Δείτε αυτό, σημαντικό

lucky_cat

Νεοφερμένο μέλος

Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(
μου θυμιζει τον εαυτο μου στην ελλαδα που εβρισκα τις γατες μου νεκρες απο φολα. Τετοιοι ανθρωποι που σκοτωνουν τα ζωακια με τετοιο φρικτο τροπο πρεπει να τιμωρουνται με λιθοβολισμο :mad:

:mad: Ενα ζωο δεν θα κανει ποτε κακο με προθεση σε καποιον,ενας "ανθρωπος "ομως θα το κανει.
Αυτη δυστυχως ειναι η μεγαλη μας διαφορα.
:mad::mad:

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά-πυκνά στην αγαπημένη μας χώρα.... όμως κάθε φορά που τα βλέπουμε σοκαριζόμαστε ξανά και ξανά... νιώθω αηδιασμένη και ντρέπομαι για λογαριασμό κάθε ανθρωποειδούς που προβαίνει σε τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.
Ο όποιος πολιτισμός μας φαίνεται από το πώς φερόμαστε σε πλάσματα κατώτερα από εμάς, κι εμείς όπως φαίνεται διαθέτουμε ελάχιστο πια!
Τι τους πείραζαν οι γατούλες που φρόντιζαν οι άνθρωποι;
Μακάρι να πάρει σοβαρή τροπή το θέμα διά της δικαστικής οδού και μακάρι η ενάγουσα να καταφέρει να αποδείξει την ενοχή του απαίσιου αυτού ατόμου......
καημένα ζωάκια....

έχω διαβάσει αυτό το θέμα τρεις φορές απο χθες και δε βρίσκω λόγια για να εκφράσω την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ που νιώθω. Εχω χάσει γάτα από δηλητήριο και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ανθρώπινα πλάσματα κάνουν τέτοιες χυδαίες βαρβαρότητες. Με όλη μου την ψυχή εύχομαι να πάει καλά ο δικαστικός αγώνας γιάτι τέτοια πλάσματα μόνο ετσι μπορείς να τα πονέσεις... Να τα κάνεις ανθρώπους μάλλον δεν μπορείς με κανένα τρόπο. Λυπάμαι:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back