Γυναίκα προς γυναίκες...

ΤΣΑΜΠΑ αδυνάτισμα!!!!!!!!!!
Ουτε gilly diet ούτε τίποτα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιας και λέμε ιστορίες, εγώ είχα μπλέξει με έναν τύπο που ήταν απλά τέλειος!! Όμορφος, πανέξυπνος, πλούσιος, με καταπληκτική μόρφωση, σας λέω ήταν τέλειος!! Οι πρώτες 2 εβδομάδες ήταν τέλειες!!! Μετά άρχισαν οι ειρωνίες και οι προσβολές... με το παραμικρό άρχιζε τα σχόλια και το ένα έφερνε το άλλο και καταλήγαμε στο συμπέρασμα :"Τελικά είσαι τελείως ηλίθια". Και μετά από λίγο "Συγγνώμη, σε αγαπάω τόσο πολύ που χάνω τα λογικά μου" κλπ κλπ.
Σε ένα μήνα έχασα 6 κιλά απ'τους εμετούς, απ'το 'αγχος και την πίεση που ένιωθα. Όταν συνειδητοποίησα τι έκανα, με έπιασε πανικός! Επέτρεπα να με προσβάλει κάποιος και μάλιστα τον δικαιολογούσα!!! Φυσικά το επόμενο λεπτό του είπα Τέλος!!! Η σχέση κράτησε 2 μήνες.
Ακόμα (5 χρόνια μετά) απορώ πώς ένα τόσο προικισμένο παιδί είχε τόσο μεγάλο κόμπλεξ...

ο τυπος ηταν χαλια εσωτερικα, και ηθελε να κανει και τους αλλους να αισθανθουν απαισια...:down::down: μπραβο που την εκανες νωρις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραφράζω ένα παλιό και κατά τη γνώμη μου ακραίο φεμινιστικό σύνθημα και λέω:
Γυναίκα χωρίς μακάκα άντρα = ψάρι χωρίς ποδήλατο!

ΤΣΑΜΠΑ αδυνάτισμα!!!!!!!!!!
Ουτε gilly diet ούτε τίποτα!!:D

χεχεχε:up: Βγήκε κι ένα καλο απ'την ιστορία

ο τυπος ηταν χαλια εσωτερικα, και ηθελε να κανει και τους αλλους να αισθανθουν απαισια...:down::down: μπραβο που την εκανες νωρις..:)

Μα σου λέω ήταν ένα παιδί που δεν του έλειπε τίποτα!!! Το όνειρο της κάθε γυναίκας!! Όταν έχεις τόσα χαρίσματα, πώς είναι δυνατόν να μη τα βρίσκεις με τον εαυτό σου;

χεχεχε:up: Βγήκε κι ένα καλο απ'την ιστορία

Μα σου λέω ήταν ένα παιδί που δεν του έλειπε τίποτα!!! Το όνειρο της κάθε γυναίκας!! Όταν έχεις τόσα χαρίσματα, πώς είναι δυνατόν να μη τα βρίσκεις με τον εαυτό σου;

Μην το λες συμβαίνει συχνά, εμένα ο καλός μου είναι όπως περιεγραψες και έχει ανασφάλειες ώρες ώρες. Αλλά ποτέ δεν μου έχει μιλήσει άσχημα. Να δω πως θα χωρίσω με αυτόν τον άνθρωπο, είμαστε μαζί κοντά δυο χρόνια και δεν έχουμε καταφέρει ούτε να τσακωθούμε, πάλι καλά δηλαδή που έχω και την αδερφούλα μου και τσακωνόμαστε για να κραταω της ισορροπίες…:P

Πάντως δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το αν έκανες καλά που τον χώρισες ακούγοντας μόνο την μια πλευρά (εσένα), και εφόσον δεν γνωρίζουμε κανέναν από τους δυο σας...

Το θέμα είναι εσύ πώς αισθάνεσαι. Αν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τον συγκεκριμένο άνθρωπο, για μένα είναι το πιο τρανταχτό σημάδι ότι η αγάπη έχει σβήσει.

Γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις έχουμε την τάση να ρίχνουμε σε άλλους λάθη που κάναμε οι ίδιοι. Δεν μπορεί κάποιος να σε 'ξεκόψει' από τις παρέες σου. ΕΣΥ αποφασίζεις να τον αφήσεις να στο επιβάλλει... Το λάθος και η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο δικά σου. Όταν το συνειδητοποιείς αυτό, μπορείς την ίδια σχέση να την επαναπροσδιορίσεις, με τους δικούς σου όρους.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες, στην πράξη υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλες τις σχέσεις...

Μην το λες συμβαίνει συχνά, εμένα ο καλός μου είναι όπως περιεγραψες και έχει ανασφάλειες ώρες ώρες. Αλλά ποτέ δεν μου έχει μιλήσει άσχημα. Να δω πως θα χωρίσω με αυτόν τον άνθρωπο, είμαστε μαζί κοντά δυο χρόνια και δεν έχουμε καταφέρει ούτε να τσακωθούμε, πάλι καλά δηλαδή που έχω και την αδερφούλα μου και τσακωνόμαστε για να κραταω της ισορροπίες…:P
εσυ παραπονιεσαι πως δεν καυγαδιζεις καθολου,αλλα για σκεψου την αλλη πλευρα?εγω ειμαι ακριβως στην αντιθετη πλευρα καυγαδιζει ο αντρας μου για το παραμικρο(απο κει βγηκε η παροιμια για ψυλλου πηδημα)χωρις λογω και αιτια απλα για να κανει καυγα,να μουρμουρησει,ποσο νομιζεις πως μπορεις να αντεξεις??και οσο καλος να ειναι καποιος ανθρωπος σε αλλους τομεις ερχεται η στιγμη που τον σκεφτεσαι κια τον φονο<<ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ???)δεν ειναι καη ουτε η μια περιπτωση αλλα ουτε και η αλλη,δεν υπαρχει κατι σε μεση κατασταση??το εχω αποια βρε κοριτσια

Κοριτσια, δεν αντεχεται η γκρινια και η μιζερια... Φανταστειτε, οτι δουλευω με τον πατερα μου στην οικογενειακη επιχειρηση. Καποιες στιγμες επρεπε να παω στην τουαλετα. Σας πληροφορω οτι με ειχε παρει τηλ στο κινητο την ωρα που ημουν στην τουαλετα και οπως καταλαβαινετε εγω δεν το σηκωσα (δεν νομιζω οτι καμια σας πηγαινει με το κινητο στο μπανιο). Ε λοιπον, εγινε το σωσε! "Γιατι δεν το σηκωσες?" "Που ησουν?" και μπλα μπλα μπλα... Ετσι αναγκαστηκε ο πατερας μου να παρει την πρωτοβουλια οποτε χτυπαει το κινητο μου και δεν βρισκομαι εκει να σηκωνει το τηλ μου ουτως ωστε να μην ερχεται και εκεινος αντιμετωπος με εντασεις και καυγαδες...!!!

Καλα ο τυπος που πεθαινε οταν τον χωριζε η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα...! Απαιχτο!

Κοριτσια, δεν αντεχεται η γκρινια και η μιζερια... Φανταστειτε, οτι δουλευω με τον πατερα μου στην οικογενειακη επιχειρηση. Καποιες στιγμες επρεπε να παω στην τουαλετα. Σας πληροφορω οτι με ειχε παρει τηλ στο κινητο την ωρα που ημουν στην τουαλετα και οπως καταλαβαινετε εγω δεν το σηκωσα (δεν νομιζω οτι καμια σας πηγαινει με το κινητο στο μπανιο). Ε λοιπον, εγινε το σωσε! "Γιατι δεν το σηκωσες?" "Που ησουν?" και μπλα μπλα μπλα... Ετσι αναγκαστηκε ο πατερας μου να παρει την πρωτοβουλια οποτε χτυπαει το κινητο μου και δεν βρισκομαι εκει να σηκωνει το τηλ μου ουτως ωστε να μην ερχεται και εκεινος αντιμετωπος με εντασεις και καυγαδες...!!!

Καλα ο τυπος που πεθαινε οταν τον χωριζε η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα...! Απαιχτο!

Εγώ παίρνω το κινητό στο μπάνιο όταν είμαι στη δουλειά :redface: γιατί με ψάχνει το αφεντικό μου σε ανύποπτο χρόνο και αν δεν απαντήσω μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις και μετά θυμώνει που δεν ήμουν διαθέσιμη τη στιγμή που ήθελε να μου μιλήσει...:lol: Εσύ το είχες απ'το φίλο σου, εγώ το έχω απ'τον εργοδότη μου :D και δε μπορώ να τον χωρίσω :lol::lol::lol:

Εγώ παίρνω το κινητό στο μπάνιο όταν είμαι στη δουλειά :redface: γιατί με ψάχνει το αφεντικό μου σε ανύποπτο χρόνο και αν δεν απαντήσω μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις και μετά θυμώνει που δεν ήμουν διαθέσιμη τη στιγμή που ήθελε να μου μιλήσει...:lol: Εσύ το είχες απ'το φίλο σου, εγώ το έχω απ'τον εργοδότη μου :D και δε μπορώ να τον χωρίσω :lol::lol::lol:

Ρε Μελίνα, τι στο καλό...:hmm: Εμένα που με έψαχνε ο παλιότερος (τύραννος εργοδότης) ΣΥΝΕΧΩΣ κι εκτός ωραρίου και κάποια στιγμή ήμουν στην αισθητικό για τα γνωστά... ξεμαλλιάσματα σώματος:cool: Οπότε σηκώνω το κινητό και του λέω "αυτή τη στιγμή ξετριχιάζομαι, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη;" Ζήτησε συγνώμη κι έκλεισε. Εννοείται ότι την άλλη μέρα όλα καλά.

Goutouna, διαβάζω το θέμα σου χωρίς να αναφέρω προσωπικές εμπειρίες ανάλογες διότι ό,τι μπορεί να συμβεί σε σχέση τα έχουν ήδη αναφέρει τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω να πω ότι έκανες άριστα, μην κάνεις καμία δεύτερη σκέψη. Πρόσεξε μη σε "ρίξει" στο μέλλον, ο άνθρωπος δεν αλλάζει χούγια. Μπροστά είναι ο μόνος δρόμος, ποτέ πίσω:)

Ρε Μελίνα, τι στο καλό...:hmm: Εμένα που με έψαχνε ο παλιότερος (τύραννος εργοδότης) ΣΥΝΕΧΩΣ κι εκτός ωραρίου και κάποια στιγμή ήμουν στην αισθητικό για τα γνωστά... ξεμαλλιάσματα σώματος:cool: Οπότε σηκώνω το κινητό και του λέω "αυτή τη στιγμή ξετριχιάζομαι, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη;" Ζήτησε συγνώμη κι έκλεισε. Εννοείται ότι την άλλη μέρα όλα καλά.

:lol::lol::lol: Μα εννοείται ότι με παίρνει τηλέφωνο κι εκτός ωραρίου!!! Και στις 11 το βράδυ μερικές φορές!! Έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο να χτυπά διαφορετικά όταν παίρνει, και μόλις το ακούω πετιέμαι πάνω σαν ελατήριο :lol: Όπως οι φαντάροι όταν περνά ο Διοικητής :lol:

Έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο να χτυπά διαφορετικά όταν παίρνει, και μόλις το ακούω πετιέμαι πάνω σαν ελατήριο

Τον ξέρω τον ήχο αυτό. Λέγεται "η μελωδία της δυστυχίας":mad:

Goutouna τι έγινε με τον πρώην σου; Είχατε τίποτα νεώτερο;

Μπα... οχι τιποτα... απολυτως! Ειναι εντελως εξαφανισμενος. Βεβαια, αναγκαστικα θα ερθουμε σε επαφη γιατι το αυτοκινητο του, ειναι στο ονομα μου, και θα πρεπει να το διευθετησουμε

Μπα... οχι τιποτα... απολυτως! Ειναι εντελως εξαφανισμενος. Βεβαια, αναγκαστικα θα ερθουμε σε επαφη γιατι το αυτοκινητο του, ειναι στο ονομα μου, και θα πρεπει να το διευθετησουμε

Οχου!!! έχετε και τέτοιες χαζομάρες εσυ τώρα....
καλό κουράγιο κοριτσάκι μου. Εσύ είπαμε, ψηλά το κεφάλι και πάμε γι'άλλα!:D

γλυκια μου goutouna ,διαβασα την αρχικη σου σελιδα,ομολογω οτι δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα μηνυματα που σου στειλανε και ετσι δεν εχω συνεχεια των γεγονοτων,παντως ,απο αυτα που εγραψες στην αρχη,νομιζω οτι καταλαβα αρκετα. ..καταρχην δεν συμφωνω μαζι σου οτι σε αγαπουσε(γνωμη μου) οχι αγαπη μου τον εαυτο του αγαπουσε. Οταν σε απομακρυνει απο ολους και ολα αυτα που περιγραφεις,δεν κοιταει εσενα,αλλα τον εαυτο του,πως θα νιωσει περισσοτερο ασφαλης,και οχι να εισαι εσυ ευτυχισμενη,και οσο για την ηλικια...ειναι γελοιο ακομα και να το σκεφτεσαι,απλα ηθελε να νιωθεις ανασφαλεια,για να εισαι μαζι του...αυτα ...σου ευχομαι οτι καλυτερο και ,προσωπικη μου γνωμη,μην ενδωσεις,γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα το μετανιωσεις:/:

Καλημερα,να ξανανοιξω λιγακι το θεμα?Εσυ goutouna πως εισαι ψυχολογικα?

Λοιπον, κοριτσια, με πηρε προχθες τηλεφωνο, για να με ρωτησει μηπως τελικα το σκεφτηκα ξανα και θελω να δωσω μια ευκαιρια στη σχεση μας....(κι αλλη ευκαιρια???)! Του εξηγησα οτι ημουν απολυτως κατανοητη οταν του ειπα ΤΕΡΜΑ. Με ενημερωσε οτι ολοι οι "κοινοι" μας φιλοι (τους οποιους γνωρισα μεσω εκεινου), ειναι παρα μα παρα πολυ στεναχωρημενοι -ακουσον ακουσον- ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!! Εγω του ειπα, οτι πλεον δν με ενδιαφερει η γνωμη τους καθως ειναι δικοι του και μονο δικοι του φιλοι και προφανως κανενας τους -πλην ενος- δν με πηρε ενα τηλεφωνο να με ρωτησει "τι εγινε, ρε αδελφε?". Ακομα και οι κουμπαροι μας! οι οποιοι ηταν, παλι, δικοι του φιλοι, καθως οταν ανεφερα εγω για κουμπαριλικι τον κολλητο μου, δν το συζητησε καν! Ειπε επισης οτι, εφοσον, δν προκειται να γινει γαμος, θα φτιαξει μια γκαρσονιερα που εχει σε αχρηστια για να μεινει εκει και θα αλλαξει και αυτοκινητο!!!
Και αναρωτιεμαι, "Μα καλα, που βρεθηκαν ξεφνικα λεφτα για ανακαινιση και αυτοκινητο, ενω εμενα μου εβγαλε το λαδι για να αγορασει ΜΟΝΟ το τραπεζι της τραπεζαριας? (τις καρεκλες τις αγορασα εγω)!! και ολο μου τσαμπουναγε οτι δν εχει λεφτα?

και να απαντησω στην φιλη Δαφνη...
Εγω, να σου πω την αληθεια, νιωθω μονη. Βγαινω οποτε μπορω και οποτε μπορει με τον κολλητο μου αλλα μονο αυτο... Δν μου εμεινε και καμια γνωριμια για να παρω καποιον τηλεφωνο να παμε για κανενα καφε... Βεβαια, παρ'ολη τη μοναξια μου, δν σκεφτομαι να γυρισω, αν και περναει απο το μυαλο μου, μηπως και εκανα λαθος!

οχι ! μη λυγισεις, αν γυρισεις, θα ειναι χειροτερα να το ξερεις..θα ειναι σα να του δινεις το οκ να φερθει ακομα χειροτερα...:/::/::/: θυμησου με :/:

και κατι αλλο πολυ σημαντικο, προσπαθησε να μαθεις απο τα λαθη σου να ανεχεσαι τετοιυς ανθρωπους. μην αφησεις να επαναληφθει η ιδια στορια, με αλλο προσωπο.

και να απαντησω στην φιλη Δαφνη...
Εγω, να σου πω την αληθεια, νιωθω μονη. Βγαινω οποτε μπορω και οποτε μπορει με τον κολλητο μου αλλα μονο αυτο... Δν μου εμεινε και καμια γνωριμια για να παρω καποιον τηλεφωνο να παμε για κανενα καφε... Βεβαια, παρ'ολη τη μοναξια μου, δν σκεφτομαι να γυρισω, αν και περναει απο το μυαλο μου, μηπως και εκανα λαθος!

Σου έχω εγώ κάτι για την Κυριακή 24 Μαϊου!!! Θα έρθεις μαζί μας για φαγητό, για να αποκτήσεις σε μια μέρα πολλές πολλές φίλες!! Πήγαινε στο "Πότε θα πάμε για καφέ;" κι ενημερώσου :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back