natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι μωρό ακόμα και θέλει να παίξει!!!Τη βρήκα αρχές Νοέμβρη και ήταν ημερών,δεν πρέπει να είχε κλείσει μηνα...την υπολογίζω γύρω στους 3 τώρα.Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει στον ύπνο μου,έχω βρει γρατσουνιές ακόμη και στη μέση μου.Δεν ξερω καθε μερα τι μου ξημερώνει!!!Σημερα ειδικά δεν με άφηνε η άτιμη,σώνει και καλά να ξυπνήσω από τις 7.
Και να πω ότι δεν είχε φαγητό,γεμάτο ήταν το πιατο της.
![]()

Και ο μικρός μου με δαγκώνει και με γρατσουνάει αλλά δεν το κάνει επίτηδες. Απλά δεν μπορεί ακόμα να ελέγξει την δύναμη του δαγκώματος και πότε πρέπει να βγάλει νύχια και πότε να τα μαζέψει.
Εμένα είναι 4 μηνών.
Βέβαια έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση από την ημέρα που τον βρήκα (ήταν 1,5 μηνών), και σε αυτό βοήθησαν οι άλλες 2 γατούλες μου που με τον τρόπο τους του έδειξαν ποια είναι τα όρια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
. Πέρα από την πλάκα γι'αυτη στο μάτι μου φοβηθηκα.
Χωνεται κατω από την κουβέρτα,με γαργαλαει,με δαγκωνει,από τις 7 και για μία ώρα παλεύω με τα ματια μισοκλειστα!Σήμερα είχε πολύ πλάκα,πηδουσε το κρεβάτι σαν σίφουνας,λες και της ειχαμε βαλει κηροζίνη στον πωπο!

Τί κουτάκι ειναι αυτό που λέτε?Κλουβί?Όχι μωρέ δεν θέλω να την περιορίσω τη στιγμή της έμπνευσής της...αμόκ είναι θα περάσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω πολυ σοβαρό πρόβλημα.Εκτός ότι με έχει καταγρατζουνίσει κάνει τα τέρατα.Το μαλώνω αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα.Εχω μεγαλώσει γάτες και γάτες αλλά σαν κι αυτό κανένα.Είναι τώρα 3 μηνών πόσο θα ζουζουνίζει ακόμη?Ξέρει κανείς πότε θα ηρεμήσει ή θα πάει έτσι μέχρι να μεγαλώσει?Το Σάββατο ανέβηκε στην κουρτίνα του σαλονιού από εκεί στο κουρτινόξυλο και πήδησε στο air-condition.Τρελάθηκα παιδιά και ολα αυτά σιγά σιγά.Τα έχω παίξει.Συμβουλές δεκτές από ολους - επείγον.Η Λιλίκα ούτε τη δυναμη της στα δόντια της ελέγχει ακόμη ούτε στα νύχια της!Έχω φρέσκο απόκτημα,μία ωραιότατη γρατσουνιά στο χέρι μου (βαθια και καλοσχηματισμενη) και μια κατω από το μάτι μου.Ι will survive όμως!Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που κάθε μέρα ξυπνάω με όρεξη για ζωή (αφού τρέμω μή τη χάσω)![]()
Χωνεται κατω από την κουβέρτα,με γαργαλαει,με δαγκωνει,από τις 7 και για μία ώρα παλεύω με τα ματια μισοκλειστα!Σήμερα είχε πολύ πλάκα,πηδουσε το κρεβάτι σαν σίφουνας,λες και της ειχαμε βαλει κηροζίνη στον πωπο!
Τί κουτάκι ειναι αυτό που λέτε?Κλουβί?Όχι μωρέ δεν θέλω να την περιορίσω τη στιγμή της έμπνευσής της...αμόκ είναι θα περάσει!![]()
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος

phantom
Νεοφερμένο μέλος
Την κουρτίνα την έχει κάνει σκάλα και παρόλο που σέρνεται σαν σαύρα πάνω της δεν έχει κάνει και πολύ μεγάλη ζημιά γιατί είναι χοντρή (η εξωτερική) .Το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούει και δεν με σέβεται το άτιμο.Ελπίζω να ηρεμήσει στο μέλλον γιατί διαφορετικά με βλέπω για ανακαίνηση σύντομα.Πάντως έχει και την πλάκα του που καταλαβαίνει τι κάνει και κάνει την πάπι μόλις τελειώσει τη ζαβολιά.Το λατρεύω ότι και να μου κάνει.Και η δικιά μου είναι 3 μηνών και κάνει ακριβώς τα ίδια αλλά προσπαθώ να τη διακομωδω λίγο την όλη κατάσταση.Την κουρτίνα του δωματίου μου την έχει κάνει άχρηστη,ευτυχώς δεν είναι καινουργια ούτε πολύ ακριβη η συγκεκριμένη.Μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να την εκπαιδεύσω οπως το κουτάβι μου,λέω μή,φωναζω κι αδιαφορεί απλά...![]()
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Η Λιλίκα ούτε τη δυναμη της στα δόντια της ελέγχει ακόμη ούτε στα νύχια της!Έχω φρέσκο απόκτημα,μία ωραιότατη γρατσουνιά στο χέρι μου (βαθια και καλοσχηματισμενη) και μια κατω από το μάτι μου.Ι will survive όμως!Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που κάθε μέρα ξυπνάω με όρεξη για ζωή (αφού τρέμω μή τη χάσω)![]()
Τί κουτάκι ειναι αυτό που λέτε?Κλουβί?Όχι μωρέ δεν θέλω να την περιορίσω τη στιγμή της έμπνευσής της...αμόκ είναι θα περάσει!![]()
Όχι δεν είναι κλουβί!!
Παίρνεις ένα κουτάκι σαν κι αυτό της coca cola, το μεταλλικό και βάζεις μέσα κέρματα..όταν λοιπόν κάνει την ζαβολιά και ιδανικά την στιγμή που την κάνει, της κουνάς το κουτάκι..κάνει πολύ θόρυβο..και την τρομάζει..έτσι μπορεί να συνδέσει τον "κακό και ενοχλητικό" ήχο με την ζαβολιά της..
Εγώ το έκανα και έπιασε..βέβαια θέλει τον καιρό του και αυτό (συχνή χρήση κουτιού) γιατί είναι μικρά και ανέμελα νιάτα...και δεν ακούνε εύκολα

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω,κάτι είναι κι αυτό.
Όσο για το κόψιμο των νυχιών μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας?Επειδη ειμαι νέα γατομαμά και μου είπανε ότι εκει εχουνε νευρα και είναι επικίνδυνο γιατι μπορεί να τη τραυματίσω...λογικά πρέπει να το ζητησω από τον γιατρο?
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η μικρή μου το κουτάκι το πήρε για παιχνίδι και της αρέσει κιόλας!!!Κουτάκι με κέρματα...μάλιστα.Πολύ φοβάμαι ότι θα το περάσει για παιχνιδι!Αλλά δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω,κάτι είναι κι αυτό.
Όσο για το κόψιμο των νυχιών μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας?Επειδη ειμαι νέα γατομαμά και μου είπανε ότι εκει εχουνε νευρα και είναι επικίνδυνο γιατι μπορεί να τη τραυματίσω...λογικά πρέπει να το ζητησω από τον γιατρο?
![]()

Βέβαια το δικό μου δεν κατατάσεται στις γάτες, ανήκει σε δική της κατηγορία!!!

Τα νύχια μπορείς να της τα κόψεις και μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να σου δείξει ο γιατρός μέχρι σε ποιο σημείο πρέπει να τα κόβεις!!!

***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Καλό!!!Να σου πω,αμα δεν της τα κοβω αλλα της τα λιμάρω?Κάτι σε οβαλ?Άμα κάνει δουλειά η λίμα και σταματησει να με κάνει ριγέ της περναω κι ένα γαλλικο άμα λαχει!![]()

Αλλά δεν νομίζω να κάνεις δουλειά με το λιμάρισμα!!!

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
Δοκιμασε το ψαλιδακη κανη καλητερη δουληα.Μπορη στιν αρχη να μιν της αρεση (λογικο ο δικος μου εκανε πολεμο καθε φορα) αλλα πιστεβω με τον κερο να σινηθιση και να μιν σε κανει ριγε!!! Καλη τυχηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Γιατί...ς-γρατζουνάνε-και-πώς-να-το-αποφύγετε.220865/

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί ο δικός μου ναι μεν, δεν δαγκώνει επί μονίμου βάσεως ούτε και όταν παίζουμε αλλά όταν καβαλάει το χέρι μου ( παρόλο που είναι στειρωμένος ) με τσακίζει στην δαγκωνιά, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά δεν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
παιδιά και εδώ σχεδόν το ίδιο πρόβλημα... ο μικρός μου δαγκώνει μαλακά στο παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να ελέγξει καθόλου το νύχια του!!!!
Αυτό που κάνω και πιάνει... μερικώς είναι ένα αυστηρό ΜΗ και να τον κατεβάζω ή να σταματάω το παιχνίδι και να φεύγω.... αλλά μερικώς όπως είπα... γιατί ο Τέρης είναι ΤΕΡΑΣ υπομονής και επιστρέφει

ξανά και ξανά και ξανά!!!!! ... ακόμα και αν σταματήσεις το παιχνίδι θα παίζει μόνος του... με τα χέρια σου!!!! 

Το πρόσωπο το 'χω γλυτώσει, αν και φλερτάρει τρελά με την ιδέα!!!Η απορία μου με τον δικό μου είναι οτι αυτά τα κάνει σε μένα και πολύ λιγότερο στην μητέρα μου.... στον πατέρα μου και τον αδερφό μου ούτε που το ονειρεύεται!!!! Εκεί είναι αγιόπαιδο.... μάλλον μας νοιώθει πιο βολικές ή μικροκαμμωμένες?!?!?!?

Ελπίζω να στρώσει μεγαλώνοντας... γιατί τα νύχια του πονάνε όλο και πιο πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω την έχω μετατρέψει σε ένα μικρό σκυλάκι. Εχει μάθει το "ελα δω" και παρά πολλές φορές έρχεται¨Ρ
ντορεμι-κιττυ
Νεοφερμένο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο το κανει και εμενα η γιασμινη μου, της φωναζω και ερχεται τρεχοντας επανω μου γουργουριζονταςΚαλύτερα να μην της κόβετε τα νύχια παρατήρησα ότι δαγκώνει χειρότερα, μάλλον διαισθάνεται την αδυναμία της. Η καλύτερη λύση είναι μια. Μην την κρατάτε με το ζόρι για να μην σας γδέρνει. Θα σας αγαπήσει περισσότερο έτσι.
Εγω την έχω μετατρέψει σε ένα μικρό σκυλάκι. Εχει μάθει το "ελα δω" και παρά πολλές φορές έρχεται¨Ρ
. Και εμενα απο διαβολακι που ηταν( νυχιες και δαγκωματιες) εγινε χαδιαρικο αγγελακι
σε αυτο βοηθισε παρα πολυ ο ρουτης μου. Το μονο που της εχει μεινει τωρα ειναι οτι δαγκωνει κανενα αυτακι που και που οταν κοιμαται μαζι μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Και να πω ότι δεν είχε φαγητό,γεμάτο ήταν το πιατο της.