12-03-11
14:44
Γεια σε ολες και σε ολους!Ηθελα να ρωτησω για μια συμπεριφορα της γατουλας μου που απλα με παρεξενεψε.Το ζυμωμα ξερω γιατι το κανει η γατουλα μου(και μου αρεσει
).Απλα τον τελευταιο καιρο κανει ζυμωμα και με δαγκωνει και ποναω. Οταν την διωχνω κανει ενα περιεργο νιαου και με ξαναδαγκωνει και παλι ζυμωμα κτλ
.Αυτα γιατι το χω απορια αν ξερετε,η estelle(ετσι την λεω)ειναι στειρωμενη.
).Απλα τον τελευταιο καιρο κανει ζυμωμα και με δαγκωνει και ποναω. Οταν την διωχνω κανει ενα περιεργο νιαου και με ξαναδαγκωνει και παλι ζυμωμα κτλ
.Αυτα γιατι το χω απορια αν ξερετε,η estelle(ετσι την λεω)ειναι στειρωμενη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
14-03-11
14:57
Απάντηση: Δάγκωμα και ζύμωμα.
Πιθανώς το κάνει για παιχνίδι και για να δοκιμάσει τις αντοχές σου! Σίγουρα το κάνει με σκανταλιάρικη διάθεση και όχι από κακία. Όταν αρχίζει να σε πονάει, σταμάτα την και αγνόησέ την . Όταν το ξανακάνει, αλλά χωρίς να σε πονάει, γλυκομίλησέ της, παίνεψέ την! Κάθε φορά που σε πονάει, να την αγνοείς!
Πιθανώς το κάνει για παιχνίδι και για να δοκιμάσει τις αντοχές σου! Σίγουρα το κάνει με σκανταλιάρικη διάθεση και όχι από κακία. Όταν αρχίζει να σε πονάει, σταμάτα την και αγνόησέ την . Όταν το ξανακάνει, αλλά χωρίς να σε πονάει, γλυκομίλησέ της, παίνεψέ την! Κάθε φορά που σε πονάει, να την αγνοείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
15-03-11
22:05
Απάντηση: Δάγκωμα και ζύμωμα.
Καλησπέρα,
Δεν το κάνει από κακία έτσι παίζουν τα γάτάκια. Γι αυτό όταν τη διώχνεις σου νιαουρίζει, δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θέλεις να παίξετε! Εγώ την αφήνω όταν φοράω ζακέτα να παίξει αλλά άμα φτάσει να με πονέσει της βάζω το χέρι μου στο μουσουδάκι της (το ακουμπάω απλώς) και της πετάω ένα μπαλάκι ή φέρνω κάποιο άλλο παιχνίδι για να καταλάβει 'ότι αλλάζουμε παιχνίδι!!
Καλησπέρα,
Δεν το κάνει από κακία έτσι παίζουν τα γάτάκια. Γι αυτό όταν τη διώχνεις σου νιαουρίζει, δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θέλεις να παίξετε! Εγώ την αφήνω όταν φοράω ζακέτα να παίξει αλλά άμα φτάσει να με πονέσει της βάζω το χέρι μου στο μουσουδάκι της (το ακουμπάω απλώς) και της πετάω ένα μπαλάκι ή φέρνω κάποιο άλλο παιχνίδι για να καταλάβει 'ότι αλλάζουμε παιχνίδι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian_Lee
Νεοφερμένο μέλος
Η Vivian_Lee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-03-11
23:09
και ο δικος μου γατουλης ο κεμαλ με δαγκωνει ανελεητα.Οταν τον μαλωνω σταματαει για δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει απτοητος.Σταματαει και φευγει οταν του πιασω και του σφιξω το στοματακι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum