chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι, και μόνο ένα νυχάκι...Έχει δηλαδή δύο δαχτυλάκια;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Τι να πούμε κι εμείς... Εδώ κοιτάξτε κρεμασμένη κοιλιά και του έχω αρχίσει και light τροφή. Η γιαγιά του τον φωνάζει μοσχάρι, ούτε καν χαϊδευτικά μοσχαράκι...![]()
Ντροπή σας,όχι και κοιλιά,μεγαλύτερη επιφάνεια για χαδάκια σας προσφέρι ο Χιόνης ο οποίος έχει γίνει το Γατί
.Καλοπαιρνάει με τη μαμά και τη γιαγιά

anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
O καημένος τι ειχε περάσει... Eιναι μοναδικός όμως έτσι. Kαι ξερετε το ρητό που λέει: Mην κοιτάς τα στραβά μου πόδια, κοίτα την ίσια μου την τύχη! Kάτι τέτοιο κι αυτός 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αααα! Όλα κι όλα! Τα πόδια μας μόνο στραβά δεν είναι!!! Ωραιότατα ολόισια ποδαράκια έχουμε....Kαλέ κι εγώ δεν το είχα δειO καημένος τι ειχε περάσει... Eιναι μοναδικός όμως έτσι. Kαι ξερετε το ρητό που λέει: Mην κοιτάς τα στραβά μου πόδια, κοίτα την ίσια μου την τύχη! Kάτι τέτοιο κι αυτός
![]()
(Πλάκα κάνω εννοείται!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα! Όλα κι όλα! Τα πόδια μας μόνο στραβά δεν είναι!!! Ωραιότατα ολόισια ποδαράκια έχουμε....![]()
![]()
![]()
(Πλάκα κάνω εννοείται!!!![]()
![]()
![]()
)
Πάλι καλά που είναι ίσια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool