Γυαλί στην πατούσα

Άννα Κ.

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
Πριν μισή ώρα περίπου τα γατάκια μου έσπασαν ενα τεράστιο τασάκι αλλά δεν εδωσα σημασία.Πρίν λίγο όμως ανέβηκε πάνω μου η μικρή και κοιτωντας στο πατωμα ειδα αίμα. Την ψηλάφισα αμέσως και διαπίστωσα οτι εχει ενα κόψιμο στην πατούσα και ενα μεγαλυτερο αναμεσα στο νυχάκι. Γυαλί δεν βρήκα όπως δεν βρηκα και τον κτηνιατρο ο οποίος εχει κλειστο το κινητό του.
Το αιμα συνεχιζει να τρέχει και εχω αρχισει να τρομοκρατουμαι.Δεν εχει αιμορραγια αλλά σταθερά λίγο αιμα. Εχετε μηπως καμμιά ιδεα τι κάνουμε. Δοκιμασα και της έβαλα μπεταντιν διαλυμενο με νερο.Τωρα το μωρο κοιμάται. Παραπονιέται μόνο αν την αγγιζω στο συγκεκριμενο σημειο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε οταν ξυπνήσει να βυθίσεις το πατουσάκι σε νερο με μπεταντίν μπολικο ενω την εχει σβερκωσει καποιος και να πιεσεις απο γυρω γυρω την περιοχη μπας κι εχει μεινει κανένα γυαλάκι και φυγει απο μόνο του ετσι οπως θα εκανες και σε ανθρωπινο κοψιμο. Αυριο καλο ειναι να την πας στο γιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξυπακουεται οτι αυριο πρωι πρωι εχουμε γιατρο...Θα το δοκιμάσω και αυτο να δουμε...Ευχαριστω πολύ πάντως Yasmin.

Τι έγινε Άννα...όλα καλά με το πατουσάκι???:(

Ναι ναί Ραισα μου όλα καλά, εκεινο το βράδυ τρόμαξα γιατι ειχε πρηστει κιόλας το ποδαράκι αλλα την αλλη μερα το πρωι πήγαμε στον γιατρό και επιβεβαιωσε οτι δεν ειχε μείνει κανένα γυαλί στην πατούσα...
Ευχομαι να περνάτε καλά εσυ και η γατοοικογένεια!!!

Ευτυχώς όλα καλά!
Εμείς μια χαρά περνάμε....αν εξαιρέσω το γεγονός ότι 4 μέρες τώρα δεν έχουμε νερό:down::/:
Τα μικρά μας όλα είναι μια χαρά...κάθε μέρα μεγαλώνουν και από λίγο:up:

Υπομονη Ραισα μου θα περάσει και αυτο:up:Αντε ευχομαι καλη συνεχεια στις διακοπές σας χωρις άλλα απρόοπτα

Φτηνά τη γλιτώσατε. Ευτυχώς που δεν μπήκε γυαλί μέσα! Το είχαμε πάθει κι εμείς αυτό και χρειαστήκαμε ράμματα. Από τότε οτιδήποτε ευθραστο μεταφέρθηκε εκτός πεδίου βολής. :cool: Περαστικά σας!

Ευχαριστούμε πολυ, δυστυχως το ατυχημα οφειλεται στη νεαποκτειθησα μετεγχειρητικη ζωντάνια των στειρωμενων πια γατιων μου:blink::blink::blink::lol::lol:
Και μετά σου λένε ηρεμεί με την στειρωση:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back