Γρατζούνισμα των επίπλων

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Επίσης υπάρχουν και κάποια σπρέι που τις απωθουν απο τα έπιπλα αλλά δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω αν είναι βλαβερό ή όχι για τη γάτα...

Αυτό το σπρέι έχει άρωμα λεμόνι που γενικότερα δεν αρέσει στις γάτες..Μετά το πρώτο ψέκασμα πάντως η γάτες το συνηθίζουν (τουλάχιστον οι δικές μου το συνήθισαν) και επιμένουν..Τον Νίνο μου πάντως τίποτα δε τον σταματούσε..Ισως άμα δοκίμαζα συρματόπλεγμα και νάρκες γύρω απο τα έπιπλα ...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως για τη γάτα το κόψιμο των νυχιών δεν είναι όπως για τον άνθρωπο που μπορεί να τα κόβει και δεν τρέχει τίποτα. Της γάτας πρέπει να είναι σουβλερά και να τα αισθάνεται να μπήγονται και να γαντζώνουν όταν γρατζουνάει για να τα εξασκήσει, γιατί έτσι καλύπτεται η ανάγκη της φύσης της και ικανοποιείται το ένστικτο της. τα νύχια της γάτας έχουν τελείως διαφορετικό ρόλο απ ότι του ανθρώπου. Από άποψης απώλειας, μάλλον ισοδυναμεί με το να κόβει κανείς τις άκρες των δακτύλων του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γρατσούνισμα των επίπλων

Καλά, Bhaal, φοβερή ιδέα τα ψάθινα σουπλά! Και μου περίσσευαν δύο! Λέτε να τα καταφέρω να γλιτώσω τον άσπρο καναπέ? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back