eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να τον επιστρέψω στο cosmos..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ έχω ένα τερατάκι... που δεν με αφήνει να το χαιδέψω, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το "πάω πίσω" δηλ στην δικιά μου περίπτωση να το παρατήσω στον δρόμο...Τον στείρωσα όταν ήρθε η ώρα.. του έφερα και παρέα, και κάπως βελτιώνετε η κατάσταση. Βασικός παράγοντας είναι η στείρωση και η ενηλικίωση. Φυσικά σημαντικό είναι και τί τραύματα.. και τί έχει περάσει το κάθε ζώο...

Οι γάτες είναι γάτες.. είναι ζωντανά πλάσματα... δεν είναι όλες ίδιες, και δεν είναι όλες ζουζούνες.

Τις αγαπάμε όπως είναι..
Προφανώς εαν το πείρες απο πετ σοπ, είναι κακοποιημένο, έχει περάσει πολλά.. και δεν του αρέσει και το έξω και η πίεση απο ανθρώπους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
τον στείρωσα πριν μια εβδομάδα και σκέφτηκα να τον κρατήσω στον κήπο μου..
απλά ο γιατρός μου είπε ότι αν συνεχίσουν οι γατομαχίες να τον επιστρέψω στο περιβάλλον απο όπου τον πήρα..
..έχει πολύ χώρο γύρω από το σπίτι μου και περιμετρικά δεν έχω πρόβλημα με τους γείτονες μου..
στη ευρύτερη γειτονιά αρκετές φορές πέφτουν φόλες.. :-(
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
έχουν τα σπιτάκια τους όμως και δεν απομακρύνονται ευτυχώς! :-)
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
αλλά εκείνος ήταν αλητάκος..και τριγυρνούσε πολύ!
είναι το μόνο που με παρηγορεί όπως και το γεγονός ότι δεν είναι εξακριβωμένο..μπορεί και να τον χτύπησε αυτοκίνητο...
είμαι σχετικά καινούργια γατομαμά..(μόλις 10 μήνες) !απλά δεν μπορώ να πάρω άλλο μέσα στο σπίτι μου..μακάρι να είχα
σπίτι στην εξοχή με τεράστιο κήπο..
eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
τουλάχιστον τώρα έχει στάνταρ φαί, σπιτάκι και ανθρώπους να τον αγαπάνε και να τον φροντίζουν..
είναι πολύ χαδιάρης με τους ανθρώπους!
ελπίζω να μην έκανα λάθος..
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν ηρεμησει ο γατουλης και συνηθισει τοσο το νεο περιβαλλον οσο κι εσας νομιζω πως θα σε ευγνωμονει που του παρεχεις ολα αυτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni1410
Νεοφερμένο μέλος
ελπίζω να πάνε όλα καλά..προσπάθησα να τους βρω σπιτάκι αλλά δεν τα κατάφερα.:-(
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool