Δείτε και φρίξτε...!!! Νέο γκρουπ στο facebook... είμαστε άρρωστοι...

:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:ΕΛΕΟΣ(σορρυ για τα κεφαλαια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου γύρισε το μάτι μαζί με τα έντερα...υπήρχε φήμη κι εδώ για έναν παλαβό που δεν είχε που να βάλει το "αυτό" του και την είχαν πληρώσει οι κακομοίρες οι κότες της γειτονιάς...(ψοφούσαν μετά):mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να έχει χτυπήσει κόκκινο η ανεργία πάντως για να βρίσκουν χρόνο για να κατεβάζουν όλες αυτές τις ιδέες η σημερινή νεολαία....
Είναι και ο καφές πανάκριβος πλέον, που να τρέχουν.....

Καλοοοοοοοοο :lol:

Εδω βιασαν και σκοτωσαν τον πελεκανο της Μυκονου ρε παιδια:/:,κι ακομα χειροτερα τις γατες που βρηκας βιασμενες και νεκρες κατα καιρους στην Πλακα...:(:(:(

Ποση ανωμαλια πια;! :mpliaks:
Εχετε ακουσει αλλο ειδος στο ζωικο βασιλειο να κανει σεξ(τι σεξ δηλ βιασμος σκετος ειναι) με αλλο ειδος; Μ αρεσει που λεει
δεν ειναι εγκλημα ας το παραδεχτουμε!!!
Aν δεν ειναι αυτο εγκλημα τοτε τι ειναι;! Οπως ενας που πηγε να βιασει αδεσποτο σκυλο και του ορμηξε, το καταχαρηκα!!!

εμενα απλα δεν το κατανοει ο εγκεφαλος μου, δεν ξερω πως να το εξηγησω, σαν εφιαλτης μου μοιαζει που δεν συμβαινει στα αληθεια..σεναριο επιστημονικης φαντασιας με καμποση δοση απο ανωμαλια

και οντως αν δεν ειναι αυτο εγκλημα τοτε τι ειναι?? παλι ανακατευομαι:sick::sick:

Εδω βιασαν και σκοτωσαν τον πελεκανο της Μυκονου ρε παιδια:/:,κι ακομα χειροτερα τις γατες που βρηκας βιασμενες και νεκρες κατα καιρους στην Πλακα...:(:(:(
Καλά ο πελεκάνος πες που έκατσε ο κακομοίρης ...οι γάτες πως βιάστηκαν ..εδώ εμείς που πάμε να τις πάρουμε αγκαλιά και αμα δεν θέλουν...μας κάνουν ριγέ απο τις νυχιές...πως τις βίασαν;:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:Μόνο νεκρές γίνεται...:mad::mad:

υπήρχε φήμη κι εδώ για έναν παλαβό που δεν είχε που να βάλει το "αυτό" του και την είχαν πληρώσει οι κακομοίρες οι κότες της γειτονιάς...

Κοτόπουλο σούβλας.....:hmm: Συγνώμη βρε Άννα μου, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό μόλις το είδα.
Μήπως επειδή και εδώ μπαίνουν παιδιά να το αφήναμε το θεματάκι καλύτερα;;;:/:

Κοτόπουλο σούβλας.....:hmm: Συγνώμη βρε Άννα μου, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό μόλις το είδα.
Μήπως επειδή και εδώ μπαίνουν παιδιά να το αφήναμε το θεματάκι καλύτερα;;;:/:
και εγω αυτο νομιζω.....τετοιες ανωμαλιες....ουτε απο το μυαλο μας δεν πρεπει να περνα...
icon15.gif

τραγικα πραγματα...ξερω γω???
αλλα το καλο ειναι οτι το θεωρουν φυσιολογικο!!!
πιστευω οτι εχουν χαθει βασικες εννοιες..οπως...
φυσιολογικος...
καλος....
ομορφος....
απλα πραγματακια που ξεχασαμε τι σημασια τους..η δινει ο καθενας μας μια εννοια που τον βολευει!

οπως εχω ξαναπει...παμε κατα δ...λου

καλο το facebook αλλα ειναι κατι τετοιοι που επρεπε να τους διωχνουν....δεν τους εφθανε που ειναι ανωμαλοι[ελεος ανθρωποι-ζωα΄΄΄]:down::down::down: θελαν και ομαδα στο facebook.......

καλο το facebook αλλα ειναι κατι τετοιοι που επρεπε να τους διωχνουν....δεν τους εφθανε που ειναι ανωμαλοι[ελεος ανθρωποι-ζωα΄΄΄]:down::down::down: θελαν και ομαδα στο facebook.......

Συμφωνω απολυτα!Αν ηταν για βιαστες ανθρωπων θα τους εκαναν χ με τη μια, αλλα για τα ζωα οχι:mad:

ε ναι....ποιος νοιαζεται για τα ζωα εχτος απο εμας τους λιγους?????:(

συγγνωμη εμεις τοσο καιρο βριζουμε και αυτοι το βιολι τους

:mad::mad: Ποσο αισχροι και αηδιαστικοι γινομαστε εμεις οι ανθρωποι.Να χ.σω τη λογικη που μας δια κρυνει και μας κανει υποτιθεται ανωτερα οντα απο τα ζωα.:down:

:down::down::down:Ούξουουουου!Ποσο κακοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι πιά?:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back