Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω που ειμαι χρονια καπνιστρια πρεπει να εμβολιαστω?![]()
να πας να κανεις μια σπιρομετρηση ή οπως αλλιως λεγεται για να δεις αν εχεις αναπνευστικα προβληματα. 1 στους 7 καπνιστες (συνηθως πανω απο 40 ετων) εχει αναπνευστικα προβληματα ΧΩΡΙΣ να το ξερει. Συνεπως τον κανει πιο ευαλωτο στον ιο μιας και ο Η1Ν1 προσβαλλει το αναπνευστικο μας συστημα. Αν εχεις ασθμα να το κανεις. Αν επισης ερχεσαι σε επαφη με εγκυες, ηλικιωμενα ατομα, ατομα με καρδιαγγειακες παθησεις, ατομα με καρκινο κτλ, να το κανεις. Ρωτα και τον γιατρο σου για περισσοτερες πληροφοριες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Απο την στιγμη που οι αποψεις διηστανται και υπαρχουν χωρες που απαγορεψαν το εμβολιο απλα δεν το ψαχνω παραπανω.
Αμα την πατησω την πατησα,τι να κανουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εαν ομως το κανεις και παθεις κατι η πολλοι παθουν κατι η πεθανουν, το ξερατε οτι υπαρχει ασφαλιστική δικλίδα να μην μπορουν να κανουν τιποτα νομικα??? Ουτε αποζημιωση ουτε φροντιδα δικαιουται καποιος ουτε τιποτα εαν παθει οτιδήποτε απο το εμβόλιο. Οι εταιρειες αποποιουνται καθε ευθυνης νομικα σε περιπτωση πανδημιας. Εμενα αυτο δεν μου αρεσει καθολου και δεν ειναι καθολου υπευθυνο απο το μερος τους.
Εξισου σημερα διαβασα αρθρο οτι τεικα υπερεβαλλαν και ισως εχουμε φυσικες αμυνες
https://www.pnas.org/content/early/2009/11/13/0911580106.full.pdf
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ας εμβολιαστουν οι ομαδες κινδυνου κι αν μετα απο καιρο ψοφολογαμε ολοι σαν τα κοτοπουλα τοτε ισως το ξανασκεφτω.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ας μου κανουν μηνυση,δε με νοιαζει,ουτε για την γριππη των πτηνων ειχα εμβολιαστει κι ετρωγα και κοτοπουλο οταν ολοι οι αλλοι το απεφευγαν-το επαιρνα και φθηνοτερο!
Ας εμβολιαστουν οι ομαδες κινδυνου κι αν μετα απο καιρο ψοφολογαμε ολοι σαν τα κοτοπουλα τοτε ισως το ξανασκεφτω.![]()
αη μαρη.....δεν εχει βγει εμβολιο για την γριππη των πτηνων......με αλλη γριππη την μπερδευεις......

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ.......αλλο φαρμακο...αλλο εμβολιο...μην τα μπερδευουμε....
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
αη μαρη.....δεν εχει βγει εμβολιο για την γριππη των πτηνων......με αλλη γριππη την μπερδευεις......![]()
ΕΙΧΕ βγει,και μαλιστα πιο πριν απο το ξεσπασμα της επιδημιας,ειχε παραχθει το εμβολιο απο φαρμακευτικη εταιρια που χρηματοδοτουσε καμπανιες του Μπους,με ανταλλαγματα φυσικα-οπως πχ να εξαπολυσεις εναν ιο μουφα για να πουλησεις μουφα εμβολια!!!

Το μεγαλοστελεχος της φαρμακευτικης ηταν συμφοιτητης του Μπους κι ανηκαν στην ιδια αδελφοτητα.

Καταλαβες κιουρια μουυυυυυυυ;;;;;;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής ότι οι γιατροί(οι υποστηρικτές του εμβολίου) λένε ότι αν κάνεις το εμβόλιο της κοινής γρίπης καλύπτεσαι κατά 70% κ για την γρίπη Η1Ν1άρα στην ουσία μιλάμε για μια κοινή γρίπη την οποία ονομάσαμε με φανταιζί όνομα για να πουλήσουμε τα καινούρια μας εμβόλια τα οποία ούτε καν έχουν δοκιμαστεί (γιατί σύμφωνα με τον Αμερικάνικο ΕΟΦ για να γίνει έγκριση ενός φαρμάκου θα πρέπει να δοκιμαστεί μια 10ετια περίπου πριν βγει για πώληση) Δηλαδή ουσιαστικά μας ζητάνε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα εμβόλιο το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε το τι μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον (μέχρι στιγμής μιλάνε ακόμα κ για σκλήρυνση κατά πλάκας εκτός των άλλων) δηλαδή τι μας προτείνουν να πυροβολήσουμε ένα σπουργίτη με κανόνι; Για έναν κοινό ιο γρίπης να προκαλέσουμε τόσα προβλήματα τα οποία θα φανούν στο μέλλον άλλωστε μέχρι στιγμής όσοι έχουν πεθάνει από τον ιό όλοι είχαν σοβαρά κ χρόνια προβλήματα άρα δεν πέθαναν από τον ιό

Σωστη παρομοιωση!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
βρε παιδια......καθε χρονο βγαινει καινουργιο εμβολιο για την γριππη,γιατι ο ιος μεταλασεται συνεχως....δεν ειναι δυνατον να θελει ενα εμβολιο γριππης να δοκιμαστει 10 χρονια!!!!!! αυτο το εμβολιο δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια ακομα παραλλαγη που ουτως ή αλλως γινεται καθε χρονο......εδω,αλλα εμβολια δεν κανουν 10 χρονια να δοκιμαστουν για να βγουν στην κυκλοφορια....οχι της γριππης...![]()
Απ' ότι άκουσα από επιδημιολόγο του χρόνο το εμβόλιο κατά του Η1Ν1 θα ενσωματωθεί στο ετήσιο εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης.

