενετικου υλικου, recombination, reassortment και μεταλλαξεις και μπορει να παραχθει ιος πολυ πιο επικινδυνος απο αυτον που κυκλοφορει τωρα. Το εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι δεν πρεπει να σκεφτομαστε τον εαυτο μας αλλα και τους γυρω μας. Μπορει να μεταδοσουμε τον ιο σε εγκυες, ατομα με εξασθενημενο ανοσοποιητικο, ατομα με ασθμα, ατομα με αναπνευστικα προβληματα (1 στους 7 καπνιστες εχει αναπνευστικα προβληματα ΧΩΡΙΣ να το γνωριζει), ατομα που εχουν κανει μεταμοσχευση, μικρα παιδακια, και αλλα ατομα με προβληματα υγειας. Αυτα τα ατομα μπορει να πεθανουν εξαιτιας μας. Θα μου πειτε να κανουν και αυτοι το εμβολιο. Ατομα ομως πχ με εξασθενημενο ανοσοποιητικο συστημα ΔΕΝ μπορουν να κανουν το εμβολιο.
Επισης ο αριθμος των θανατων ως τωρα ΔΕΝ ειναι εγκυρος. Ο πραγματικος αριθμος θα γινει γνωστος οταν περασει η γριπη. Η συγκριση επισης των θανατων με την εποχιακη γριπη ειναι ακυρη γιατι οι θανατοι απο την εποχιακη γριπη ειναι θεωρητικος αριθμος που εχει υπολογιστει μαθηματικα.
Κατι που πρεπει επισης να υπολογισετε ειναι οτι με τον Η1Ν1 εχουν γεμισει τα νοσοκομεια. Εμεις ειμαστε στο 2ο κυμα και πολλες κλινικες ειναι γεματες και δεν μπορουν να παρουν αλλο κοσμο. Τι θα απογινουν αυτοι που δεν μπορουν να βρουν θεση σε νοσοκομειο σε απομακρυσμενες περιοχες;
Οσο για το εμβολιο που καποιοι λενε οτι ειναι επικινδυνο και θανατηφορο ας πουν το ιδιο και για το εμβολιο της εποχιακης γριπης που παρασκευαζεται με τον ιδιο ακριβως τροπο και που η παραγωγη του εμβολιου ξεκιναει καθε χρονο τον φεβρουαριο-μαρτιο και ειναι ετοιμο τον σεπτεμβριο. Και κατι τελευταιο, το εμβολιο κατα της πολιομυελιτιδας που κανουμε σε 4 δοσεις οταν ειμαστε μικρα, ειναι πολυ πιο επικινδυνο (αν ειναι το Sabin) απο το εμβολιο για τον Η1Ν1. Εμενα μικρη μου εκαναν το Sabin και δεν ειπε κανενας γιατρος στην μανα μου οτι προκειται για ζωντανο απενεργοποιημενο ιο που μπορει να επιστρεψει στην παθογονο κατασταση του και να προκαλεσει παραλυση σε 1% των περιπτωσεων. Παρολα αυτα δεν βλεπω κανεναν να διαμαρτυρεται για το συγκεκριμενο εμβολιο ή να μη το κανει στο παιδι του, παρολο που ο συγκεκριμενος ιος ΔΕΝ υπαρχει στην ελλαδα.
Τοτε γιατι πιστευεις οτι απαγιρευτηκε σε τοσες χωρες και αρχιζουν τα δικαστηρια στις εταιρειες??? τι νομιζεις οτι το κινει αυτο αφου εισαι τοσο σιγουρη? Διαβασες οτι το μεξικο καταγγελει οτι υπαρχει ηδη μεσα στο εμβολιο ο ιος των πτηνων?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ πραγματικά δεν έχω καταλήξει ακόμα τι θα κάνω. Θα το συζητήσω με πνευμονιολόγο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το θεμα ειναι ενα......επειδη κανενας απο εμας δεν ειναι γιατρος,και μαλιστα εξειδικευμενος...καλο θα ειναι να μην φοβηζουμε τον κοσμο να κανει το εμβολιο,εστω και εμεσα.....ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη......δεν νομιζετε???

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
πολυ σοβαρη χωρα το μεξικο σε ιατρικα θεματα!!!!!!!!!
το θεμα ειναι ενα......επειδη κανενας απο εμας δεν ειναι γιατρος,και μαλιστα εξειδικευμενος...καλο θα ειναι να μην φοβηζουμε τον κοσμο να κανει το εμβολιο,εστω και εμεσα.....ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη......δεν νομιζετε???![]()
Σωστά ότι λέμε εδώ μέσα είναι μόνο προσωπικοί προβληματισμοί. Ο καθένας ας μιλήσει με τον γιατρό του και ας αποφασίσει
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σωστά ότι λέμε εδώ μέσα είναι μόνο προσωπικοί προβληματισμοί. Ο καθένας ας μιλήσει με τον γιατρό του και ας αποφασίσει
ναι αγαπουλα μου εννοειται οτι δεν το λεω για σενα...εσυ το ξεκαθαρισες απο την αρχη...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
βρηκα κι αυτο εξηγει το μηχανισμο δες το κι αυτο καθως και οι επιστημονες να μας πουν αντιλογο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω εχω μαθει να ακουω την γνωμη των επιστημονων( και οι περισσοτεροι οντως ειναι υπερ του εμβολιου σε αυτους που πρεπει..) και να αφηνω την τρομολαγνια και την συνομωσιολογια σε αυτους που το εχουν κανει πια συνηθεια και τροπο σκεψης....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω που ειμαι χρονια καπνιστρια πρεπει να εμβολιαστω?![]()
ετσι ειπαν σημερα οι γιατροι........ανηκουμε στις ομαδες υψηλου κινδυνου,γιατι ειναι πλεον γνωστο οτι οι καπνιστες πασχουν απο χρονια πνευμονοπαθεια........μην με ρωτησεις τι ειναι γιατι δεν ξερω...

.σου λεω αυτο ακριβως που ακουσα σημερα απο επιστημονες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η αδελφή μου είναι βρεφονηπιοκόμος στο ΓΝΑ και απο οτι μου ειπε οτι πολλοί ειναι απ το Νοσοκομείο τοσο απο συναδελφους οσο και απο Γιατρους που δεν θα το κάνουν γιατί θεωρούν οτι βγεικε πολυ γρηγορα χωρις πολλες δόκιμες και οτι δεν ειναι τοσο σοβατος ο ιος οσο μας τον παρουσιαζουν, καθημερινα δεχωντε πολλους ασθεσεις με το H1Ν1 αλλα τους στέλνουν ολους σπιτι τους......![]()
καθε εμβολιο για την γριπη...σε τοσο χρονικο διαστημα βγαινει σαμι μου....και τους στελνουν σπιτια τους γιατι οντως δεν ειναι τοσο σοβαρο για ολους...και για να μην γεμισουν τα νοσοκομεια...μιλαμε για εμβολιασμο ανθρωπων που πρεπει να εμβολιαστουν...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πάντως να πω και κάτι σχετικό με την γρίπη αλλά όχι με το εμβόλιο. Σήμερα άκουσα ότι προσβάλλονται ηλικίες κάτω των 50 για ένα και μοναδικό λόγο. Νομίζω το 1976 όταν είχε ξαναεμφανισθεί η γρίπη οι πιο ηλικιωμένοι είχαν έρθει σε επαφή με τον υιό και έχουν δημιουργήσει αντισώματα.![]()
ναι..........ετσι εχω ακουσει και εγω...αλλα οχι προσβαλλονται....πεθαινουν ή παθαινουν επιπλοκες περισσοτερο ατομα κατω των 50 ή 40 δεν θυμαμαι ακριβως...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=j6p7QAYG0nk&NR=1
βρηκα κι αυτο εξηγει το μηχανισμο δες το κι αυτο καθως και οι επιστημονες να μας πουν αντιλογο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Θεε μου!!!! Τι κοσμος κυκλοφορει στον πλανητη! (αυτο παει στην κυρια στο βιντεο)

Η κυριουλα στο βιντεο, δεν ειναι απλα ασχετη, αλλα δεν ξερει τι της γινεται! Μιλαμε για απιστευτη παραπληροφορηση!!!! Ειδα 4 λεπτα και δεν αντεξα να δω αλλο. Η συγκεκριμενη δεν εξηγει απολυτως κανεναν μηχανισμο. Τον διαστρεβλωνει! Κατι τετοια βλεπετε, τα πιστευετε, τα αναπαραγετε και τρομοκρατειτε τον κοσμο με ανακριβειες.
Η πιο μεγαλη ανακριβεια ηταν οτι οταν ο ιος της γριπης προσβαλλει τα κυτταρα, το ανοσοποιητικο μας συστημα δεν μπορει να εντοπισει τα κυτταρα που εχουν μολυνθει απο τον ιο. Η αληθεια ειναι οτι οταν ενας ιος προσβαλλει τα κυτταρα και εισχωρησει σε αυτα υπαρχει μηχανισμος που επιτρεπει στα κυτταρα του ανοσοποιητικου μας συστηματος να εντοπισει τα κυτταρα που εχουν προσβληθει απο τον ιο και να τα σκοτωσουν. Αλοιμονο αν ηταν οπως τα ελεγε! Θα ειχαμε πεθανει ολοι γιατι ειλικρινα δεν ξερω καποιον ιο που να αναπαραγεται εξω απο τα κυτταρα

Για την σκληρυνση κατα πλακας δεν θα σχολιασω γιατι φαινεται οτι η συγκεκριμενη κυρια ειναι αδιαβαστη 

To αλουμινιο και τον υδραργυρο γιατι τα εχει στην ιδια κατηγορια; Θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τις ανακριβειες! Ο υδραρυργος (δεν επρεπε να το αναφερει με το κανονικο του ονομα; thimerosal) δεν χρησιμοποιειται σε ολα τα εμβολια και δεν ειναι για να ξερουμε ποσους ιους εχει μεσα το εμβολιο ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Συντηριτικο ειναι! To δε αλουμινιο ειναι το λεγομενο adjuvant το οποιο χρησιμοποιειται για να προκαλεσει μεγαλη αντιδραση στο ανοσοποιητικο συστημα με μικρη ποσοτητα του ιου για να ειμαστε καλυτερα προστατευμενοι. Μονο το εμβολιο κατα του H1N1 εχει αυτα; Ολα τα εμβολια που ειναι φτιαγμενα απο σκοτωμενο ιο περιεχουν αυτες τις ουσιες. Εμβολια ομως κανατε για παρωτιτιδα, ερυθρα, ιλαρα και ηπατιτιδα και δεν διαμαρτυρεστε. Το ιδιο ισχυει για το εβολιο κατα του poliovirus που ειναι ζωντανος απενεργοποιημενος ιος. Αποδεδειγμενα αυτος ο ιος επιστρεφει στην αρχικη του κατασταση σε αρκετα υψηλα ποσοστα και μπορει να προκαλεσει πολιομυελιτιδα. Επειδη ομως οι περισσοτερες περιπτωσεις δεν εχουν συμπτωματα ή τον περνασε σαν κρυωμα, δεν μιλανε. Ανοιξτε τα ματια σας και μην αφηνετε τον καθε ασχετο στο ιντερνετ να σας λεει ανακριβειες για το εμβολιο του Η1Ν1 και για καθε αλλο εμβολιο.
Δεν μπορω αλλο, εχω λιωσει στο γελιο!!! Βρηκε νεα μεθοδο να μετραει ιους χαχαχαχαχαχα!!! Αντε με το καλο να αποκτησει και νομπελ στην μικροβιολογια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool