Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαπητέ Γιώργο υπάρχει πάντα και η γιορτή των Αγίων Πάντων ή μπορείς να φτιάξεις μια δική σου ημέρα
Παρεμπιπτόντως πολύ ωραία ονόματα τους έχεις δώσει
Να τα χαίρεσαι και πάλι
Δυστυχώς πέφτει μακριά για μένα η Ασπροβάλτα άλλα σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σου μιας και αν διάβασες πιο πάνω όλο νεόπλουτοι γιατροί μου τυχαίνουν
Να χαίρεσαι το γατάκι σου kathy85 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Γιορτάζουμε στα γενέθλιά τους και κάθε μήνα που μεγαλώνουν κατά ένα μήνα οπότε παράπονο δεν έχουν!

Γατοπατέρας στο φουλ
Εγώ περιμένω να κλείσει μήνα η ατιμούλα
Πάντα τέτοια σου εύχομαι 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να την θαυμάσουμε σύντομα στο δικό της θέμα!

Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου 
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
δεν ειναι δικο σου λαθος οσον αφορα το θεμα των κτηνιατρων. θελει λιγο ψαξιμο.
ο πρωτος κτηνιατρος που ειχα για την Τιτίκα μου ήταν πολυ καλος αλλα πολυ ακριβος. οι αιματολογικες που χρειαστηκε να της κανω μου στοιχισαν 100 ευρω. ναι καλα διαβασατε. ευτυχως που καποια στιγμη που τον χρειαστηκα και ηταν απων, πηγαμε σε άλλη κτηνιατρο και απο τοτε εγινε η γιατρος της μικρης. αρα θελει λιγο ψαξιμο και μην ανησυχεις για τιποτα. ολα θα πανε καλα και με τη βοηθεια ολων απο εδω θα πατε καλα με την Αγαπη σου.
Ευχομαι το καλυτερο και στους δυο!!!
Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
υγ. πάντως 150 μου ακούγονται πάρα πολλά..
αααχ.. αυτά σκέφτομαι και στενοχωριέμαι, δωρεάν θα έπρεπε να γίνονται οι στειρώσεις.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πες το ψεμματα!!!αααχ.. αυτά σκέφτομαι και στενοχωριέμαι, δωρεάν θα έπρεπε να γίνονται οι στειρώσεις.
ελπίζω να μην αγχωθεί και τρομάξει όπως κάνω εγώ με τους γιατρούς
Εύχομαι σε εσένα cooperaki και την γατούλα σου υγεία και πολύ πολύ αγάπη 
Αγαπητέ Κουτσουνόγατε μπορώ να πω πως έχω αρχίσει να συνηθίζω τα χέρια μου γεμάτα δαγκωνιές από το πολύ παιχνίδι ακόμη και τις γρατσουνιές όταν ανακαλύπτει νέα πράγματα και τρομάζει
Επίσης ο ύπνος έχει φτιάξει αρκετά και είναι ήσυχη τα παρά λέω ίσως αλλά όλα οδεύουν καλά ουφ
Τους χειμώνες περιμένω και εγώ βέβαια δεν έχω κανένα παράπονο η Αγάπη είναι όνομά και πράγμα 
Το γατάκι μου (αρσενικό) που τώρα είναι 5 μηνών, έχει γίνει πολύ επιθετικό. Πηδάει πάνω μου για να δαγκώσει τα χέρια μου, στήνεται πίσω από τις πόρτες να περάσω και ορμάει να μου δαγκώσει το πόδι. Επιπλέον το βράδυ δεν μπαίνει μέσα στο σπίτι με τίποτα και θέλει να κοιμάται στο μπαλκόνι. Τώρα που χειμωνιάζει τι θα γίνει; Και παρακαλώ βοηθείστε με σχετικά με το δάγκωμα. Α και κάτι τελευταίο: Σε ποια ηλικία είναι καλύτερα να στειρωθεί; Περιμένω απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Το γατάκι σου, μην ανησυχείς, δεν είναι επιθετικό, ακόμη κι αν έτσι φαίνεται

Είναι απλά μωρό και παίζει μαζί σου όπως θα έπαιζε με τα αδερφάκια του ή τη μανούλα του. Χρησιμοποιεί τα νυχάκια του, τα δοντάκια του και γενικά όλα τα εφόδια με τα οποία τον προίκισε η φύση για να ανακαλύψει τον κόσμο του αλλά και τις δυνάμεις του! Θα μπορούσες να παίζεις μαζί του με ειδικά παιγνίδια για να εκτονώνεται, παιγνίδια δεμένα με καλάμι, που θα βρεις σε πετ σιοπ. Με αυτό τον τρόπο το μαθαίνεις να μην επιτήθεται στα χέρια σου.
Οι γάτες είναι νυχτόβιες. Είναι φυσικό να είναι υπερεργητικό τα βράδια. Μεγαλώνοντας όμως θα στρώσει αρκετά. Θα βοηθούσε αν έπαιζες μαζί του τα βράδια, πριν από τον ύπνο για να το κουράζεις.
Θα σε συμβούλευα να μην το αφήνεις να τριγυρνά έξω. Κινδυνεύει από φόλες, αυτοκίνητα, μεταδοτικές ασθένειες κτλ. Μπορείς να περιφράξεις το μπαλκόνι σου, έτσι θα παίζει κιόλας κυνηγόντας ζουζούνια και θα σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια, χωρίς να κινδυνευει! Για ιδέες, δες εδώ:
Περίφραξη μπαλκονιού
Για την στείρωση, διάβασε αυτό το άρθρο:
Στείρωση στις γάτες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool