xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
22-09-07
19:18
Δειτε το κατα προτιμηση οχι βραδυ...https://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
22-09-07
19:40

καλό!!! Έχω δεί τόσες ταινίες τρόμου που δεν μου λέει τίποτα αυτό,...Και ας είναι και αληθινό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
22-09-07
23:46
Καλά... ο τύπος έβαλε ανέβασε στο ίντερνετ βίντεο με poltergeist activity στο σπίτι του και ελπίζει να το πουλήσει;

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
23-09-07
00:19
Δειτε και αυτο...Καμια σχεση με το βιντεο,προκειται για την νοημοσυνη του ανθρωπου!https://www.mystery.gr/Previous Articles/012-Dolphins.htm
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Evelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
23-09-07
00:32
Το πρώτο πρώτο χιλιοειδωμένο. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν, γιατί εμάς δε μας τυχαίνει?
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
Η Iokasti1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Δώριο (Μεσσηνία). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
23-09-07
13:51
Έλεος !!!
Οποισδήποτε με αρκετές κινηματογραφικές γνώσεις θα μπορούσε να έχει φτιάξει αυτά τα βιντεάκια ! Εξάλλου είναι ξεκάθαρο οτι είναι όλα στημένα. π.χ. μπορείς να ανοίξεις ένα συρτάρι και να σηκώσεις δυό κάλτσες στο αέρα, αφου τις έχεις δέσει με πετονιά.( Το έχουμε κάνει για πλάκα σε μιά συγκάτοικό μου
). Ή να παγώσεις ένα σημείο της εικόνας ενός βίντεο όπως στο κομμάτι με την κινεζούλα. Ή να κινείς την κάμερα με τηλεχειριστήριο όπως στο κομμάτι με τον τρίποδα.
Μου φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να παίξουν με τον φόβο του ανθρώπου για το άγνωστο καλλιεργώντας την δεισιδαιμονία.
Δεισιδαιμονία = Φόβος = Ευκολότερος έλεγχος.
Αν κάποιος πιστεύει σε τέτοια πράγματα, τότε είναι εύκολο να τον πείσεις οτι οι εξωγήινοι έρχονται στην γή και απαγάγουν αγελάδες ( ναι!!! το έχω ακούσει και αυτό !!! ). Έτσι εσύ συνεχίζεις να κάνεις τις δοκιμές της νέας σου τεχνολογίας που δεν θέλεις να αποκαλύψεις στο ευρύ κοινό, και κανείς δεν σου ζητάει τα ρέστα
.
Και όπως είπε και η Εβελία αν όντως είναι αληθινό γιατί άραγε δεν συμβαίνει και σε εμάς;;;
Οποισδήποτε με αρκετές κινηματογραφικές γνώσεις θα μπορούσε να έχει φτιάξει αυτά τα βιντεάκια ! Εξάλλου είναι ξεκάθαρο οτι είναι όλα στημένα. π.χ. μπορείς να ανοίξεις ένα συρτάρι και να σηκώσεις δυό κάλτσες στο αέρα, αφου τις έχεις δέσει με πετονιά.( Το έχουμε κάνει για πλάκα σε μιά συγκάτοικό μου
). Ή να παγώσεις ένα σημείο της εικόνας ενός βίντεο όπως στο κομμάτι με την κινεζούλα. Ή να κινείς την κάμερα με τηλεχειριστήριο όπως στο κομμάτι με τον τρίποδα.Μου φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να παίξουν με τον φόβο του ανθρώπου για το άγνωστο καλλιεργώντας την δεισιδαιμονία.
Δεισιδαιμονία = Φόβος = Ευκολότερος έλεγχος.
Αν κάποιος πιστεύει σε τέτοια πράγματα, τότε είναι εύκολο να τον πείσεις οτι οι εξωγήινοι έρχονται στην γή και απαγάγουν αγελάδες ( ναι!!! το έχω ακούσει και αυτό !!! ). Έτσι εσύ συνεχίζεις να κάνεις τις δοκιμές της νέας σου τεχνολογίας που δεν θέλεις να αποκαλύψεις στο ευρύ κοινό, και κανείς δεν σου ζητάει τα ρέστα
.Και όπως είπε και η Εβελία αν όντως είναι αληθινό γιατί άραγε δεν συμβαίνει και σε εμάς;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum