Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
Εχθές με δάγκωσε ένα αδέσποτο γατουλίνι,

είχα τη φαεινή ιδέα να το πιάσω γιατί είχε μπει
στην αποθήκη με τα χαρτιά και μάλλον είχε
εγκλωβιστεί ή ήταν σε πανικό γιατί δεν ήξερε που να πάει
και νιαούριζε συνέχεια κάνοντας κύκλους.
Τέλος πάντων καταφέρνω να το πιάσω αλλά
άρχισε να μου γραντζουνάει τα χέρια και στο τέλος μου
ρίχνει μια δαγκωματιά στο μεγάλο δάχτυλο.
Ήταν πολύ φοβισμένο το κακόμοιρο και μάλλον ήταν λάθος η
κίνηση που έκανα να το πιάσω.
Το δάχτυλό μου λοιπόν έτρεξε πολύ αίμα αλλά το μόνο
που μπορούσα να κάνω στη δουλειά ήταν να το βάλω κάτω από
την βρύση με παγωμένο νερό και να του βάλω μετά Bedadin.
Το τύλιξα με μία γάζα και μετά από λίγο σταμάτησε το αίμα
αλλά τσούζει πολύ.
Είναι κάτι ανησυχητικό λέτε??? (Επιδή είναι αδεσποτάκι γι αυτό το λέω)
Κι αν ναι , τι μπορώ να κάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Συνήθως είναι κάτι που περνάει σε λίγες μέρες, αλλά επειδή το δάγκωμα είναι βαθύ και το γατάκι ως αδέσποτο μπορεί να έχει κανένα μικρόβιο, δεν πας σε ένα γιατρό προληπτικά?? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Να πας ομως στον γιατρο αν δεις οτι πρήζεται ή ότι πονάει υπερβολικά, δηλαδή αντι να μειώνεται ο πονος με τις ημέρες, αυξάνει.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
! Βάλε καθαρό οινόπνευμα και όλα μια χαρά
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το οινοπνευμα ειπε ο κτηνιατρος οχι γιατι βοηθα την αιμοραγια το μπεταντιν με πιεση ναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Και εμένα που ο Ραούλ με έχει δαγκώσει και γρατζουνίσει άσχημα πάρα πολλές φορές δεν έχω πάθει ποτέ κάτι. Αλλά μια φορά δάγκωσε τον φίλο μου στο χέρι και έπαθε μια περίεργη μολυνση, ποναγε πάρα πολύ και άρχισαν να πρήζονται οι λεμφαδένες του. Πήρε κάτι αντιβιώσεις και του πέρασε, δεν έγινε τίποτα, αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση. Το έλεγαν <κατι> "από δείγμα γαλής", δηλαδή απο δάγκωμα γάτας.
Πολύ πλάκα, ειναι τοσο γκαντέμης ο δικος μου με τις αρρώστιες που ότι κουλο υπάρχει του συμβαίνει...

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
είμαι πολύ καλύτερα και μπορώ να πω πως σήμερα δεν με ενοχλεί
ιδιαίτερα, μόνο όταν το ακουμπάω πονάω λίγο. Δεν πήγα στο γιατρό,
άν δω οτι πρίζεται (που δεν το νομίζω) θα πάω.
Εχθές που πήγα στη δουλειά τα είδα πάλι τα γατούλια, είναι δύο,
αλλά μόλις πλησιάζω τρέχουν μακριά. Την μαμά τους δεν βλέπω
πουθενά,
σκέφτομαι να τους βάζω σε κάποιο σημείο φαγητό και νεράκιγιατί δεν σταματάνε τα νιαουρίσματα και πιστεύω οτι πεινάνε πολύ.
Λέτε να τα παράτησε η άκαρδή???

drusilia
Διάσημο μέλος
Ασχετα αν έχουν μαμα ή οχι σίγουρα θα το εκτιμήσουν!Πόσων μηνών σου φαίνονται;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος

αύριο που είμαι βραδυνή θα τους βάλω,
θα πάω σήμερα να πάρω ξηρά τροφή για μικρούλια
γιατί αυτές που έχω για την Δάφνη μου είναι για "δεσποινίδες"

και βλέπουμε, ελπίζω σιγά σιγά να μην με φοβούνται

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η΄..... να έχει πάθει κάτι και να μην μπορεί να γυρίσει.....
Δυστυχώς για τα αδέσποτα.. η ζωή στους δρόμους ειναι πολύ δύσκολη.. και κατα μέσο όρο... ενα αδέσποτο δεν φτάνει την ηλικία των 2 χρόνων......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool