Δαγκωματάκια...

Eva82

Νεοφερμένο μέλος

Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Πλέον με την μικρή κοιμόμαστε μαζί..Δεν αντέχα να την έχω έξω από το δωμάτιο..
Κάθε πρωί λοιπόν, εκτός από τα χάδια και τα τρυφερά τρυψιματάκια πάνω μας..με δαγκώνει κιόλας..στο μάγουλο, στο πηγούνι και γενικά στα χέρια μου..
Γενικά το κάνει για να παίξει θεωρώ και όχι γιατί δεν με χωνεύει..:hmm:
Όπως και να χει, αυτό που της κάνω είναι να της φυσάω το προσωπάκι και να της λέω δυνατά μη!
Τι να κάνω για να της το κόψω όσο γίνεται βέβαια? Γιατί τώρα είναι μικρή,,όταν μεγαλώσει τι θα γίνει όταν με ξαναδαγκώσει στο μαγουλάκι μου??:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανει κανονικες δαγκωνιες;Γιατι και ο δικος μου οταν χαιρεται πολυ κανει μικρες δαγκωνιτσες σαν να σε τσιμπαει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεμισε ενα κουτακι μπυρας με 5-6 μονολεπτα μεσα (σιγα μη βαλουμε και ευρω-που λεφτα για τετοια) και κουνα το οταν κανει τετοια. μπουχος θα γινεται θα δεις:P

Γενικά δαγκώνει πολύ στην διάρκεια του παιχνιδιού και αποφεύγουμε να την παίζουμε με τα χέρια..μόνο με διάφορα παιχνιδάκια..όταν όμως πάει να δαγκώσει κάνω τα παραπάνω και της δίνω και κανα μαλακό ποντικάκι να μασουλήσει αντι του χεριου μου, το πρόβλημα είναι όταν με πιάνει στον ύπνο..και μου δαγκώνει (μεγάλη δαγκωματιά λέμε) το μάγουλο ή το πιγούνι..
Θα δοκιμάσω το κουτάκι με τα μονόλεπτα..γιατί δεν εχει μείνει ούτε 2ευρω και είναι και αρχές του μήνα!!:)

Θα δοκιμάσω το κουτάκι με τα μονόλεπτα..γιατί δεν εχει μείνει ούτε 2ευρω και είναι και αρχές του μήνα!!:)

ναι να το κανεις, εχει αποτελεσμα. αρκει να το κανεις τελειως ταυτοχρονα. να συνδυασει οτι δαγκωμα=διαολεμενος ηχος, μονο ετσι θα το κοψει. ταυτοχρονα:)
καλη τυχη με το σατανα σου:P

ναι να το κανεις, εχει αποτελεσμα. αρκει να το κανεις τελειως ταυτοχρονα. να συνδυασει οτι δαγκωμα=διαολεμενος ηχος, μονο ετσι θα το κοψει. ταυτοχρονα:)
καλη τυχη με το σατανα σου:P

:):):):):):)

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!
Εύχομαι να πετύχει, γιατί καμιά μέρα με βλέπω να σηκώνομαι και να μου λείπει κομματάκι από μαγουλάκι!:):)

Απλά για συμπαράσταση σε ενημερώνω ότι μια από τα ίδια έχουμε και εμείς με το γατάκι που φιλοξενούμε!Δεν μπορούμε να παιξουμε με τα χέρια μας τρελαίνει στα δαγκώματα!!:P:P

Απλά για συμπαράσταση σε ενημερώνω ότι μια από τα ίδια έχουμε και εμείς με το γατάκι που φιλοξενούμε!Δεν μπορούμε να παιξουμε με τα χέρια μας τρελαίνει στα δαγκώματα!!:P:P

:):):):P:):)

Λιονταράκι σκέτοοοο!!!:D

:):):):P:):)

Λιονταράκι σκέτοοοο!!!:D

Ωω..βρε τι συμπτωση ηταν αυτη; ετσι λεγω και εγω τη δικια μου συχνα πυκνα!
ενιοτε τη λεω και βαμπιρακι/βαμπιρελα/δρακουλακι κλπ

προσωπικα την αφηνω να μου δαγκωνει τη μυτη και πανω στα φρυδια..ενω τα μαγουλα μου αρεσκεται να τα γλειφει..ολα αυτα με κλειστα ματια παντα μην συμβει κανενα ατυχημα
μολις βρεξω τα χερια μου με οινοπνευμα φευγει μακρυα παντως..μετα ξαναγυριζει βεβαια

Τελικά πέτυχε το κόλπο με τον ήχο;;;
που και που, μου κάνει και ο δικός μου κάτι τέτοιες δαγκωματίτσες!!!

Τελικά πέτυχε το κόλπο με τον ήχο;;;
που και που, μου κάνει και ο δικός μου κάτι τέτοιες δαγκωματίτσες!!!

Χαιρετώ!
Το κόλπο πιάνει...αλλά...αγύριστο κεφάλι η μικρή! Συνεχίζει και το κάνει..
Τι να πώ? θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να το εμπεδώσει:)

Πόσο είναι η μικρή σου???:D:D
Όταν ήταν μικρή η Ηλέκτρα μου, μας δάγκωνε και εμάς όπου έβρισκε.:happy::happy: Προσπάθησα πολλές φορές να της κόψω την κακιά συνήθεια, γιατί τότε ήταν μωρό και δεν μας πονούσε αλλά όταν μεγάλωνε τι θα γινόταν??;);)Βέβαια δεν κατάφερα τίποτα.:/::/:
Τώρα που είναι 9 μηνών, το έχει κόψει από μόνη της και μας δαγκώνει πολύ μαλακά είτε στο παιχνίδι είτε όταν θέλει να μας ευχαριστήσει.:D:D:D

Και ο δικός μου είναι πολύ του δαγκώματος :lol:
για να το περιορίσουμε ξεκινήσαμε να χτυπάμε τα δάχτυλα (όπως όταν χορεύεις ζεϊμπεκιά και έχεις μερακλώσει :lol::lol:) λίγο πριν πηδήξει για να δαγκώσει και γίνεται αέρας!
και πλέον με το που ακούει τον ήχο από μακριά, σταματάει ότι γατιά και αν κάνει!:P:lol:

:):):):):)

Το μικρό μου γατονάκι είναι 4μηνών και 10 ημερών...
Δηλαδή λέτε να φταίει επειδή είναι μικρούλα?
Γιατί και εγώ αυτό σκεφτηκα..όταν μεγαλώσει, τι θα γίνει?? Θα μας φάει όλους???:D:D

Επίσης, τα παλαμάκια,περιοδικά, και οτιδήποτε άλλο εκτός από το κουτάκι με τα νομίσματα δεν της λένε τίποτα!! Θεριόοο σας λέω!!Ατρόμητηηη!!:D

Η κατασταση με τη Λιλικα εχει καλυτερευσει,αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες ξυπνούσα το πρωι ριγε κυριολεκτικα.Μα γιατί με γρατσουνάει εμένα που την αγαπάω?:/: Και τα δαγκωματα της ειναι πολυ δυνατά,ποναααααωωωω:( Εκπαιδεύονται οι γάτες βρε παιδιά?πειτε μου...γιατι δεν ακουει σε τιποτα.Ούτε καν στο όνομά της!

Παιδιάάάάάά χελπ!!!Σήμερα με γρατσούνισε στο μάτι μου!:blink: Τί να κάνω με αυτο το μικρό τερατίνι πια?:( Οι γάτες δεν εκπαιδεύονται όπως τα σκυλιά:(

Παιδιάάάάάά χελπ!!!Σήμερα με γρατσούνισε στο μάτι μου!:blink: Τί να κάνω με αυτο το μικρό τερατίνι πια?:( Οι γάτες δεν εκπαιδεύονται όπως τα σκυλιά:(
Πόσο είναι η Λιλίκα σου???:hmm::hmm::hmm:

Αν κρίνω από την φωτο πρέπει να είμαι μικρούλα?
Εγώ όταν παίζουμε..και το καλύτερό της έιναι να παίζουμε κρυφτό..όταν έρχεται με φόρα πάνω στο κεφάλι μου..κλείνω τα μάτια...
Νομίζω είναι καλός τροπος αποφυγής γκαβομάρας..πάλι καλά φοράω γυαλιά και υπάρχει μια προστασία!!:D
Και όταν κάνει ζαβολιά της φυσάω λίγο το μουτράκι και της λέω δυνατά ΜΗ!!
Και ακούει...μέχρι να το ξανακάνει βέβαια..:baby:

Τη βρήκα αρχές Νοέμβρη και ήταν ημερών,δεν πρέπει να είχε κλείσει μηνα...την υπολογίζω γύρω στους 3 τώρα.Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει στον ύπνο μου,έχω βρει γρατσουνιές ακόμη και στη μέση μου.Δεν ξερω καθε μερα τι μου ξημερώνει!!!:blink: Σημερα ειδικά δεν με άφηνε η άτιμη,σώνει και καλά να ξυπνήσω από τις 7.:mad: Και να πω ότι δεν είχε φαγητό,γεμάτο ήταν το πιατο της.:/:

Τη βρήκα αρχές Νοέμβρη και ήταν ημερών,δεν πρέπει να είχε κλείσει μηνα...την υπολογίζω γύρω στους 3 τώρα.Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει στον ύπνο μου,έχω βρει γρατσουνιές ακόμη και στη μέση μου.Δεν ξερω καθε μερα τι μου ξημερώνει!!!:blink: Σημερα ειδικά δεν με άφηνε η άτιμη,σώνει και καλά να ξυπνήσω από τις 7.:mad: Και να πω ότι δεν είχε φαγητό,γεμάτο ήταν το πιατο της.:/:

Λίγο καιρό πριν είχα περίπου τα ίδια..Στο κρεβάτι..δαγώματα στην μύτη, μάγουλο, μπρατσάκι, γάμπες..γραντζουνιές δεν είχα...Τώρα πλέον έχω μόνο δαγκωματα στα πόδια (χώνεται κάτω από το πάπλωμα και ερχεται..αρχικα με γαργαλάει με τις τριχούλες της αλλά μετα με πονάει)...Της λέω πάλι ΜΗ και την κατεβάζω...
Είναι ακόμα πολύ μικρούλα, και δεν καταλαβαίνει και πολύ αν πονας..παίζει με αυτό τον τρόπο, και θέλει να σε ξυπνήσει για να παίξετε...:)
Το κουτάκι το έχεις δοκιμάσει??
:baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back