yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ποτε θα καταλαβουν οτι τα αδεσποτα δεν αρκει να τα ταιζει κανεισ αλλα θελει και υπευθυνα να τα φροντιζει?
Ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι φιλοζωοι και οτι ενας τρελος να βρεθει η ενας σκυλος πανε καλια τους τα μικρακια??? Γεννησε μια εδω σε μας και "απο τα 4 μειναν 2 "απαθεστατα μου ειπαν... και τωρα μια ετοιμαζεται και ηθελα να τη στειρωσω και μου λενε ...
-αστο το ζωο στη φυση του μη παρεμβαινεις..
-οκ τα γατακια θα τα αναλαβετε εσεις να τους βρειτε σπιτι τοτε?
-ε οχι αστα εδω θα βροθν καποθ οπως και τα αλλα..
-ποια αλλα? τα δυο που επνιξε ο σκυλος? τα δυο που χαθηκαν η τα δυο που εμειναν και τα εχουμε σαν κορη οφθαλμου??
......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Προσφατα πηρε επιχρηγηση ο δημος παλληνης για στειρωση ζωων στη χαλκιδικη εμαθα..και ο δημος συκεων εχει, πιεστε με συχνα τηλεφωνηματα και φαξ στο 195 και θα παρετε κι εσεις αν πιεσετε συνεχεια το δημο σας... Απο σας εκξαρταται
Επι προσθετως στα σωματεια κοιταμε να κανουμε πολυ φτηνες τιμες για αδεσποτα γι αυτον το λογο ακριβως, ζητηστε τα δικαιωματα σας παιδια, μη το βαζετε κατω
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά δεν ήξερα αν ήταν και νόμιμο. ευτυχώς μετά ήρθε ο πατέρας μου και μας πήγε, από τότε δεν χρειάστηκε να ξαναπάμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες τη σκεφτηκα τισ τελευταιες μερες.. χιλιες φορες να την ειχα πιασει να τη στειρωσω παρα αυτο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω ειδα ενα ονειρο: οτι ειμουν στο σχολειο και δυο συμμαθητες μου βασανιζαν μια γατουλα και πηγα εκει και τους εσπασα στο ξυλο

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δείτε αυτό;Με κάλεσαν για μια άρρωστη γατουλα.κατι γειτονες..
Ποτε θα καταλαβουν οτι τα αδεσποτα δεν αρκει να τα ταιζει κανεισ αλλα θελει και υπευθυνα να τα φροντιζει?
Ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι φιλοζωοι και οτι ενας τρελος να βρεθει η ενας σκυλος πανε καλια τους τα μικρακια??? Γεννησε μια εδω σε μας και "απο τα 4 μειναν 2 "απαθεστατα μου ειπαν... και τωρα μια ετοιμαζεται και ηθελα να τη στειρωσω και μου λενε ...
-αστο το ζωο στη φυση του μη παρεμβαινεις..
-οκ τα γατακια θα τα αναλαβετε εσεις να τους βρειτε σπιτι τοτε?
-ε οχι αστα εδω θα βροθν καποθ οπως και τα αλλα..
-ποια αλλα? τα δυο που επνιξε ο σκυλος? τα δυο που χαθηκαν η τα δυο που εμειναν και τα εχουμε σαν κορη οφθαλμου??
......
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, ρε τρέλλα που κουβαλάει ο κόσμος!
Αντί να πουν μπράβο στο Δήμο Λευκωσίας που έχει αναλάβει να στειρώσει τα αδέσποτα μιλάνε κι όλας! Μακάρι να γινόταν αυτό σε όλους τους Δήμους εδώ αλλά που...Θα ήθελα να απαντήσω, αλλά επειδή θα βρίσω άσχημα το αφήνω καλύτερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool