Δάκρυα στα μάτια και φτέρνισμα

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

εδώ και μερικούς μήνες ταϊζω στον κήπο έναν γατούλη από μωρό όταν ήταν. Δεν τον έχω στειρώσει και εμβολιάσει, επειδή είναι πολύ φοβισμένος (άγνωστο γιατί...) και είναι αδύνατο να τον πιάσω (έχω προσπαθήσει με όλους τους γνωστούς τρόπους). Στον κήπο μου συντηρώ και άλλες γατούλες, οι οποίες είναι όλες εμβολιασμένες και στειρωμένες. Τις τελευταίες μέρες ο γατούλης εμφάνισε δάκρυα στα μάτια και φτέρνισμα και φαντάστηκα αμέσως ρινοτραχείτιδα.
Εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο και το γιατρό μου, αλλά με δεδομένο ότι δεν μπορώ να τον πιάσω και άρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του δίνω αντιβίωση σε κονσέρβα, έχετε να μου προτείνετε κάτι για να γίνει καλά ο γατούλης;

Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ!
Σκέφτομαι μήπως είναι ρινοτραχείτιδα.
Θα πρότεινα να τον δει ο γιατρός όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι σιγουρη πως θα σου πει και ο κτηνιατρος σου, κυριως για την δοσολογια, παντως εγω σε ολα τα αδεσποτακια μου οταν αρρωσταινουν ετσι τους δινω μεσα στο φαι τους αφου το εχω κανει σκονη, vibramicyn. Μεσα σε μερικες μερες γινονται περδικια. Πες ομως στον γιατρο σου την ηλικια του ή το μεγεθος του για να σου πει ποσο να του δωσεις. Περαστικουλια του ευχομαι.

Ευχαριστώ πολύ :)
Μακάρι να γίνει καλά το ψυχάκι μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back