Γυναίκα προς γυναίκες...

Δε βάζουν μυαλό... απλά βρίσκουν μια κοπέλα που τους ανέχεται και κάνουν έναν αμφίβολο γάμο ή μένουν μπακούρια. Εγώ ξέρω ότι ο πρώην μου (που ανήκει στην άλλη μεγάλη κατηγορία των "μαμάκηδων") είναι ακόμα μόνος μετά από 2 χρόνια;) γιατί απλούστατα καμιά άλλη δε δέχτηκε την κατάσταση που ήθελε να επιβάλει.

Πωπω... Χτύπησες φλέβα τώρα. ΜΑΜΑΚΙΑΣ! Πικρη ιστορία και πάντα με την ίδια κατάληξη αλλά δυστυχώς επαναλαμβανόμενη. Εμένα τον δικό μου μαμάκια τον καβάτζωσε η κολλητή μου 4 μηνες αφού χωρίσαμε. Σε καλή μεριά της είπα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω... Χτύπησες φλέβα τώρα. ΜΑΜΑΚΙΑΣ! Πικρη ιστορία και πάντα με την ίδια κατάληξη αλλά δυστυχώς επαναλαμβανόμενη. Εμένα τον δικό μου μαμάκια τον καβάτζωσε η κολλητή μου 4 μηνες αφού χωρίσαμε. Σε καλή μεριά της είπα:up:

οτι πηρε και τη μανουλα του μαζι το καταλαβε? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να επαναφέρουμε το θέμα "Αντρες" και να μυήσουμε και τη goutouna στο θάψιμο του ισχυρού φύλου;;; Γιατί μας βλέπω καρφωτές για off-topic;)

οτι πηρε και τη μανουλα του μαζι το καταλαβε? :hmm:

Τον ήξερε καλά γιατί ήμασταν πολλά χρόνια μαζί αλλά πάντα με θεωρούσε υπερβολική. Τώρα μένει να ανακαλύψει κι εκείνη το μεγαλείο της ΜΑΝΟΥΛΑΣ.
Προς γνώση και συμόρφωση.:D

Μήπως να επαναφέρουμε το θέμα "Αντρες" και να μυήσουμε και τη goutouna στο θάψιμο του ισχυρού φύλου;;; Γιατί μας βλέπω καρφωτές για off-topic;)

Έχεις δίκιο:P. Απωθημένα βλέπεις...
Μήπως όμως είναι και αυτή, μια ακόμα από τις πολλές αρετές του παρ'ολίγο συζήγου της goutouna? Συνηθως όλα αυτά τα προτερήματα πάνε πακέτο.:hmm:

Περιμένω τον πρώτο θαρραλέο άνδρα... να γράψει....:P
Αλλά δεν το βλέπω... στο άλλο έχουμε και ανδρική συμμετοχή.:D

Περιμένω τον πρώτο θαρραλέο άνδρα... να γράψει....:P
Αλλά δεν το βλέπω... στο άλλο έχουμε και ανδρική συμμετοχή.:D

Νομιζω ότι θα περιμένουμε πολύ ακόμα για μια ανδρική άποψη. :down:
Αν και θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ένας άντρας με ποιο σκεπτικό μειώνουν τις γυναίκες τους. Δηλαδή πόσο καλύτερα τους κανει να νιώθουν όταν η σύντροφός τους αποδέχεται ότι είναι άσχημη, μη ελκυστική και δεν έχει κύκλο εκτός από τους γνωστούς του συντρόφου της;:hmm:

Νομιζω ότι θα περιμένουμε πολύ ακόμα για μια ανδρική άποψη. :down:
Αν και θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ένας άντρας με ποιο σκεπτικό μειώνουν τις γυναίκες τους. Δηλαδή πόσο καλύτερα τους κανει να νιώθουν όταν η σύντροφός τους αποδέχεται ότι είναι άσχημη, μη ελκυστική και δεν έχει κύκλο εκτός από τους γνωστούς του συντρόφου της;:hmm:

Να σας πω εγώ το σκεπτικό: ο κάθε άντρας ορίζει μόνος τον ανδρισμό και τα επίπεδα του εγωισμού του και θεωρεί το δικό του μοντέλο υψηλότερο και αντιπροσωπευτικό. Το μοντέλο περιλαμβάνει τα πλαίσια του σεβασμού στη γυναίκα: αν και πόσο θα τη σέβεται, αν και πόσο θα τη μειώνει, αν και πόσο θα της επιτρέπει ελευθερίες - ντύσιμο, συναναστροφές κλπ - πώς θα δείχνει την αγάπη του - συναισθηματικές εκδηλώσεις, χρήματα, δωράκια, εκπλήξεις, εξομολογήσεις. Οι άντρες που είναι... σφιχτοί στα παραπάνω πλαίσια θεωρούν τους εαυτούς τους πιο... άντρες από τους πιο χαλαρούς (τους λένε καο μ.λ.κες). Επίσης οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι πιο δημοκρατικοί από τους πιο σκληρούς, που σηκώνουν καμιά φωνή ή κανα χέρι που και που, και τους βρίσκουν απαράδεκτους και επίσης μ.λ..κες, επειδή "δε σέβονται τη γυναίκα τους".
Όλο αυτό το πλαίσιο καθορίζει απλά το πώς αγαπούν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και κάθε παρέκκλιση εκ μέρους της γυναίκας θεωρείται προσβολή του ανδρισμού τους και του προτύπου αγάπης που έχουν θέσει. Μερικοί είναι και λίγο δεκτικοί και δέχονται να βάλουν νερό στο κρασί τους (να γίνουν λιγότερο ή περισσότερο σκληροί)
Το θέμα είναι να πετύχεις τον άντρα που σε αγαπάει με ένα πρότυπο που σου αρέσει κι εσένα, για να τα βρίσκετε (κάποιες τη βρίσκουν με τη μείωση και τη ζήλεια και άλλες θέλουν ο άντρας να λέει μόνο ναι και να κάνουν εκείνες κουμάντο). Το να αγαπάνε κάποιοι άντρες με τρόπο που εμείς δεν εγκρίνουμε δε σημαίνει ότι δεν αγαπάνε, απλά αυτό είναι το μοντέλο τους, και όποια το αντέχει ή το θέλει βρίσκει έναν τέτοιο.

για μενα οποιος ανθρωπος μειωνει οποιοδηποτε ανθρωπο, αντρας ή γυκαικα, το κανει επειδη νοιωθει μειονεκτηκα.
ο ανθρωπος που αισθανεται σιγουρος για τον εαυτο του δεν μειωνει τον συντροφο του ΠΟΤΕ.
ο αντρας που φερεται ετσι στη συντροφο του για μενα χρειαζεται ψυχολογο. η γυναικα που ανεχεται αυτη τη συμπεριφορα, κατα τη γνωμη μου, εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση.
θεωρω οτι αργησες να τον χωρισεις, θα εισαι πολυ καλυτερα χωρις αυτον και θα βρεις ενα ανθρωπο που σου αξιζει.
ας αφησουμε την αρρωστη συμπεριφορα στους αρρωστους ανθρωπους.
εγω για τον εαυτο μου δεν θα παρω. θεωρω οτι αξιζω καλυτερα πραγματα απο καποιον που με προσβαλει.

Αγαπητες φιλες, χρονια πολλα & χριστος ανεστη...
Χρειαζομαι την βοηθεια σας για κατι που αφορα την προσωπικη μου ζωη.
Ημουν 4 χρονια με εναν ανθρωπο-εκ των οποιων, τα 2 αρραβωνιασμενοι.
Ετοιμαζομασταν -υποτιθεται- να παντρευτουμε. Μονο που το σπιτι το εφτιαχνα, τελικα, εγω με την βοηθεια των γονιων μου. Δεν συμμετειχε ουτε οικονομικα, ουτε καν ηθικα, ουτε οταν ειχα καποιο μαστορα και δεν μπορουσα να ειμαι εκει... Ημερομηνια δεν ειχαμε ορισει αλλα θα γινοταν αρχες του 2010 ο γαμος. Το ατομο αυτο με ειχε απομακρυνει απο τον μοναδικο μου φιλο γιατι πιστευε οτι καποια στιγμη εμεις σιγουρα ειχαμε σχεση (πραγμα εντελως αναληθες). Απαγορευοταν να βγω με τον οποιονδηποτε. Φανταστειτε ειχαν γινει τσακωμοι γιατι πηγα να δω την γιαγια μου (η οποια εμενε 4 στενα απο το σπιτι του) χωρις να του το εχω πει, δεν μπορουσα να δω παω να δω τον αδερφο μου που υπηρετουσε για καμποσους μηνες σε ενα νησι κ παει λεγοντας. Μ'αυτα και μ'αυτα, εμενα αρχισε να σβηνει τελικα η αγαπη μου καθως εβλεπα οτι τελικα ημουν με εναν ανθρωπο που ναι με αγαπουσε υπερβολικα αλλα με θεωρουσε και κτημα του. Βεβαια ηταν σιγουρο οτι με αγαπουσε οσο κανεναν κ τιποτα αλλο... Ετσι πανω σε εναν απο τους συνηθισμενους πλεον καυγαδες, του ειπα να χωρισουμε οριστικα (το ειχα ξαναπει αλλα τωρα το εννοουσα), και εκεινος αρχισε τα παρακαλια οτι θα αλλαξει (οπως και τις προηγουμενες φορες, και παλι στα ιδια γυρνουσε). Εστειλε 5-6 ανθοδεσμες, ηρθε να μιλησει στους δικους μου και να τους πει οτι θα αλλαξει, εκλαψε αλλα τελικα τον χωρισα.
Τωρα ειναι 3 μερες. Νιωθω ξαλαφρωμενη αλλα και αβεβαιη... για το αν εκανα το σωστο.... Εσεις -βαση των λεγομενων μου- τι πιστευετε? Εσεις τι θα κανατε κοριτσια? Ειμαι 25 ετων και εμφανισιμη κοπελα. Το αναφερω αυτο γιατι καποια φορα που τον απειλησα οτι 8α τον χωρισω μου ειπε "Εισαι 25, αν με χωρισεις, θα βρεις αλλον και θα χρειαστεις αλλη μια 5ετια για να παντρευτεις! θα φτασεις 30. Ποτε θα κανεις παιδια?" και εμεινα κοκαλο... Πιστευετε οτι καλα εκανα κ τον εστειλα? Ειναι πιθανο να μεινω στο ραφι -οπως μου ειπε-?

HELP Help:cry:

Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το έργο:down: Αυτός στα 46 του είναι ακόμα μόνος του και εγώ παντρεμένη 15 χρόνια με τον κύριο τέλειο και με μιά κόρη 10 ετών.Η συνήθεια είναι η μεγάλη παγίδα του ανθρώπου.Μη κοιτάξεις ούτε μια στιγμή πίσω σου.Ασε που εκεί έξω κυκλοφορεί ο δικός σου κύριος τέλειος και περιμένει να σε γνωρίσει.

Κοριτσια, τελικα δεν ειμαι μονη. Διαβαζω τα μηνυματα σας με την μαμα μου παρεα, και πραγματικα ειμαι πολυ ανακουφισμενη που δεν ειμαι μονη. Ηδη αρχισα να δικτυωνομαι ξανα με φιλους και ευτυχως ολοι χαρηκαν που με ξανακουσαν... Απλα αναρωτιεμαι πως, ο κυριος, δεν με εχει ενοχλησει ακομα απο την Κυριακη. Εκεινος με απειλουσε (και μπροστα σε φιλους) οτι αν τον χωρισω ποτε, θα με θαψει ζωντανη. Και αυτο οταν το ακουσε ο κολλητος μου φρικαρε. Εγω περιμενω κι αλλες αντιδρασεις αλλα μαλλον, ειναι νωρις ακομα. Θα ερθουν και οι εκκρυθμες καταστασεις.

Εκεινος με απειλουσε (και μπροστα σε φιλους) οτι αν τον χωρισω ποτε, θα με θαψει ζωντανη.
Ιιιιιι! Ο τύπος έχει πρό-βλη-μα! :blink: Πολύ καλά έκανες και τον χώρισες. :up:
Μην πτοείσαι με τίποτα και γρήγορα θα βρεις κάποιον που να τον θέλεις όπως είναι και να σε θέλει όπως είσαι! :)

το θεμα γλυκια μου δεν ειναι αν περιμενεις τις αντιδρασεις του,αλλα τη δικη σου αντιδραση σε οτι επιδιοξει,εχεις σκεφτει ποια θα ειναι η δικη σου αντιδραση?πως ακριβως θα πραξεις σε οτι μεσο πιεσης κι αν χρεισιμοποιησει??για σκεψουτο ......

Κοριτσια, τελικα δεν ειμαι μονη. Διαβαζω τα μηνυματα σας με την μαμα μου παρεα, και πραγματικα ειμαι πολυ ανακουφισμενη που δεν ειμαι μονη. Ηδη αρχισα να δικτυωνομαι ξανα με φιλους και ευτυχως ολοι χαρηκαν που με ξανακουσαν... Απλα αναρωτιεμαι πως, ο κυριος, δεν με εχει ενοχλησει ακομα απο την Κυριακη. Εκεινος με απειλουσε (και μπροστα σε φιλους) οτι αν τον χωρισω ποτε, θα με θαψει ζωντανη. Και αυτο οταν το ακουσε ο κολλητος μου φρικαρε. Εγω περιμενω κι αλλες αντιδρασεις αλλα μαλλον, ειναι νωρις ακομα. Θα ερθουν και οι εκκρυθμες καταστασεις.

Aπλά να προσέχεις γιατί οι άντρες όταν τρώνε απόρριψη γίνονται εκδικητικοί. Η σιωπή είναι λίγο ύποπτη:hmm:

Δε βάζουν μυαλό... απλά βρίσκουν μια κοπέλα που τους ανέχεται και κάνουν έναν αμφίβολο γάμο ή μένουν μπακούρια. Εγώ ξέρω ότι ο πρώην μου (που ανήκει στην άλλη μεγάλη κατηγορία των "μαμάκηδων") είναι ακόμα μόνος μετά από 2 χρόνια;) γιατί απλούστατα καμιά άλλη δε δέχτηκε την κατάσταση που ήθελε να επιβάλει.
Αχ ποσο δικιο εχεις....Παντα,σχεδον ολοι αυτοι οι τυποι,ψαχνουν το θυμα που για πρακτικους η συναισθηματικους λογους,θα υποταχθει:|:|:|.

Aπλά να προσέχεις γιατί οι άντρες όταν τρώνε απόρριψη γίνονται εκδικητικοί. Η σιωπή είναι λίγο ύποπτη:hmm:
Μμμμμμ!Δεν ξερω.Απο εμπειρια παρατηρω,οτι αυτοι οι τυποι ειναι μεγαλες κοτες.Οπου τους σηκωνει,ριχνουν απειλες και οπου δεν τους σηκωνει γινονται μπουχος.Οποτε,μαλλον πρεπει να προετοιμαστεις για τη γνωστη ακολουθια:απειλες-παρακαλια κ.ο.κ...Εχω την εντυπωση,οτι απο τη δικη σου αντιδραση θα εξαρτηθει η διαρκεια και το μηκος χρονου αυτου του εργου.Αφου εχεις παρει την αποφαση σου,εισαι ηδη πολυ δυνατη για τα μετρα του...!
(βεβαια και κανα δυο κολληταρια να τον κανουν ασηκωτο,αν επιχειρησει κατι δεν βλαπτει:hmm:;))

Μμμμμμ!Δεν ξερω.Απο εμπειρια παρατηρω,οτι αυτοι οι τυποι ειναι μεγαλες κοτες.Οπου τους σηκωνει,ριχνουν απειλες και οπου δεν τους σηκωνει γινονται μπουχος.Οποτε,μαλλον πρεπει να προετοιμαστεις για τη γνωστη ακολουθια:απειλες-παρακαλια κ.ο.κ...Εχω την εντυπωση,οτι απο τη δικη σου αντιδραση θα εξαρτηθει η διαρκεια και το μηκος χρονου αυτου του εργου.Αφου εχεις παρει την αποφαση σου,εισαι ηδη πολυ δυνατη για τα μετρα του...!
(βεβαια και κανα δυο κολληταρια να τον κανουν ασηκωτο,αν επιχειρησει κατι δεν βλαπτει:hmm:;))

Δεν είναι μόνο η σωματική απειλή είναι και η ενόχληση. Εμένα πχ ένας τύπος εδώ και 2 χρόνια παίρνει ανα διαστήματα σε ακατάλληλες ώρες 3 4 τα ξημερώματα:(

και επειδη λιγο πολυ ολες εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο απο οσο εχεις καταλαβει πρεπει και εσυ να αρχισεις να προετοιμαζεσαι ψυχολογικα για το τι θα κανει ο τυπος για να καμψει τις αντιστασεις σου,και το σημαντικο ειναι πως δεν πρεπει να καμπτουν με τιποτα γιατι τοτε θα γινουν πολυ χειροτερα τα πραγματα.

Άστην να ξεθυμάνει και θα γυρίσει γονατιστή";) Αυτό ελπίζει....

Ξέρω εγώ τέτοιους.... και το κερασάκι στον έναν χρόνο, δυο, έχουν παντρευτεί άλλο θύμα/κελεπούρι...:lol:

Και λές εσύ... "Μα καλά, αυτός πέθαινε για μένα, και δεν μπορούσε, και θα αυτοκτονούσε... "
Αρε.....

Καλημερα, Χριστος Ανεστη!

Πωπω τελικα ολες εχουν περασει απο τετοια καταπιεστικη σχεση!!!
Εμενα το αστειο ειναι οτι εκανε οτι πεθαινε καθε φορα που του ελεγα να χωρισουμε και εγω ο βλακας τον λυπομουν και εκανα πισω! βεβαια το κολπο παθαινω καρδιακη προσβολη, με πιανει τρεμουλο και παω να λυποθυμησω δε γινοταν να κρατησει πολυ και τον χωρισα.

Οταν εβγαινα το βραδυ ηταν παντα κολλημενος διπλα μου δηθεν επινε κι εκεινος το ποτο του, οταν δε μου ειχε κολλησει πρωτη φορα καποιο παιδι του ειχε πει να βγουν εξω να τα "πουν". Σε αυτη τη φαση εγινε χαμος βεβαια και σταδιακα αρχισε να απομακρυνεται. Σταδιακα λεγοντας, το κολλημα του εφυγε μετα απο 2 χρονια!!! Απαισιο πραγμα να σε καταδιωκει καποιος παντος..... δε θα το ξεχασω το συναισθημα ποτε!:down:

Οπως ξαναειπωθηκε, μεινε στην αποφαση σου, και οσο αφορα τους φιλους σου, συντομα θα ξαναχτισεις κυκλο, ειναι το μονο ευκολο! Ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος που εισαι μουδιασμενη!:D

Μιας και λέμε ιστορίες, εγώ είχα μπλέξει με έναν τύπο που ήταν απλά τέλειος!! Όμορφος, πανέξυπνος, πλούσιος, με καταπληκτική μόρφωση, σας λέω ήταν τέλειος!! Οι πρώτες 2 εβδομάδες ήταν τέλειες!!! Μετά άρχισαν οι ειρωνίες και οι προσβολές... με το παραμικρό άρχιζε τα σχόλια και το ένα έφερνε το άλλο και καταλήγαμε στο συμπέρασμα :"Τελικά είσαι τελείως ηλίθια". Και μετά από λίγο "Συγγνώμη, σε αγαπάω τόσο πολύ που χάνω τα λογικά μου" κλπ κλπ.
Σε ένα μήνα έχασα 6 κιλά απ'τους εμετούς, απ'το 'αγχος και την πίεση που ένιωθα. Όταν συνειδητοποίησα τι έκανα, με έπιασε πανικός! Επέτρεπα να με προσβάλει κάποιος και μάλιστα τον δικαιολογούσα!!! Φυσικά το επόμενο λεπτό του είπα Τέλος!!! Η σχέση κράτησε 2 μήνες.
Ακόμα (5 χρόνια μετά) απορώ πώς ένα τόσο προικισμένο παιδί είχε τόσο μεγάλο κόμπλεξ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back