Δαγκωματάκια...

κ μενα με δαγκωνει ο γατος μου αλλα τρελαινεται να μου αρπαζει τα ποδια πανω απ τη κουβερτα κ να καθεται αρκετη ωρα να δαγκωνει..γενικα χερι ποδι κ γενικα ο,τι κουνιεται ειναι πειρασμος για το σπυρο..επισης μου κανει "το νιαουρισμα του δαγκωματος"οπως λεω..το κανει μονο οταν με κοιταει κ ετοιμαζεται γαι επιθεση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Δικος μου ειναι 9 μηνων περιπου και απο την πρωτη στιγμη που τον φεραμε δεν εχει σταματησει να δαγκωνει.....εκει που τον χαιδευουμε μας βουταει το χερι και μας δαγκωνει ενω παραλληλα μας κλωτσαει κι'ολας!!!!!!δεν βγαζει καθολου νυχια,οταν το κανει αυτο τον μαλωνω και αντι να το κοψει ορμαει και ξαναδαγκωνει:hmm:δεν ακουει με τιποτα και εχουμε δοκιμασει τα παντα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ μενα με δαγκωνει ο γατος μου αλλα τρελαινεται να μου αρπαζει τα ποδια πανω απ τη κουβερτα κ να καθεται αρκετη ωρα να δαγκωνει..γενικα χερι ποδι κ γενικα ο,τι κουνιεται ειναι πειρασμος για το σπυρο..επισης μου κανει "το νιαουρισμα του δαγκωματος"οπως λεω..το κανει μονο οταν με κοιταει κ ετοιμαζεται γαι επιθεση..

Τα ίδια κάνει και ο Άρης μου.;):P
Παρηγορούμαι ότι και η Μυρτούλα τα έκανε αυτά αλλά κάποτε το ξεπέρασε.Τώρα ούτε δαγκώνει ούτε βγάζει νυχάκια.:clapup:

βεβαια σκεφτομαι οτι οταν σταματησει να τα κανει ολα αυτα κ γενικα να ειναι ετσι δραστηριο δε θα μου αρεσει..ειμαι ανωμαλη το ξερω..νυχακια εμενα δε βγαζει..σπανια..

βεβαια σκεφτομαι οτι οταν σταματησει να τα κανει ολα αυτα κ γενικα να ειναι ετσι δραστηριο δε θα μου αρεσει..ειμαι ανωμαλη το ξερω..νυχακια εμενα δε βγαζει..σπανια..

Η Μυρτώ μου το ξεπέρασε περίπου 3-4 χρονών;)
Το πρόβλημα λύνεται απλά όταν μεγαλώσει η γατούλα σου, υιοθετείς ένα άλλο μικράκι!;):P:P:whistle::whistle:

Τα ίδια κάνει και ο Άρης μου.;):P
Παρηγορούμαι ότι και η Μυρτούλα τα έκανε αυτά αλλά κάποτε το ξεπέρασε.Τώρα ούτε δαγκώνει ούτε βγάζει νυχάκια.:clapup:
πως το καταφερες αυτο???:hmm:εγω λεω να τον παω σε ψυχολογο γιατι μαλλον πρεπει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα;););):Pγια σκυλος προοριζοταν αλλα αλλαξε στην πορεια:/:

πως το καταφερες αυτο???:hmm:εγω λεω να τον παω σε ψυχολογο γιατι μαλλον πρεπει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα;););):Pγια σκυλος προοριζοταν αλλα αλλαξε στην πορεια:/:

Από μόνη της σταμάτησε η Μυρτούλα, εγώ δεν έκανα τίποτα.;);)
Να δω αν ποτέ ο Άρης κόψει αυτό του χούι!;):P

Καλημερα σε ολους τους γατοφιλους! Ανακάλυψα χτες αυτο το forum και διαβασα οοοοοοοοοολη αυτη τη συζητηση για.."δαγκωματακια"!! Εδω και σχεδον ενα χρονο ειμαι μια περηφανη γατομαμα..Βρηκα το μικρουλη Ηρακλη οταν ηταν περιπου 40 ημερων κ πολυ αρρωστο. Η περιοδος αυτη του κοστισε το ενα του ματακι:( αλλα αυτο δεν εχει μειωσει σε τιποτα την ενεργεια του..δεν τον πτοει τιποτα!
Απο τοτε φυσικα εχει περασει καιρος και το μικρο γατακι εχει γινει ενας υγιεστατος ψιψινος-πειρατης !!!
Κ εμενα παντως δαγκωνει πολυ και γρατζουναει οταν δεν του δινω σημασια..Τα χερια μου ειναι παντα γεματα σημαδια κ λεω να δοκιμασω αυτο με το κουτι και τα κερματα..αν κ δεν ξερω τι επιτυχια θα εχει. Προκειται για αδιστακτο ψιψινο!
Παντως δεν ξερω αν καποιοι απο σας το εχετε δοκιμασει αλλα ο δικος μου ψιψινος του αρεσει να δαγκωνει κουκλακια που εχουν τη μυρωδια μου..ειναι μια λυση για να αποφυγει κανεις τη ριγε επιδερμιδα:D
Καλως σας βρηκα!

Κάθεσαι αμέριμνος και βλέπεις T.V. Έχεις εννοείται και φλις κουβερτούλα και πως σου έρχεται τώρα να κουνήσεις λίγο το πόδι σου?Το αρπακτικό είναι έτοιμο για επίθεση...........αλλά με αυτό που ξεκαρδίζομαι είναι ο τρόπος που πηδάει πριν σε δαγκώσει.....γιατί η Μπιζού δεν κάνει αυτό το κλασσικό πάω σιγά σιγά !Κάθεται σε απόσταση και δίνει ένα μεγάλο ψηλοκρεμαστό σάλτο σαν να σουτάρεις για 3ποντο. Πηδάει πολύ ψηλά και προσγειώνεται κάθετα και νομίζω ότι μόνο βιντεάκι μπορεί να περιγράψει το πόσο αστείο είναι.... επιφυλάσσομαι...να σας δείξω!

Αυτά τα ψηλοκρεμαστα σάλτα είναι και τα αγαπημένα τους μου φαινεται..Παιρνουν φορα με τα πισω ποδαρακια..και..οπ! επίθεση στο προσωπο-χερι-ποδι-φλυτζανι με καφε κλπ..κλπ..:whistle:
Ειναι απολαυστικα παντως

Καλησπερα σε ολους!!! Εχω ριξει τρελο γελιο με το θεμα σας...:D
Κι εγω μια απο τα ιδια περναω, εχουμε ηρεμισει κατα πολυ στη διαρκεια της μερας αλλα το μονο μας προβλημα εξακολουθει να ειναι το πρωινο ξυπνημα...
Ερχεται ΚΑΘΕ μερα στις 7-7+ χοροπηδαει στο κρεβατι σαν το κατσικι,χουρχουριζει,μου δαγκωνει τα χερια και μου ψιριζει το κεφαλι σαν τα μαιμουδακια... Την διωχνω αλλα δεν καταλαβαινει....:) δεν με γραντζουναει πλεον κ κοβουμε τακτικα τα νυχακια μας!! Αλλα το δαγκωμα - δαγκωμα και μονο στα χερια... τι να πω?? Ωρες ωρες νομιζω οτι εχω κουταβι κ οχι γατακι!!!

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχω ένα κανονικό παιδάκι..που ζηλεύει κ με δαγκώνει όταν μιλάω στο τηλέφωνο!!! Με αρπάζει από το χέρι που κρατάω το ακουστικό και με κλωτσάει με τα πίσω ποδαράκια..χι! Αν είναι δυνατόν..θέλει το 100% της προσοχής και έχει πολυ πλάκα..Μέχρι κ τη γραμμή μου έχει κλείσει (κατα λάθος θέλω να πιστεύω:D) με το πατουσάκι του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back