Γυναίκα προς γυναίκες...

• Thread starter Thread starter Raktia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σου έχω εγώ κάτι για την Κυριακή 24 Μαϊου!!! Θα έρθεις μαζί μας για φαγητό, για να αποκτήσεις σε μια μέρα πολλές πολλές φίλες!! Πήγαινε στο "Πότε θα πάμε για καφέ;" κι ενημερώσου :D

Πολύ σωστή η Μελίνα!!!!
Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις και νέο και καλό κόσμο.:up::up:
Και όσον αφορά τον πρωην σου καλά θα κάνεις να βγάλεις από το μυαλό σου όλες αυτες τις κακές σκέψεις. Ακου εκεί να ξαναγυρίσεις;;;:mad:
Σκέψου πόσο πολύ θα το ευχαριστηθει και πόσο καλά θα νιώσει με τον εαυτό του και με όσα σου έχει κάνει. Και έτσι δεν θα μπορείς να πείς και εσυ τίποτα μετά και δεν θα έχεις το σθενος να κανεις κάτι καλύτερο.
Έχεις κάνει ένα πάαααρα πολύ μεγάλο βήμα τώρα. Έχεις αποτινάξει από πάνω σου ένα ζυγό που τώρα που είσαι ελεύθερη καταλαβαίνεις τι ελευθερίες σου στερούσε.
Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο όπως θα κατάλαβες αλλά σκέψου το εξής: Το να γυρίσεις είναι κάτι που το περιμένει εκείνος αλλά που το σκέφτηκες και εσυ. Σκεψου λοιπόν ότι αν δεν γυρίσεις θα κάνεις κάτι που θα ξεπεράσει τον εαυτό σου. Κάθε μέρα που είσαι μακρυά του είναι μια ακόμα επιβράβευση για σένα. Είναι μια μέρα που κάνεις κατι πάραπάνω απ'ότι περίμενες. Μπράβο λοιπόν για τις μέρες αυτές που έχεις καταφέρει να κάνεις κατι καινούριο.:up:
Αυτά ισχυουν και για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Και για το αλκοολ πιάνει. Για τα ναρκωτικά δεν ορκίζομαι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ σωστή η Μελίνα!!!!
Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις και νέο και καλό κόσμο.:up::up:

Αμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στο Μωάμεθ :lol:

Και όσον αφορά τον πρωην σου καλά θα κάνεις να βγάλεις από το μυαλό σου όλες αυτες τις κακές σκέψεις. Ακου εκεί να ξαναγυρίσεις;;;:mad:
Σκέψου πόσο πολύ θα το ευχαριστηθει και πόσο καλά θα νιώσει με τον εαυτό του και με όσα σου έχει κάνει. Και έτσι δεν θα μπορείς να πείς και εσυ τίποτα μετά και δεν θα έχεις το σθενος να κανεις κάτι καλύτερο.
Έχεις κάνει ένα πάαααρα πολύ μεγάλο βήμα τώρα. Έχεις αποτινάξει από πάνω σου ένα ζυγό που τώρα που είσαι ελεύθερη καταλαβαίνεις τι ελευθερίες σου στερούσε.
Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο όπως θα κατάλαβες αλλά σκέψου το εξής: Το να γυρίσεις είναι κάτι που το περιμένει εκείνος αλλά που το σκέφτηκες και εσυ. Σκεψου λοιπόν ότι αν δεν γυρίσεις θα κάνεις κάτι που θα ξεπεράσει τον εαυτό σου. Κάθε μέρα που είσαι μακρυά του είναι μια ακόμα επιβράβευση για σένα. Είναι μια μέρα που κάνεις κατι πάραπάνω απ'ότι περίμενες. Μπράβο λοιπόν για τις μέρες αυτές που έχεις καταφέρει να κάνεις κατι καινούριο.:up:

Επίσης, άμα γυρίσεις είναι σα να επικυρώνεις αυτή τη συμπεριφορά του, οπότε του δίνεις πάτημα και για χειρότερα...

Αυτά ισχυουν και για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Και για το αλκοολ πιάνει. Για τα ναρκωτικά δεν ορκίζομαι.:D

Για αλκοόλ και λοιπές εθιστικές ουσίες (εκτός από ναρκωτικά λόγω έλλειψης προσωπικής πείρας) πιάνει... για το τσιγάρο δεν πιάνει σε μένα :lol::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, κοριτσια, με πηρε προχθες τηλεφωνο, για να με ρωτησει μηπως τελικα το σκεφτηκα ξανα και θελω να δωσω μια ευκαιρια στη σχεση μας....(κι αλλη ευκαιρια???)! Του εξηγησα οτι ημουν απολυτως κατανοητη οταν του ειπα ΤΕΡΜΑ. Με ενημερωσε οτι ολοι οι "κοινοι" μας φιλοι (τους οποιους γνωρισα μεσω εκεινου), ειναι παρα μα παρα πολυ στεναχωρημενοι -ακουσον ακουσον- ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!! Εγω του ειπα, οτι πλεον δν με ενδιαφερει η γνωμη τους καθως ειναι δικοι του και μονο δικοι του φιλοι και προφανως κανενας τους -πλην ενος- δν με πηρε ενα τηλεφωνο να με ρωτησει "τι εγινε, ρε αδελφε?". Ακομα και οι κουμπαροι μας! οι οποιοι ηταν, παλι, δικοι του φιλοι, καθως οταν ανεφερα εγω για κουμπαριλικι τον κολλητο μου, δν το συζητησε καν! Ειπε επισης οτι, εφοσον, δν προκειται να γινει γαμος, θα φτιαξει μια γκαρσονιερα που εχει σε αχρηστια για να μεινει εκει και θα αλλαξει και αυτοκινητο!!!
Και αναρωτιεμαι, "Μα καλα, που βρεθηκαν ξεφνικα λεφτα για ανακαινιση και αυτοκινητο, ενω εμενα μου εβγαλε το λαδι για να αγορασει ΜΟΝΟ το τραπεζι της τραπεζαριας? (τις καρεκλες τις αγορασα εγω)!! και ολο μου τσαμπουναγε οτι δν εχει λεφτα?

και να απαντησω στην φιλη Δαφνη...
Εγω, να σου πω την αληθεια, νιωθω μονη. Βγαινω οποτε μπορω και οποτε μπορει με τον κολλητο μου αλλα μονο αυτο... Δν μου εμεινε και καμια γνωριμια για να παρω καποιον τηλεφωνο να παμε για κανενα καφε... Βεβαια, παρ'ολη τη μοναξια μου, δν σκεφτομαι να γυρισω, αν και περναει απο το μυαλο μου, μηπως και εκανα λαθος!
Επειδη καταλαβαινω απολυτα τι περνας θα μπορουσα να σου επισημανω μερικα πραγματακια,οσο τσιγκουνης και να ειναι αυτος που εχουμε πλαι μας παντα μα παντα μυστηριοδος αποκτα λεφτα οταν δεν ειμαστε διπλα τους(τοτε δεν υπαρχει το θυμα,και ανγκαστικα ανοιγουν το κομποδεμα),απο την αλλη εδω θα βρεις πολλες και καλες φιλες και για να συζητησεις οτι σε απασχολει αλλα και για να ενταχθεις σιγα σιγα στο κοινονικο συνολο,γιατι περα απο την αγαπη μας για τα ζωα και δει τις γατες παραμενουμε ανθρωποι,αρα και τα καφεδακια κανονιζονται πολυ συχνα αλλα και τα φαγοποτια(ασε επεσες σε φαγαδικα παιδια),αρα οποτε θες μπορεις να ζητησεις στοιχεια και τηλεφωνα ειτε για ομαδικη συγκεντωση ειτε και ολοιγαρκεις,διαλεγεις και περνεις ,(αν ενδιαφερερεσαι μπορεις να στειλεις πμ(προσωπικο μηνυμα) και ΟΛΑ κανονιζονται.Απλα να ξερεις πως εδω εχεις βρει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!

Λοιπον, κοριτσια, με πηρε προχθες τηλεφωνο, για να με ρωτησει μηπως τελικα το σκεφτηκα ξανα και θελω να δωσω μια ευκαιρια στη σχεση μας....(κι αλλη ευκαιρια???)! Του εξηγησα οτι ημουν απολυτως κατανοητη οταν του ειπα ΤΕΡΜΑ. Με ενημερωσε οτι ολοι οι "κοινοι" μας φιλοι (τους οποιους γνωρισα μεσω εκεινου), ειναι παρα μα παρα πολυ στεναχωρημενοι -ακουσον ακουσον- ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!! Εγω του ειπα, οτι πλεον δν με ενδιαφερει η γνωμη τους καθως ειναι δικοι του και μονο δικοι του φιλοι και προφανως κανενας τους -πλην ενος- δν με πηρε ενα τηλεφωνο να με ρωτησει "τι εγινε, ρε αδελφε?". Ακομα και οι κουμπαροι μας! οι οποιοι ηταν, παλι, δικοι του φιλοι, καθως οταν ανεφερα εγω για κουμπαριλικι τον κολλητο μου, δν το συζητησε καν! Ειπε επισης οτι, εφοσον, δν προκειται να γινει γαμος, θα φτιαξει μια γκαρσονιερα που εχει σε αχρηστια για να μεινει εκει και θα αλλαξει και αυτοκινητο!!!
Και αναρωτιεμαι, "Μα καλα, που βρεθηκαν ξεφνικα λεφτα για ανακαινιση και αυτοκινητο, ενω εμενα μου εβγαλε το λαδι για να αγορασει ΜΟΝΟ το τραπεζι της τραπεζαριας? (τις καρεκλες τις αγορασα εγω)!! και ολο μου τσαμπουναγε οτι δν εχει λεφτα?

και να απαντησω στην φιλη Δαφνη...
Εγω, να σου πω την αληθεια, νιωθω μονη. Βγαινω οποτε μπορω και οποτε μπορει με τον κολλητο μου αλλα μονο αυτο... Δν μου εμεινε και καμια γνωριμια για να παρω καποιον τηλεφωνο να παμε για κανενα καφε... Βεβαια, παρ'ολη τη μοναξια μου, δν σκεφτομαι να γυρισω, αν και περναει απο το μυαλο μου, μηπως και εκανα λαθος!

πιστεψε με εκανες το καλυτερο..σε τετοιους ανθρωπους δεν αξιζουν πολλες ευκαιριες..ετσι ξεκινησα και γω με τον αρραβωνιαστικο μου ..βοηθουσα μονο εγω ,δουλευα μονο εγω,προσπαθουσα μονο εγω..ειμαστε στον τριτο χρονο μαζι και λεμε μετα το καλοκαιρι αν ολα ειναι καλα να παντρευτουμε..αλλα καταλαβα οτι με αγαπαει οταν προσπαθησε παρα πολυ να αλλαξει και να προσπαθησει να ειμαστε καλα...επιασε δουλεια ,βοηθησε στο σπιτι,αγορασε πραγματα,προσπαθησε να αλλαξει παλιες κακες συνηθειες οπως το καθημερινο ξενυχτι..αυτο χρειαζεται σε μια σχεση ,αγαπη,κατανοηση,βοηθεια και πανω απο ολα εμπιστοσυνη!

οπως ειπαν και τα κοριτσια ελα μαζι μας 24 Μαιου και δεν θα χασεις ..το σιγουρο ειναι οτι θα βρεις πολλους νεους φιλους..γιατι και το να καθεσαι και να απομονώνεσαι σπιτι δεν το θεωρω καθολου σωστο!:/::/:

Για αλκοόλ και λοιπές εθιστικές ουσίες (εκτός από ναρκωτικά λόγω έλλειψης προσωπικής πείρας) πιάνει... για το τσιγάρο δεν πιάνει σε μένα :lol::redface:

Για τα ναρκωτικά ούτε εγώ γνωρίζω. Αλλά σε εμένα έπιασε και για το κάπνισμα. 7 χρόνια 1 μήνας και 13 μέρες.:up::blink:

Βεβαια, παρ'ολη τη μοναξια μου, δν σκεφτομαι να γυρισω, αν και περναει απο το μυαλο μου, μηπως και εκανα λαθος
!

ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ! Και θα το καταλάβεις ακόμα καλύτερα όταν θα κάνεις την επόμενη σχέση σου:)

Σε περιμένουμε μαζί μας στις 24 Μαίου. Ελπίζω να έρθεις.

για τα ναρκωτικα δεν μπορω να εκφρερω γνωμη αλλα για το τσιγαρο και ποτο μ'αρεσουν αυτες οι κακες συνηθειες μου:P:P:P

Για τα ναρκωτικά ούτε εγώ γνωρίζω. Αλλά σε εμένα έπιασε και για το κάπνισμα. 7 χρόνια 1 μήνας και 13 μέρες.:up::blink:

Ε, αφού τις μετράς ακόμα, τότε σίγουρα τα κατάφερες... :bleh::bleh::whistle:

Ε, αφού τις μετράς ακόμα, τότε σίγουρα τα κατάφερες... :bleh::bleh::whistle:

...και 20 ώρες και 18 λεπτά......:(

εγώ έχω να προσθέσω μόνο κάτι μικρό που άμα το συνειδητοποιήσεις η αλλαγή στη ζωή σου θα είναι τεράστια."Σήμερα είναι το αύριο που ονειρευόσουν χθες"Ζήσε για σένα γιατί τα θέλω σου είναι μοναδικά και όταν το καταλάβεις να είσαι σίγουρη ότι θα το δούνε και άλλοι πάνω σου.;)Κανείς μας δεν το έχει καταφέρει απόλυτα,λάθη κάνουμε αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να μην κάνουμε τα ίδια.Μόνο καινούργια:P

Λοιπον, κοριτσια, με πηρε προχθες τηλεφωνο, για να με ρωτησει μηπως τελικα το σκεφτηκα ξανα και θελω να δωσω μια ευκαιρια στη σχεση μας....(κι αλλη ευκαιρια???)! Του εξηγησα οτι ημουν απολυτως κατανοητη οταν του ειπα ΤΕΡΜΑ.

Πολύ καλά έκανες!:up:

Με ενημερωσε οτι ολοι οι "κοινοι" μας φιλοι (τους οποιους γνωρισα μεσω εκεινου), ειναι παρα μα παρα πολυ στεναχωρημενοι -ακουσον ακουσον- ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

ΞΥΔΙ!!

Έχω παρακολουθήσει το θέμα σου και θέλω να σου πω ότι έκανες πολύ καλά που ξέκοψες μαζί του. Ούτε που να το σκέφτεσαι να γυρίσεις... Ό,τι ήταν να δεις απ' αυτό τον άνθρωπο το είδες. Δεν πρόκειται να αλλάξει ξαφνικά με κάποιο μαγικό τρόπο.

Και μην ανησυχείς για το ότι έχεις αποκοπεί: σιγά-σιγά όλα θα φτιάξουν. :)

Σιγουρα θα ερθω να σας γνωρισω απο κοντα... οχι για το θεμα "μοναξια" αλλα γιατι ολες μας εχουμε κοινο τα υπεροχα γουνινα, ατακτα τετραποδα κουκλακια μας... και βεβαια, γιατι μου δινετε δυναμη... GIRL POWER!!!! χαχαχα... Θα ειμαι εκει για να δειτε και απο κοντα τα μουτρα μου!!

Σιγουρα θα ερθω να σας γνωρισω απο κοντα... οχι για το θεμα "μοναξια" αλλα γιατι ολες μας εχουμε κοινο τα υπεροχα γουνινα, ατακτα τετραποδα κουκλακια μας... και βεβαια, γιατι μου δινετε δυναμη... GIRL POWER!!!! χαχαχα... Θα ειμαι εκει για να δειτε και απο κοντα τα μουτρα μου!!
Εσυ θα εισαι και εγω θα λειπω..σνιφ:(:(:(

Πολύ καλά έκανες!:up:

ΞΥΔΙ!!

:)

Εγώ, πάλι, τρελαίνομαι με (και για) κάτι τέτοιες εμπεριστατωμένες και απολύτως τεκμηριωμένες απόψεις!:P

Έτσι είναι. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Και στον συγκεκριμένο ρίξτου και μια μούτζα κιόλας για να στρώσει χαρακτήρα. Αντε γιατί πολλά μας τα έκανε και αυτός και το συνάφι του, οι μ@$@κες.:mad:

Εσυ θα εισαι και εγω θα λειπω..σνιφ:(:(:(

Αν κανω την αρχη, δεν θα λειπω απο τις επομενες... Αρα καποια στιγμη, θα βρεθουμε... απαρτια. Σωστα?;)

Έτσι είναι. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Και στον συγκεκριμένο ρίξτου και μια μούτζα κιόλας για να στρώσει χαρακτήρα. Αντε γιατί πολλά μας τα έκανε και αυτός και το συνάφι του, οι μ@$@κες.:mad:
καμενη για καμενη και εσυ???

Άσε.... Το φυσάω και δεν κρυώνει:mad:

:lol::lol::lol:
Όλες μας έχουμε ένα τέτοιο στη λίστα!!:D

Καλημερα και απο μενα..
Δεν ειχα ποτε σχεση με τετειο ατομο και αυτο γιατι στις περισοτερες σχεσεις μου εφευγα πριν αποκτησω συνεσθηματα...δεν ηυελα να δενομουν αλλα μονο να περναω καλα..σιγουρα καλα εκανες και τον εστειλες γιατι σκεψου οτι μετα απο ενα γαμο και αμα ερθει και ενα παιδι ειναι πιο δυσκολο...
κοθφαθηκα ομως με την τελευταια του ατακα "θα πας 30 χρονων να παντρευτεις"" εκει εμεινα ..
ε και ??? αυτον τι τον νοιαζει ???κανενας μας δεν κανει σχεση με συμβολεο για γαμο ...εμενα αν μου λεγες οταν γνωρισα τον αντρα μου οτι θα παντρευομουν ,θα σου λεγα δεν θελω βλακειες..και ουτε προσχεδιασαμε το γαμο ,απλα μας εκατσε...και περναμε πολυ καλητερα απο οτι πριν γιατι πλεον υπαρχει πολυ πιο μεγαλο δεσιμο μεταξυ μας...εισαι μικρη ακομα και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να ζεισεις και να σαι σιγουρη οτι θα βρεις πολυ πιο γρηγορα ενα καλο παιδι να περνας καλα σε αντιθεση με το πρωην φιλο σου που θα ναι για καιρο μπακουρι(σπανιο να βρει κοπελα να ανεχετε τα κοθσουρια του..)
οταν μετακωμισω με το καλο θα κανονισουμε να ερθετε ολες να σας πω και τα ταρρο χαχαχαχα....φιλακιααααααα και κουκλα μακρια απο οτι σε σκοτωνει....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back