Γυρίζοντας απ' το γραφείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
για την γατα την indy, το μαρακι σου και τα links τι εχεις να πεις;
Αν σε προσβαλλει ο τροπος μου, τοτε θα πρεπει να νιωθεις και ενοχες για τα ψεμματα που τοσο καιρο μας λες. Δεν ξερω τι επιδιωκεις με το να ανεβαζεις φωτογραφιες που δεν ειναι δικες σου και να μας λες για γατες που δεν υπαρχουν. Αν εχεις γατες εισαι ευπροσδεκτος, αν δεν εχεις εισαι παλι ευπροσδεκτος. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον λογο που το κανεις αυτο. Οι ιστοριες σου ειναι ωραιες και διασκεδαστικες, αλλα ανηκουν σε καποια αλλη ενοτητα γιατι προκειται για φανταστικες ιστοριες.

Επισης το γατακι που βρηκες δεν το βρηκες ποτε γιατι στην τελευταια του φωτογραφια που ανεβασες, το γατακι ειναι διαφορετικο. Εχει ασπρη μυτη. Δεν ειναι δυνατον να αλλαξει ενα γατι τοσο πολυ απο την μια μερα στην αλλη και ουτε προκειται για φωτογραφικο λαθος. Κανονικα εμεις θα πρεπει να νιωθουμε προσβεβλημενες που μας εχεις φλομωσει στο ψεμα τοσο καιρο.

Ρε ειναι και γατος κιολας!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα σχολιασω κατι παραπανω...η αποψη μου ειναι ηδη γνωστη...λυπαμαι πολυ μονο που διχως λογο βαλλομαι....
Ελπιζω σε λιγο καιρο να μην δω παλι τις προσωπικες μου φωτογραφιες να τρυγυριζουν με αλλα ονομα τα σε διαφορες διευθυνσεις...
Αλλα οπως ξερουμε ετσι ειναι το διαδυκτιο...ο καθης μπορει να παρει προσωπικες φωτογραφιες και να δωσει την δικη του ερμηνεια για να δημιουργησει εντυπωσεις...εμενα προσωπικα δεν με πειραζει...ακομη και τον εκτωρα να τον δω με δεμενο ποδι οπως ειναι ο κακομοιρης και να λενε απο κατω οτι τον χτυπησαν εξωγηινοι και παλι θα αδιαφορησω...
Λυπαμαι πολυ για την κακια και την κακια και την ζηλια μερικων...ο λογος που θελουν να δημιουργησουν εντυπωσεις?
ο καθης κρινει....
Χαρηκα που εκανα καλους φιλους στην κοιτητα...
Φιλικα...Σπυρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επιτελους..μπραβο βρε ηρω!! τιποτε αλλο δεν εχω να πω..δεν νομιζω να εχει κανενα που να μην καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα..

δεν θα σχολιασω κατι παραπανω...η αποψη μου ειναι ηδη γνωστη...λυπαμαι πολυ μονο που διχως λογο βαλλομαι....
Ελπιζω σε λιγο καιρο να μην δω παλι τις προσωπικες μου φωτογραφιες να τρυγυριζουν με αλλα ονομα τα σε διαφορες διευθυνσεις...
Αλλα οπως ξερουμε ετσι ειναι το διαδυκτιο...ο καθης μπορει να παρει προσωπικες φωτογραφιες και να δωσει την δικη του ερμηνεια για να δημιουργησει εντυπωσεις...εμενα προσωπικα δεν με πειραζει...ακομη και τον εκτωρα να τον δω με δεμενο ποδι οπως ειναι ο κακομοιρης και να λενε απο κατω οτι τον χτυπησαν εξωγηινοι και παλι θα αδιαφορησω...
Λυπαμαι πολυ για την κακια και την κακια και την ζηλια μερικων...ο λογος που θελουν να δημιουργησουν εντυπωσεις?
ο καθης κρινει....
Φιλικα...Σπυρος

παλι απαντας με πολυ ομορφα λογια οπως κανεις παντα..αλλα δεν ειναι αυτα τα που θα μας κανουν να σε πιστεψουμε!:):) εδω μιλανε οι αποδειξεις κι εσυ δεν λες τιποτα για αυτες!!εισαι ενηλικας και νομιζω οτι μπορεις να υπερασπιστεις τον εαυτο σου! τα ομορφα λογια δεν ειναι η αμυνα σου..αλλα η μασκα σου!:):)

Σπυρο το εκτροφειο απο οπου προερχεται ο γατος που λες οτι ειναι το Μαρακι σου,και ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι ημιαιμο και γι'αυτο το παρατησαν (οτι ειναι αρσενικο δεν το ειδε ο γιατρος σας τοσα χρονια; )τυχαινει να το ξερω κι εγω,η εκτροφεας των δικων μου εχει μια βασιλισσα απο αυτους.Που σημαινει οτι το γατακι εχει τσιπ,pedigree,και ειναι καταχωρημενο στη FIFe οπως ολα τα γατακια εκτροφειου.Επισης ο κυριος που το εχει του εχει φτιαξει ολοκληρο σαιτ με ανανεωμενες φωτογραφιες.Πως γινεται λοιπον να βρισκεται σπιτι σου,να το λενε Μαρακι και να βρεθηκε απο τη Βοστωνη οπου ζουσε ως indiana jones,στον Πειραια,και με αλλο φυλο;

ο καθης κρινει....
Φιλικα...Σπυρος

συγγνωμη, αλλα εσυ δεν εισαι αυτος που το κανει αυτο τοσο καιρο; Πως θα αισθανεται ο ιδιοκτητης του indy που πηρες την προσωπικη του φωτογραφια και εδωσες την δικη σου ερμηνεια; Ποιος δημιουργει εντυπωσεις εδω με φωτογραφιες τριτων;
Οσο για τον εκτορα, δεν ηθελα να γινω σκληρη οταν πρωτοειδα την φωτο που εβαλες, αλλα με προκαλεσες. Assuming, οτι ο σκυλος σου ανηκει, πως μπορεσες και τον αφησες δεμενο με αλυσιδα στο τσιμεντο να πλαγιαζει εχοντας σπασμενο ποδι; Τοσο πολυ τον αγαπουσες για να μη τον βαλεις σπιτι σου;:blink:

δεν ξερω πως γινεται να κοροιδευεις ενα ολοκληρο φορουμ..και μετα να προσπαθεις να προσπαθεις να βγεις και αποπανω..ειλικρινα, οσο το σκεφτομαι φρικαρω!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back