zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
14-03-08
17:22
Αααα κοπελιά εσύ τον άντρα σου τον βρήκες! Άσε και σε μας τις λεύτερες τίποτα!![]()
Ε, ας οργανωθουμε να κλειστουμε ολες μαζι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
14-03-08
18:12
Παιδιά εγώ μόλις γύρισα από τη δουλειά και τρέχω να πακετάρω τη βαλιτσα μου τώρα γιατί δεν θα έχουμε ρεύμα οτκώ με εννιάμιση.... Αύριο πετώ για Κύπρο! Ελπίζω σε μια βδομαδα που θα γυρίσω να σταματήσει να βρομάει και να "ξύνεται" αυτή η χώρα.... Τα πήρα... Σόρρυ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
14-03-08
21:45
Αααα κοπελιά εσύ τον άντρα σου τον βρήκες! Άσε και σε μας τις λεύτερες τίποτα!![]()
Desdemona, έχετε ασανσέρ στην οικοδομή;;;; Αν ναι, να σου στείλω τη λίστα με το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum