Γρυλίζει όταν κυνηγάει!

Ηρώ*Betoven

Νεοφερμένο μέλος

Η Ηρώ*Betoven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Ο γάτος μου 6 μηνών και αστηρωτός έχει μανία με τις μυγες!:slourp: Όταν δει καμία μύγα αρχίζει να την κυνηγάει! Καθώς την κυνηγά κάνει έναν παράξενω σηγανο ήχο που μοιάζει με γρυλισμα και με... τον ήχο μου κανει ο κροταλίας!:lol: Πολλές φορές το παρατήρησα και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτο;;!:hmm::confused: Καμιά βοήθεια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γάτος μου 6 μηνών και αστηρωτός έχει μανία με τις μυγες!:slourp: Όταν δει καμία μύγα αρχίζει να την κυνηγάει! Καθώς την κυνηγά κάνει έναν παράξενω σηγανο ήχο που μοιάζει με γρυλισμα και με... τον ήχο μου κανει ο κροταλίας!:lol: Πολλές φορές το παρατήρησα και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτο;;!:hmm::confused: Καμιά βοήθεια;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάνουν διάφορους τέτοιους ήχους όταν κυνηγούν και παίζουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ο δικος μου το κανει οταν κυνηγαει ζουζουνια στο μπαλκονι και μυγες μεσα στο σπιτι!!! ειναι απολυτα φυσιλογικο!!!!!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back