Δείτε το!

Τα ζωακια της κοπελας.. και ο σκυλος αλλα και το γατακι εχουν ηδη απομακρυνθει απο την εν λογω κοπελα!! Συμφωνα με τον πατερα της η κοπελα ειναι φοβερα φιλοζωη αλλα λογω ψυχολογικων προβληματων ειχε εκρηξεις βιας προς τα ζωα, γιαυτο και θα κλειστει σε ψυχιατρικη κλινικη!!

Τελος καλα για τα ζωακια.. ελπιζω και για την κοπελα γτ ηταν προφανες οτι ειχε προβληματα

από που τα γνωρίζουμε αυτά? ταζωάκια που είναι τώρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να δεις το παρακατω γκρουπ για πληροφοριες..
Κανανε ομαδικη καταγγελια ανθρωποι π μενουν Αθηνα και με την παρεμβαση εισαγγελεα το σκυλι μενει με τον πατερα της κοπελιας.. υπο παρακολουθηση, η κοπελα θα απομακρυνθει καθως θα μπει σε ψυχιατρικη κλινικη,και αν κριθει οτι ο πατερας δεν συμπεριφερετε αριστα στα ζωακια θα απομακρυνθουν εντελως σε αλλες οικογενιες

https://www.facebook.com/#/group.php?v=wall&ref=nf&gid=214373768386

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά παιδιά το παρακολουθώ το θέμα αποσβολομένη!
Είχα αναστατοθεί τόσο πολύ που δεν είχα την ψυχραιμία να γράψω νωρίτερα..
Μόλις τώρα διάβασα τα νέα.. πραγματικά τέτοια χαρά και ανακούφιση που ένιωσα τι να σας πω.. ούτε δικά μου να ήτανε.
Εύχομαι οι ψυχούλες μου απο δώ και πέρα να έχουν μία ονειρεμένη ζωή σαν να είναι κάθε μέρα χριστούγενα :D
Και η κοπέλα με τη σειρά της όποιο κι'αν ήταν το προβλημά της να βρεί την βοήθεια που της χρειάζεται και νά'ναι καλά πλέον.

Παιδιά από το αδέσποτο gr (γιατί εγώ τουλάχιστον εκεί το είδα στο προφίλ του στο fb) κινητοποιούνται.Όταν είδα τα βίντεοζ(έχω δει μόνο με το σκυλάκι και έχω ακούσει περιγραφή για αυτό με τη γάτα) άρχισα να γράφω σαν τρελή κόμμεντς στις αναρτήσεις του αδέσποτου και να κλαίω γοερά.Ευτυχώς κάποιοι έχουν και στοιχεία της.Υπήρχαν βίντεοζ με κακοποίηση σκύλου και γάτας.Οπότε ,ας ετοιμαστεί το έδαφος για υιοθεσία γατούδων με δύσκολη ζωούλα!:happy: Μακάρι να πάνε όλα καλά και σύντομα ένα θρεντ και από το δικό μας φόρουμ να καλεί μια υποψήφια αγκαλίτσα και για τα γατάκια και για το σκυλάκι!

Edit:Μόλις είδα ότι όλα οκ...τα ζώα ξέρουμε που πήγαν;Είχαμε την εντύπωση ότι ήταν πάνω από μία οι γάτες !!

πάντως, αν το θέμα τραβήξει και τους πάρουν τα ζώα, που το εύχομαι, εμείς μπορούμε να φιλοξενήσουμε το σκυλάκι για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει ότι πέρασε και να έρθει η ώρα να πάει σε ένα καλό σπίτι...:)

Εγω δεν εγραψα καθολου εδω γιατι το παρακολουθουσα στο φεις το θεμα,της μουρλης εγινε.
Χαιρομαι που εγινε αμεση κινητοποιηση,κοινοποιηθηκε παντου το εν λογω βιντεο και σε μια μερα η κοπελα βρεθηκε και εγινε αυτο που επρεπε να γινει.
Τουλαχιστον εχουμε εμπρακτα αποτελεσματα μεσω φεις,ειναι ο μονος λογος που μπαινω τους τελευταιους μηνες...

Αυτη ειναι η περιπτωση που παρενεβη το gawf αλλα οσοι θελετε προβειτε σε καταγγελια θα χρειαστει

Ειναι και μιαελπιδοφορα εμπειρια ομως οτι πια και να γινει κακοποιηση το μαθαινουμε γρηγορα και δρουμε αν σκεφτειτε πριν 3 χρονια δεν ηταν ετσι

Ευτηχως που τα ζωα σωθηκαν αλλα παιδια ηθελα να
σας πω κατι χωρις να θεωρηθει οτι τους υποστηριζω
βλεπω το οτι η κοπελα ηταν πρεζονι το τονιζετε και
το ξανατονιζετε δεν παει να πει οτι οποιος ειναι πρε
ζονι φαιρετε ασχημα σε ζωα υπαρχουν πρεζονια υπερ
φιλοζωα που αγαπουν τα ζωα πολυ περισσοτερο απο
οποινδηποτε νημφαλιο προσωπικα ξερω πρεζονι που
εδωσε τα λεφτα για τη δωση του για να παει το αρρω
στο σκυλι του στο γιατρο και φανταζομαι καταλαβαινε
ται τη θυσια ειναι για ενα πρεζονι να στερηθει τη δοση
του, το βιντεο δεν μπορεσα να το δω γραφει οτι σβηστη
κε το βιντεο απο το φαησ μπουκ λογω απορρητου τον
στοιχειων, αλλα το οτι η κοπελα ειναι πρεζονι γιατι το
γενικευουμε δηλαδη αν ηταν μαυρη θα λεγαμε οι μαυρη
ολη κακοποιουν ζωα.

Kανεις δεν ειπε οτι οποιος ειναι πρεζονι φερεται ασχημα στα ζωα. Και τελικα απο ο,τι λεγεται, η κοπελα δεν ηταν καν πρεζονι, αλλα ψυχοπαθης. Καμια γενικευση και κανενας ρατσισμος προς τους τοξικομανεις δεν εγινε. Μια σημειωση μονο: οι τοξικομανεις ειναι αρρωστα ατομα που εφεραν ΜΟΝΟΙ τους, τους εαυτους τους σε αυτην την θεση. Δεν γεννηθηκαν τοξικομανεις, και κανεις δεν τους αναγκασε να γινουν. Μια εγχρωμη κοπελα, γεννηθηκε ετσι. Αλλο μια φυλη, και αλλο μια κατασταση self-induced.

Δεν το είδα για 2 λόγους:
- Δεν μπορώ να το δω με τίποτα γιατί εκτός από Γατόφιλη είμαι και πολύ fan των σκύλων (αλλά και κανένα άλλο ζώο δεν θα άντεχα να το βλέπω να το βασανίζουν).

-Δεν έχω facebook και δεν ανοίγει την σελίδα.

Μπορεί να μου κάποιος τι κάνει στο κακόμοιρο το ζώο;

Δεν το είδα για 2 λόγους:
- Δεν μπορώ να το δω με τίποτα γιατί εκτός από Γατόφιλη είμαι και πολύ fan των σκύλων (αλλά και κανένα άλλο ζώο δεν θα άντεχα να το βλέπω να το βασανίζουν).

-Δεν έχω facebook και δεν ανοίγει την σελίδα.

Μπορεί να μου κάποιος τι κάνει στο κακόμοιρο το ζώο;

δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις να δεις το βιντεο...εισαι και μικρο κοριτσι απο οτι καταλαβα...γλυκια μου...δεν εχει σημασια να το δουμε...να πραττουμε αυτα που πρεπει εχει σημασια...:)....το να βλεπουμε τετοια βιντεο,ειναι ακριβως σαν να βλεπουμε βια στην τηλεοραση...και εκει κρυβουν τις πολυ σκληρες εικονες...δεν εχεις αναρωτηθει το γιατι;; ολοι οι επιστημονες συμφωνουν οτι βλεποντας σκληρες εικονες 1ον μας εθιζουν στη βια...που σημαινει οτι σε λιγο δεν θα μας κανει τιποτα εντυπωση,και αυτο ειναι πολυ κακο για ευνοητους λογους,και 2ον παιρνουν παραδειγμα αρρωστημενα μυαλα..
καλο θα ηταν αυτοι που τα βαζουν εδω αυτα τα λινκ,να μην κανουν και περιγραφη...οποιος θελει να τα βλεπει,ας τα βλεπει...αν και δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να αγαπας τα ζωα και να λες οτι ειναι τρομερο αυτο που κανει καποιος και μετα να θελεις να το δεις...:hmm:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back