Δίαιτα στην ανάπτυξη;

Έχει δηλαδή δύο δαχτυλάκια;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου τον γλυκούλη μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το μωρό μου δεν είναι? Με τα δυο δακτυλάκια του πίσω δεξιού ποδιού και τις 3 μαύρες τρίχες στο κεφαλάκι, δεν θα τον χάσω ποτέ. Είναι ξεχωριστός!!!!;) :happy: :happy:

Τι να πούμε κι εμείς... Εδώ κοιτάξτε κρεμασμένη κοιλιά και του έχω αρχίσει και light τροφή. Η γιαγιά του τον φωνάζει μοσχάρι, ούτε καν χαϊδευτικά μοσχαράκι...:(

Ντροπή σας,όχι και κοιλιά,μεγαλύτερη επιφάνεια για χαδάκια σας προσφέρι ο Χιόνης ο οποίος έχει γίνει το Γατί:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:.Καλοπαιρνάει με τη μαμά και τη γιαγιά:lol: :lol:

Εγώ ούτε που το παρατήρησα ! Σιγά το πράγμα κιόλας ίσα-ίσα που τον κάνει ξεχωριστό!

Kαλέ κι εγώ δεν το είχα δει :redface: O καημένος τι ειχε περάσει... Eιναι μοναδικός όμως έτσι. Kαι ξερετε το ρητό που λέει: Mην κοιτάς τα στραβά μου πόδια, κοίτα την ίσια μου την τύχη! Kάτι τέτοιο κι αυτός ;)

Kαλέ κι εγώ δεν το είχα δει :redface: O καημένος τι ειχε περάσει... Eιναι μοναδικός όμως έτσι. Kαι ξερετε το ρητό που λέει: Mην κοιτάς τα στραβά μου πόδια, κοίτα την ίσια μου την τύχη! Kάτι τέτοιο κι αυτός ;)
Αααα! Όλα κι όλα! Τα πόδια μας μόνο στραβά δεν είναι!!! Ωραιότατα ολόισια ποδαράκια έχουμε....:mad: :mad: :mad:
(Πλάκα κάνω εννοείται!!!:lol: :lol: :lol: :lol: )

Αααα! Όλα κι όλα! Τα πόδια μας μόνο στραβά δεν είναι!!! Ωραιότατα ολόισια ποδαράκια έχουμε....:mad: :mad: :mad:
(Πλάκα κάνω εννοείται!!!:lol: :lol: :lol: :lol: )

Πάλι καλά που είναι ίσια! :P :P :P :P :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back