Γ.Μ.Ε.Α. (Γατάκια με ειδικές ανάγκες) ---> Πόζες!!!

Να βαλω και εγω το μαναρακι μου!!
showimage.php

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=16556&c=member&imageuser=64156
Της λειπει το ενα ποδαρακι αλλα για μενα ειναι ΘΕΑ!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
καταρχήν συγχαίρω όλους όσους έχουν κάποιο ζωάκι με ειδικές ανάγκες.
η απορία μου είναι πως μπορείτε να αναπεξέλθετε στη φροντίδα τους; αν είναι κουφό καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό. αν όμως είναι τυφλό ; ή αν είναι παράλυτα τα πίσω ποδαράκια του;
εμένα η Τιτίκα μια φορά χτύπησε το πίσω ποδαράκι της, δεν το πάταγε καθόλου και τη βοηθούσα να μπει στην αμμολεκάνη της ή να πάει να πιει νερό, να φάει και τα σχετικά. για να περπατήσει ούτε συζήτηση.
ένα γατάκι με αναπηρία τι κάνει; το αφεντικό του πως μπορεί να βοηθήσει; και αν δουλεύει πως μπορεί να είναι κοντά του και να το φροντίζει;

κοίτα πια είναι η δική μου η άποψη που δεν σημαίνει ότι πρέπει ναναι και σωστή.....

ένα ζωάκι που είναι κουφό ή τυφλό ή παράλυτο μπορεί να μεγαλώσει σαν ένα φυσιολογικό γατάκι σε αντίθεση με ένα κουφο και μαζί τυφλό γατάκι......

εκεί σίγουρα το άτομο πρέπει να ξοδεύει πολύ χρόνο για να νιώθει το γατάκι την επαφή....:)

αλλά ένα γατάκι με μία μόνο αναπηρία δεν χρειάζεται και τόσο χρόνο παρά μόνο αγάπη , ζεστασιά και ασφάλεια!!!:baby::console:

και φυσικά χρόνο όπως όλα τα πλάσματα του κόσμου......

εγώ στην αρχή είχα ενδοιασμούς διότι δεν μουχε ξανατύχει αλλά μετα προσαρμόστηκε στον χώρο λες και βλέπει οπότε δεν με λυπεί....

είναι υπερβολικά ζωηρή , δεεεεεν φανταααααααζεσαι!!!! αχαχαχαχα.....δαγκώνει , τρέχει πηδάει κάνει ζημιές κτλ :eek::eek::eek:

ζει ''φυσιολογικά'' , το βραδύ θέλει να κοιμάται δίπλα στο προσωπό σου για να σε αισθάνεται και το πιο ωραίο όλων όταν ακούσει κάποιον μας να κλαίει της σηκώνεται η τρίχα κάθεται κάπου και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται και μετά με τα πατουσάκια της σου ακουμπάει το πρόσωπο και τα δακρυάκια!!!! αχ!!!! την αγαπω!!!!:)

Θα βάλω και εγώ την Αλέκα μου τότε που είναι ημίτυφλη.
Την βρήκαμε πριν 2 χρόνια σε α θ λ ι α κατάσταση και θα πέθαινε αναμφίβολα σε μερικές ημέρες..Ήταν τότε περίπου 1ος μήνα:)Κάναμε ότι μπορούσαμε για να φτιάξουμε την κατάσταση και τελικά από το ένα ματάκι δε βλέπει καθόλου και από το άλλο βλέπει άλλα όχι τέλεια..έχει και σε αυτό μια μικρή σκιούλα..
Αλλά μια χαρά είναι! Δεν έχει κανένα πρόβλημα ευτυχώς!:)

Εδώ τις πρώτες εβδομάδες αφού την βρήκαμε..

DSC00006.JPG

Εδώ με το σαμαράκι μας, βόλτα στο εξοχικό..
P3190274.JPG

Και εδώ σε στιγμές παιχνιδιού..

P5090151.JPG

P5090153.JPG

είναι και η αλεκούλα κουκλί και έχει περάσει πολλά!!!:/:

showimage.php

αχ!!! ξανα ανεβασέ την αν μπορέσεις διότι δεν φαίνεται το γλυκούλι :(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00401.jpg
    DSC00401.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 112
  • DSC00400.jpg
    DSC00400.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 111
Χαχα!! Είναι και απίστευτα trendy το μικρούλι σου. Τώρα όλοι θα θέλουν να κυκλοφορούν μ' ένα γατόνι γύρω απ' το λαιμό..:P

Χαχα!! Είναι και απίστευτα trendy το μικρούλι σου. Τώρα όλοι θα θέλουν να κυκλοφορούν μ' ένα γατόνι γύρω απ' το λαιμό..:P
Χαχαχα!!!!:)

showimage.php

100_30889.jpg

Ειναι κατι παραπανω απο θεα..οντως...και ολα τα γατονια σας κοριτσια..να τα χαιρεστε.:clapup:

showimage.php

:bigarmhugΧριστέ μου τι κούκλα!!!:D

Νάψη μου αγαπουλίνα μου!! Τι σημμασία έχει αν έχεις τρία ποδαράκια; Έχεις μανούλα και αγάπη και είσαι υγειής και αυτό είναι που μετράει!

Νάψη μου αγαπουλίνα μου!! Τι σημμασία έχει αν έχεις τρία ποδαράκια; Έχεις μανούλα και αγάπη και είσαι υγειής και αυτό είναι που μετράει!
δεν έχει σημασία η αγάπη με όλα αυτά!!!! :)

συμφωνω,αν μου ελεγαν οτι ο πατσινακος θα ζουσε αλλα θα ειχε ενα ποδαρακι,θα ηταν κουφος και τυφλος θα πετουσα απ τη χαρα μου,αρα αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι υγιει τα ζωακια μας,και δεν πιστευω οτι η αναπηρια ειναι ασθενεια,με αγαπη ολα γινονται.οταν ενα ζωακι ειναι αρωστο,τοτε ειναι τα δυσκολα,κι οχι οταν ειναι αναπηρο,μπορει να ζησει μια ολοκληρη ζωη κοντα μας,αρκει να του δωσουμε τα δικα μας ματια,αυτια και ποδια,οταν ομως ειναι αρωστο και φευγει δεν μπορουμε να του δωσουμε τη ζωη μας,οσο κι αν θελουμε.
αρα μια χαρα ειναι τα αναπηρα ζωακια,αυτα δεν το ξερουν οτι ειναι αναπηρα,εμεις εχουμε κοληματα,και τα λυπομαστε που τα βλεπουμε,αυτα χαιρονται με την αγαπη μας.

Απάντηση: Γ.Μ.Ε.Α. (Γατάκια Με Ειδικές Ανάγκες) ---> Πόζες!!!

Βουρκώνω όταν σκέφτομαι πόση αγάπη κρύβουν μέσα τους ορισμένοι άνθρωποι.
Να είστε καλά, εδώ δεν είναι ένα απλό φορουμ που γράφουν κάμποσες γατοτρελές και γατοτρελοί για τα γατόνια τους.
Εδώ είναι φόρουμ που μπορεί κανείς να καταλάβει απο συναισθήμτα και να αντλήσει την αγάπη.

Κι ο Ατσίδας μου δεν έχει ποδαράκι αλλά είναι απίστευτο πως προσαρμόστηκε!

Καλά γιατιά!DSCN1498.JPG

DSCN1475.JPG καλά γατιά!

Συνημμένα

• DSCN1498.JPG
    DSCN1498.JPG
    793,5 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSCN1475.JPG
    DSCN1475.JPG
    746,5 KB · Εμφανίσεις: 78
  • DSCN1498.JPG
    DSCN1498.JPG
    793,5 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSCN1475.JPG
    DSCN1475.JPG
    746,5 KB · Εμφανίσεις: 78

Καλά γιατιά!DSCN1498.JPG

DSCN1475.JPG καλά γατιά!

Είναι αξιολάτρευτος ο τριποδάκος Ατσίδας όπως και εσείς που δείχνετε αν τον λατρεύετε πραγματικά :)

O Ατσίδας χαμογελά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O Ατσίδας χαμογελά!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι !!!! Πράγματι !!!:D Και είναι και συντοπίτης μου ο Ατσίδας :clapup:

Ατσιδας..ΘΕΟΣ..:D

αχ ρε ατσιδακο!!!με συγκινησες,μια φατσουλα που γελα,μια πορτοκαλι φατσουλα!!!!!!!!να τον χαιρεστε!

Καλά γιατιά!DSCN1498.JPG

DSCN1475.JPG καλά γατιά!

τυχερό το γατάκι σου που έχει εσένα......:whistle:

ελατε να ανεβάζουμε κι άλλες φωτογραφίεεεεεες παρακαλώ.......................:D:D:D:D:D:D:D

Δείτε και αυτά τα βίντεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δείγματα αισιοδοξίας και δύναμης ;););););))

https://www.youtube.com/watch?v=U8Lf2GpH-5I&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=MYeEf0GDhfk&feature=related

:):):):):):):):)

εχω μεινει αφωνη .....ειναι πολυ συγκινητικο !!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back