Ηρώ γνωρίζεις άν ισχύει αυτό που αναφέρει η Ράνια, δηλαδή όσοι έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο κατά της εποχιακής γρίπης έχουν προστασία κατά 70% ;

Αύριο το μεσημέρι που έχω ραντεβού με την ιατρό μου για κάποιες εξετάσεις μου, θα ζητήσω και την γνώμη της.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
https://www.dailydoseofcommonsense.com/2009/11/03/the-daily-show-doubt-break-09/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΕΙΧΕ βγει,και μαλιστα πιο πριν απο το ξεσπασμα της επιδημιας,ειχε παραχθει το εμβολιο απο φαρμακευτικη εταιρια που χρηματοδοτουσε καμπανιες του Μπους,με ανταλλαγματα φυσικα-οπως πχ να εξαπολυσεις εναν ιο μουφα για να πουλησεις μουφα εμβολια!!!
Το μεγαλοστελεχος της φαρμακευτικης ηταν συμφοιτητης του Μπους κι ανηκαν στην ιδια αδελφοτητα.
Καταλαβες κιουρια μουυυυυυυυ;;;;;;![]()
να το σχολιασω λοιπον....

παρα πολλα λεγονται.....καποια ειναι αληθινα...καποια ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας....και εγω επισης θα ειμαι ο....επομενος Παπας...αη μαρη...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, δείτε ένα βιντεάκι που σατιρίζει την υστερία που έχει προκληθεί. Αξίζει!
https://www.dailydoseofcommonsense.com/2009/11/03/the-daily-show-doubt-break-09/

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
να το σχολιασω λοιπον....παρα πολλα λεγονται.....καποια ειναι αληθινα...καποια ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας....και εγω επισης θα ειμαι ο....επομενος Παπας...αη μαρη...
![]()
Δεν ειναι παραφιλολογια ομως,ειναι απο εγκυρη εφημεριδα που εμπιστευομαι (το Ε της Ελευθεροτυπιας),που παραθετει τα παντα,ονοματα στελεχων, εταιριων ΟΛΑ,κανονικοτατο αρχειο μα την σχεση του Μπους με την φαρμακευτικη εταιρια.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι παραφιλολογια ομως,ειναι απο εγκυρη εφημεριδα που εμπιστευομαι (το Ε της Ελευθεροτυπιας),που παραθετει τα παντα,ονοματα στελεχων, εταιριων ΟΛΑ,κανονικοτατο αρχειο μα την σχεση του Μπους με την φαρμακευτικη εταιρια.![]()
ναι.....δεν λεω για το συγκεκριμενο..........αλλα ειναι τοσα πολλα τα παιχνιδια.......που στο τελος θα ψαχνομαστε και εμεις...

...και γιατι να μην υποθεσω οτι πισω απο την επιθεση για το εμβολιο,κρυβονται αλλα συμφεροντα??? πιο σκοτεινα???? για αυτο σου λεω.......χανεις τον μπουσουλα αμα πηγαινεις ετσι......εγω ,απλα ακουω τους επιστημονες...και βαζω και τη λογικη μου να δουλεψει.......

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, δείτε ένα βιντεάκι που σατιρίζει την υστερία που έχει προκληθεί. Αξίζει!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ναι.....δεν λεω για το συγκεκριμενο..........αλλα ειναι τοσα πολλα τα παιχνιδια.......που στο τελος θα ψαχνομαστε και εμεις......και γιατι να μην υποθεσω οτι πισω απο την επιθεση για το εμβολιο,κρυβονται αλλα συμφεροντα??? πιο σκοτεινα???? για αυτο σου λεω.......χανεις τον μπουσουλα αμα πηγαινεις ετσι......εγω ,απλα ακουω τους επιστημονες...και βαζω και τη λογικη μου να δουλεψει.......
![]()
Παντα υπαρχουν συμφεροντα,ακομα και για το πιο γελοιο θεμα.

Κι επειδη ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο δεν θα κανω το εμβολιο,αργοτερα βλεπουμε.Ασχετο αλλα πεινασα τωρα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παντα υπαρχουν συμφεροντα,ακομα και για το πιο γελοιο θεμα.
Κι επειδη ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο δεν θα κανω το εμβολιο,αργοτερα βλεπουμε.Ασχετο αλλα πεινασα τωρα...![]()
και εγω μαλλον θα κανω του πνευμονιοκοκου.........που ειναι αυτο που με αφορα κιολας,καθοτι δεν ειμαι στις ομαδες υψηλου κινδυνου,εκτος απο το οτι καπνιζω.......για να προλαβω επιπλοκες δηλαδη του αναπνευστικου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool