Δάφνη, ένας χριστουγεννιάτικος μποναμάς

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Γειά σας!
Με λένε Δάφνη και είμαι γατούλα τσέπης!! Τίποτα απο το μικροσκοπικό μου μέγεθος δεν μαρτυρά τους 5 μήνες της ζωής μου!! Άλλωστε είμαι μόλις 2 κιλά πλάσμα!

mikri2-1.jpg

Βρέθηκα έξω απο τα Jumbo λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!
Με το που είδα την προσωρινή μου μαμά είπα να η ευκαιρία μου! Τρέχω, ανεβαίνω πάνω της και χώνομαι μέσα στο κασκόλ της!!! Σκέφτηκα δεν μπορεί, θα με πάρει μαζί της!
Αυτή αφου με χάιδεψε πήγε να με αφήσει ξανά κάτω! Αλλά εγω όόόχι δεν θα άφηνα την ευκαιρία χαμένη!! Γραπώθηκα πάνω της και είπα δεν πάω πουθενά!! Θα με πάρεις μαζί σου!! Και έτσι έκανε!!

mikri3-1.jpg

Φτάσαμε σπίτι οπου εκεί με υποδέχτηκαν αλλα 3 γατόνια! Τι καλά σκέφτηκα θα έχω και παρέα!!
Η μαμά, μου είπε όμως οτι θέλει να περάσω τις γιορτές αλλα και το υπόλοιπο της ζωής μου σε ένα κατάδικο μου σπίτι! Να γουργουρίζω και να κάνω πατουσσάκια όλη την ώρα!!

mikri6.jpg

mikri.jpg

Μην το σκέφτεστε λοιπόν! Τι καλύτερο απο το να κάνετε Χριστούγεννα αγκαλιά με εμένα!
Θα έρθω σε εσάς εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη με δικό μου βιβλιάριο υγείας!!

Μην το σκέφτεστε! Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αυτές τις γιορτινές μέρες!

mikri4.jpg

Επικοινωνία: 6936877241 και s_rodoula@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ψυχίτσα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τσυχουλίτσα μου γλυκειά, καλή τύχη

konti1-1.jpg

konti4.jpg

konti3-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υιοθετήθηκε :clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 ζήτω! Να είναι ευτυχισμένη! :yahoo::yahoo::yahoo:

Πόσο πολυ χαίρομαι βρε παιδιά!!!
Μπράβο!
Καλή τύχη μπεμπούλα!

Πολύ ευχάριστα νέα! :)
Να έχει την καλύτερη τύχη στο νέο της σπίτι! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back