pagwta29
Νεοφερμένο μέλος
Η pagwta29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
01-09-12
21:06
καλησπερα σας!εχω εναν γατο μεσα στο σπιτι και του εχω αγορασει μια αμμολεκανη απο ενα pet shop.εχω παρατηρησει οτι ο πατος της αμμολεκανης ειναι γδαρμενος.χρειαζεται να του αγορασω καινουρια αμμολεκανη ή δεν υπαρχει προβλημα?ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Lina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 344 μηνύματα.
01-09-12
21:47
Μαλλον του βαζεις πολυ λιγη ποσοτητα αμμου. Δεν χρειαζεται να αγορασεις καινουρια,χρειαζεται ομως να αυξησεις την ποσοτητα!καλησπερα σας!εχω εναν γατο μεσα στο σπιτι και του εχω αγορασει μια αμμολεκανη απο ενα pet shop.εχω παρατηρησει οτι ο πατος της αμμολεκανης ειναι γδαρμενος.χρειαζεται να του αγορασω καινουρια αμμολεκανη ή δεν υπαρχει προβλημα?ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum