Γρρρ μα πότε θα καταλάβουν;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Με κάλεσαν για μια άρρωστη γατουλα.κατι γειτονες..

Ποτε θα καταλαβουν οτι τα αδεσποτα δεν αρκει να τα ταιζει κανεισ αλλα θελει και υπευθυνα να τα φροντιζει?

Ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι φιλοζωοι και οτι ενας τρελος να βρεθει η ενας σκυλος πανε καλια τους τα μικρακια??? Γεννησε μια εδω σε μας και "απο τα 4 μειναν 2 "απαθεστατα μου ειπαν... και τωρα μια ετοιμαζεται και ηθελα να τη στειρωσω και μου λενε ...

-αστο το ζωο στη φυση του μη παρεμβαινεις..
-οκ τα γατακια θα τα αναλαβετε εσεις να τους βρειτε σπιτι τοτε?
-ε οχι αστα εδω θα βροθν καποθ οπως και τα αλλα..
-ποια αλλα? τα δυο που επνιξε ο σκυλος? τα δυο που χαθηκαν η τα δυο που εμειναν και τα εχουμε σαν κορη οφθαλμου??
......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντος ετσι ειναι πολυ λιγοι ανθρωποι ειναι ενημερωμενη σε αυτο το θεμα. προσωπικα πιστευω πως πρεπει να υπαρχουν προγραμματα ενημερωσης υποχρεωτικα για τα σχολεια.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσκασα, θα κανουμε σεμιναρια καθε μηνα απο φετοσ με τον αργο μαλλον μαζι με το δημο

Είναι μια πολύ καλή αρχή. Έστω και λίγους να πείσετε ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια είναι ένα καλό βήμα.

παιδιά κακά τα ψέματα όμως.... δεν μπορούν όλοι να αφιερώσουν τον χρόνο κι ούτε έχουν τα χρήματα για κάτι τέτοιο. εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένη πάντως να ξοδεύω για τα γατιά τις οικονομίες μου... μερικοί δε θέλουν και δεν το κατακρίνω. σίγουρα δεν έχουν ενημερωθεί για μερικά θέματα όπως είναι οι στειρώσεις. το κράτος θα μπορούσε να κάνει κάτι πάνω σ αυτό με τα σχολεία γιατί είναι όπως μάθεις απο μικρός...

Δεν μπορουν να κανουν τις στειρωσεις πιο φθηνες για ναι προσσιτες στους περισσοτερους?Δεν εχουν ολοι 90 ευρω για το καθε γατι να διαθεσουν.

Η στειρωση των αδεσποτων ειναι ευθυνη του δημου να γινεται δωρεαν και ο καθε πολιτης που πληρωνει τελη δημοτικα δικαιουται να πιεσει για να εφαρμοστει αυτο.
Προσφατα πηρε επιχρηγηση ο δημος παλληνης για στειρωση ζωων στη χαλκιδικη εμαθα..και ο δημος συκεων εχει, πιεστε με συχνα τηλεφωνηματα και φαξ στο 195 και θα παρετε κι εσεις αν πιεσετε συνεχεια το δημο σας... Απο σας εκξαρταται
Επι προσθετως στα σωματεια κοιταμε να κανουμε πολυ φτηνες τιμες για αδεσποτα γι αυτον το λογο ακριβως, ζητηστε τα δικαιωματα σας παιδια, μη το βαζετε κατω

συμφωνώ μ αυτό δεν πρόκειται να σε ενημερώσει κανένας ότι ο δήμος κάνει δωρεάν στειρώσεις μόνος σου πρέπει να το ψάξεις. έτσι κι εγώ έπρεπε να ψάξω πριν σκάσω τα 100 ευρουλάκια.... έμαθα ότι υπάρχει ένα δημόσιο κτηνιατρείο. αλλά μετά έρχετε κι ένα άλλο πρόβλημα, πώς θα το μεταφέρεις το ζωντανό αν δεν έχεις αμάξι???

Ταξι καλεις και λες εχω και κατοικιδιο και το πολυ πολυ να σε χρεωσει 3 ευρω παραπανω φυσικα το ζωο σε γατοφορο και εγω νβαζω παντα πετσετα απο κατω να μη λεει ο ταξιτζης οτι του λερωσαμε κ βρει δικαιολογιες

εγώ μια φορά κάλεσα ταξί και είπα στο τηλ οτι θα είναι κι μια γάτα μόλις ήρθε έφυγε άρον αρον μετά δεν ξαναδοκίμασα... τι να πω ίσως ήμουν άτυχη...

Γιατι δεν ξαναδοκιμασες? απογοητευεσαι ευκολα? καταρχας μπορουσες να του κανεις και μυνηση γιατι ενω το ειπες αυτοι απο την εταιρεια δεν το εκαναν η δεν του το ειπαν η αυτος του καπνισε να φυγει γιατι δεν του εδειξες οτι εχει συνεπειες.. εγω στη θεση σου θα τον υποχρεωνα να μας παρει η να φερει επιτοπου αλλο ταξι.. ακους εκει.. εμενα ποτε δεν μου ετυχε.. επιμενω να το πουν αστο ταξιτζη γιατι τι να κανουμε μερικοι ειναι κι αλλεργικοι ας μην ερθουν.. και εχω οπαρατηρησει οτι μερικοι με περνουν μεν χωρισ κληση αλλα κανπυν το βαρυ πεπονι και μου λενε.. ξερετε οτι χρεωνεται 3 ευρω παραπανω? κανονικα?? εκει τα παιρνω τελειως και τουσ λεω αν θελετε να παρετε με κατοικιδιο η θα πειτε απο την αρχη τι θελετε παραπανω συμφωνα με το νομο η μη τον περνετε καθολου αλλα δεν θα μας πρηξετε για να μας πατε κατσουφης αποδω ως εκει.. αααα.. οριστε μας..

βασικά εγώ δεν ήξερα ότι χρεώνουν παραπάνω γιατί δεν ξαναπροσπάθησα... η αλήθεια είναι ότι τα παρατάω λίγο εύκολα :redface: αλλά δεν ήξερα αν ήταν και νόμιμο. ευτυχώς μετά ήρθε ο πατέρας μου και μας πήγε, από τότε δεν χρειάστηκε να ξαναπάμε...

...τη γατουλα την εγγυο που ηταν τοσο καλη και γλυκεια την ξεσκισαν τα σκυλια της περιοχης χτες το βραδυ...την βρηκαν σημερα οι γειτονες αυτοι και καταστεναχωρεθηκαμε ολοι...:cry: :/: Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες τη σκεφτηκα τισ τελευταιες μερες.. χιλιες φορες να την ειχα πιασει να τη στειρωσω παρα αυτο...

Κρίμα για τι γατούλα...:cry::cry::cry: Αν και δεν κατάλαβα καλά, δεν σε αφήναν οι γείτονες που την "φρόντιζαν" να τη πάρεις???

πολυ ασχημο αυτο που επαθε η γατουλα.. πολυ στενοχωρηθηκα...
κι εγω ειδα ενα ονειρο: οτι ειμουν στο σχολειο και δυο συμμαθητες μου βασανιζαν μια γατουλα και πηγα εκει και τους εσπασα στο ξυλο:redface: :redface:

Ας πουμε οτι επειδη ειναι κοινες γατες ηθελα να συμφωνουν μα τη στειρωση και αφου προσφερθηκαν να φροντισουν τα γατακια ειπα ας δοκιμασουμε αφου το θελουν τοσο.. ισως πετυχει.. αλλα τιποτε τελικα αν δεν προστατεψεις τα ζωα αποφασιζει η φυση για τη μοιρα τους και μια και δεν υπαρχει φυση στην πολη αποφασιζουν τα σκυλια και τ αυτοκινητα...δεν προκειται να ξαναφησω αστειρωτο ζωο ας υπαρχουν λιγα κι ας τα φροντιζουμε σωστα να παραμεινουν υγιη για να αμυνονται κιολας

Τα δυο γατάκια που είχαν μείνει ζούν ακόμα???

Ναι ευτυχως....ειναι επιφυλακτικα ελπιζω να επιβιωσουν η αν αρχισουν να χαλαρωνουν και να χαιδευονται θα τα δωσω

Με κάλεσαν για μια άρρωστη γατουλα.κατι γειτονες..

Ποτε θα καταλαβουν οτι τα αδεσποτα δεν αρκει να τα ταιζει κανεισ αλλα θελει και υπευθυνα να τα φροντιζει?

Ποτε θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ολοι φιλοζωοι και οτι ενας τρελος να βρεθει η ενας σκυλος πανε καλια τους τα μικρακια??? Γεννησε μια εδω σε μας και "απο τα 4 μειναν 2 "απαθεστατα μου ειπαν... και τωρα μια ετοιμαζεται και ηθελα να τη στειρωσω και μου λενε ...

-αστο το ζωο στη φυση του μη παρεμβαινεις..
-οκ τα γατακια θα τα αναλαβετε εσεις να τους βρειτε σπιτι τοτε?
-ε οχι αστα εδω θα βροθν καποθ οπως και τα αλλα..
-ποια αλλα? τα δυο που επνιξε ο σκυλος? τα δυο που χαθηκαν η τα δυο που εμειναν και τα εχουμε σαν κορη οφθαλμου??
......
Δείτε αυτό;

Ε, ρε τρέλλα που κουβαλάει ο κόσμος!:mad: :mad: :mad: Αντί να πουν μπράβο στο Δήμο Λευκωσίας που έχει αναλάβει να στειρώσει τα αδέσποτα μιλάνε κι όλας! Μακάρι να γινόταν αυτό σε όλους τους Δήμους εδώ αλλά που...:down:
Θα ήθελα να απαντήσω, αλλά επειδή θα βρίσω άσχημα το αφήνω καλύτερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back