Desdemona
Διάσημο μέλος
Τα κουβαδάκια σας και στο θέμα της δίαιτας ή της διατροφής ΤΩΡΑΑΑΤο Πάσχα στο τραπέζι πεθαίνω της πείνας.Και για μια ακόμα φορά τρώω κοτόπουλο στήθος. Αλλά όμως την Καθαρά Δευτέρα το διασκεδάζω με τόσα φασόλια και ντολμαδάκια. Βέβαια δεν τρώω χαλβά γιατί ούτε τα πολύ γλυκά μ'αρέσουν.
Ποιος ψήνεται να μου κάνει το τραπέζι να του βγάλω το λάδι;;;;![]()

(Καλά τα πήγα; )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κουβαδάκια σας και στο θέμα της δίαιτας ή της διατροφής ΤΩΡΑΑΑ
(Καλά τα πήγα; )
Όπως διατάξετε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Πάσχα στο τραπέζι πεθαίνω της πείνας.Και για μια ακόμα φορά τρώω κοτόπουλο στήθος. Αλλά όμως την Καθαρά Δευτέρα το διασκεδάζω με τόσα φασόλια και ντολμαδάκια. Βέβαια δεν τρώω χαλβά γιατί ούτε τα πολύ γλυκά μ'αρέσουν.
Ποιος ψήνεται να μου κάνει το τραπέζι να του βγάλω το λάδι;;;;![]()
Κάτια μου εμείς να περνάμε μαζί τα πάσχα κλπ

θα πάω στο θέμα με τις δίαιτες τώρα (αν το βρω) κ θα τα κανονίσουμε από κοντά (έχω να φάω σουβλιστό από τα 10μου) sorry για το οφ τοπικ αλλά δεν κρατήθηκα μιας κ βρήκα μια ομοιδεάτισα

Melini
Διάσημο μέλος
Υπάρχει αγαπημένο θεματάκιhttps://www.mypetz.gr/threads/Φράσεις-επιβίωσης-σε-ξένες-χώρες.223064/ αλλά τι να τις κάνεις, άμα συμμετέχει στο όργιο και η πράσινη;
![]()
Τέλειο θεματάκι
Θα του ρίξω μια ματιά 
Γάτα που να μαλλιοτραβιέται δε βρήκα, αλλά αυτό κάνει, νομίζω![]()
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κάτια μου εμείς να περνάμε μαζί τα πάσχα κλπθα πάω στο θέμα με τις δίαιτες τώρα (αν το βρω) κ θα τα κανονίσουμε από κοντά (έχω να φάω σουβλιστό από τα 10μου) sorry για το οφ τοπικ αλλά δεν κρατήθηκα μιας κ βρήκα μια ομοιδεάτισα
![]()

εσας ειναι να σας παρω καμια βδομαδα σπιτι μου!!να φατε μερικα σφαλιαριδια να σας πω εγω!!
οχι σουβλιστο θα φατε..ολοκληρη τη σουβλα θα κατεβασετε!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοψίδιααααα! Τι έχετε να πείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν!!!σας επιστρέφω άμεσα πίσω στο θέμα μας. ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑΑΑ!!![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΠΑΛΙ!!Κοψίδιααααα! Τι έχετε να πείτε?
![]()
Ελα ρεεεεεεεε ανατριχιαστικό μου φαίνεται. Και πολύ αηδία

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Έχω να πω ότι είστε τόσο off topic που μ' έχει πιάσει απελπισία![]()
πανω απ'ολα ψυχραιμια πρασινουλα!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ελα ρεεεεεεεε ανατριχιαστικό μου φαίνεται. Και πολύ αηδία![]()

σοβαρα???αααχχχ αυτοι οι χορτοφαγοι!!

δεν ξερουν να εκτιμανε το καλο φαγητο!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτό βρε παιδί μου δεν είναι φαγητό, είναι ιγκλού από παϊδάκια...αααχχχ αυτοι οι χορτοφαγοι!!δεν ξερουν να εκτιμανε το καλο φαγητο!
![]()
Πωπωωω σα να 'χει ξεφύγει από ταινία του Παζολίνι είναι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί ρε Raktia μου ματώνεις την καρδιά.Ελα ρεεεεεεεε ανατριχιαστικό μου φαίνεται. Και πολύ αηδία![]()
Εγώ δεν έγραψα ότι η διατροφή σου είναι σωστή!?Μην φανταστείς ότι εγώ τρώω όλο τέτοια. Αντιθέτως τρώω κρέας μία στο τόσο , μία φορά τον μήνα και αν. Αλλά φέτος μου έλειψε λίγο γιατί το Πάσχα δεν ψήσαμε και επομένως έχω επιθυμήσει λίγο κοψίδι.
Melini
Διάσημο μέλος
Έχω να πω ότι είστε τόσο off topic που μ' έχει πιάσει απελπισία![]()
Ελα Όλγα, πάμε μαζί...
Θα σας δείξω την Κυριακή τα τσουλούφια που λείπουν, να με πιστέψετε

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΠΡΕ ΩΡΕΕΕΕΕ! Κλέφτικο είναι . Που το φτιαχνουν έτσι δεν ξέρω . Κρήτη? Κουνελάκιιιιιιιιι που είσαι να μας πεις!!!??Αυτό βρε παιδί μου δεν είναι φαγητό, είναι ιγκλού από παϊδάκια...
Πωπωωω σα να 'χει ξεφύγει από ταινία του Παζολίνι είναι![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί ρε Μελίνα να φάμε δεν θα πάμε?Ελα Όλγα, πάμε μαζί...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σας δείξω την Κυριακή τα τσουλούφια που λείπουν, να με πιστέψετε![]()
ΕΕ!!! τις βάζω στο πνεύμα.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί ρε Raktia μου ματώνεις την καρδιά.Εγώ δεν έγραψα ότι η διατροφή σου είναι σωστή!?Μην φανταστείς ότι εγώ τρώω όλο τέτοια. Αντιθέτως τρώω κρέας μία στο τόσο , μία φορά τον μήνα και αν. Αλλά φέτος μου έλειψε λίγο γιατί το Πάσχα δεν ψήσαμε και επομένως έχω επιθυμήσει λίγο κοψίδι.
![]()
Όχι ρε, απλά η φωτογραφία μου φάνηκε λίγο κάπως.... Με τόσα πτώματα να είναι ξαπλωμένα και καρφωμενα.... ε είναι λίγο ανατριχιαστικό δεν μπορείς να πεις;;;
Δεν κατακρίνω αυτους που τρώνε κρέας, απλά εμένα δεν μ'αρεσει.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

αντε μου ανοιξατε την ορεξη μωρε τσουπρες πρωι πρωι..!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool