Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Η Ηρώ*Betoven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
03-11-11
12:12
Ο γάτος μου 6 μηνών και αστηρωτός έχει μανία με τις μυγες!
Όταν δει καμία μύγα αρχίζει να την κυνηγάει! Καθώς την κυνηγά κάνει έναν παράξενω σηγανο ήχο που μοιάζει με γρυλισμα και με... τον ήχο μου κανει ο κροταλίας!
Πολλές φορές το παρατήρησα και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτο;;!
Καμιά βοήθεια;
Όταν δει καμία μύγα αρχίζει να την κυνηγάει! Καθώς την κυνηγά κάνει έναν παράξενω σηγανο ήχο που μοιάζει με γρυλισμα και με... τον ήχο μου κανει ο κροταλίας!
Καμιά βοήθεια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
03-11-11
12:27
Ο γάτος μου 6 μηνών και αστηρωτός έχει μανία με τις μυγες!Όταν δει καμία μύγα αρχίζει να την κυνηγάει! Καθώς την κυνηγά κάνει έναν παράξενω σηγανο ήχο που μοιάζει με γρυλισμα και με... τον ήχο μου κανει ο κροταλίας!
Καμιά βοήθεια;
Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάνουν διάφορους τέτοιους ήχους όταν κυνηγούν και παίζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δελφινακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
03-11-11
19:44
και ο δικος μου το κανει οταν κυνηγαει ζουζουνια στο μπαλκονι και μυγες μεσα στο σπιτι!!! ειναι απολυτα φυσιλογικο!!!!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum