alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
03-01-13
21:41
Καλησπέρα σας,
εδώ και μερικούς μήνες ταϊζω στον κήπο έναν γατούλη από μωρό όταν ήταν. Δεν τον έχω στειρώσει και εμβολιάσει, επειδή είναι πολύ φοβισμένος (άγνωστο γιατί...) και είναι αδύνατο να τον πιάσω (έχω προσπαθήσει με όλους τους γνωστούς τρόπους). Στον κήπο μου συντηρώ και άλλες γατούλες, οι οποίες είναι όλες εμβολιασμένες και στειρωμένες. Τις τελευταίες μέρες ο γατούλης εμφάνισε δάκρυα στα μάτια και φτέρνισμα και φαντάστηκα αμέσως ρινοτραχείτιδα.
Εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο και το γιατρό μου, αλλά με δεδομένο ότι δεν μπορώ να τον πιάσω και άρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του δίνω αντιβίωση σε κονσέρβα, έχετε να μου προτείνετε κάτι για να γίνει καλά ο γατούλης;
Ευχαριστώ πολύ!
εδώ και μερικούς μήνες ταϊζω στον κήπο έναν γατούλη από μωρό όταν ήταν. Δεν τον έχω στειρώσει και εμβολιάσει, επειδή είναι πολύ φοβισμένος (άγνωστο γιατί...) και είναι αδύνατο να τον πιάσω (έχω προσπαθήσει με όλους τους γνωστούς τρόπους). Στον κήπο μου συντηρώ και άλλες γατούλες, οι οποίες είναι όλες εμβολιασμένες και στειρωμένες. Τις τελευταίες μέρες ο γατούλης εμφάνισε δάκρυα στα μάτια και φτέρνισμα και φαντάστηκα αμέσως ρινοτραχείτιδα.
Εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο και το γιατρό μου, αλλά με δεδομένο ότι δεν μπορώ να τον πιάσω και άρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του δίνω αντιβίωση σε κονσέρβα, έχετε να μου προτείνετε κάτι για να γίνει καλά ο γατούλης;
Ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
03-01-13
22:13
Χμμμ!
Σκέφτομαι μήπως είναι ρινοτραχείτιδα.
Θα πρότεινα να τον δει ο γιατρός όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει.
Σκέφτομαι μήπως είναι ρινοτραχείτιδα.
Θα πρότεινα να τον δει ο γιατρός όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
03-01-13
22:16
Ειμαι σιγουρη πως θα σου πει και ο κτηνιατρος σου, κυριως για την δοσολογια, παντως εγω σε ολα τα αδεσποτακια μου οταν αρρωσταινουν ετσι τους δινω μεσα στο φαι τους αφου το εχω κανει σκονη, vibramicyn. Μεσα σε μερικες μερες γινονται περδικια. Πες ομως στον γιατρο σου την ηλικια του ή το μεγεθος του για να σου πει ποσο να του δωσεις. Περαστικουλια του ευχομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum