Δεν έχω κανέναν... Μόνο τις γάτες μου...

Λυπαμε πολυ που δεν εχεις κατικοιδιο .Ειμαι σιγουρη πως εαν ειχες ζωακι θα το προσεχες !Η αληθεια ειναι πως σε ξερω απο πρωτο χερι επειδη ειμαστε συμμαθητριες και αν μου επιτρεπεις να πω κατι οταν ειμασταν μαζι και εγω η ιδια ειπα στη μαμα σου να σου παρει γατακι...ειπε, Θα το κανω καπαμα το γατι. :down::down::down::down::down:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.ΣΧΕΔΟΝ Η ΜΑΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΛΟ?

My cat
My cat τι site ειναι αυτο
πολυ,πολυ το αγαπω.
Μια μερα γιορτινη
η BabeCat η καλη
το site μου προτεινε αυτο
και μου ειπε οτι θα ξετρελαθω.
Ομως γατακι δεν εχω εγω
αυτο πρεπει να το πω.
Θα ηθελα πολυ ενα
για να μου κανει και παρεα.
Φιλες εχω πολλες
και ολες ξεχωριστες.
ειμα χαρουμενη στο site αυτο
και σε ολον το κοσμο θα το πω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω να ρωτησω κατι!Ειναι αληθεια οτι οι μαυρες γατες φερνουν γρουσουζια?Υπαρχει κανενας μυθος που να το λεει ή το λενε ετσι?:confused:

Θελω να ρωτησω κατι!Ειναι αληθεια οτι οι μαυρες γατες φερνουν γρουσουζια?Υπαρχει κανενας μυθος που να το λεει ή το λενε ετσι?:confused:

Για μύθο δεν ξέρω,πάντως αυτό είναι μια ανοησία που κάποιος έφτοιαξε...:down::down::down::down:

Ωρίστε κάτι σχετικό με τις μαύρες γάτες: https://tech.pathfinder.gr/xpaths/myths/577136.html

Μα πως μπορούν αυτά τα πλάσματα να είναι σατανικά;

Συνημμένα

• αααααα.jpg
    αααααα.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 275
  • σσσσσσσσσσσσσσ.jpg
    σσσσσσσσσσσσσσ.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 290
Επίσης οι μαύρες γάτες είναι λιγότερο επιρεπείς σε ασθένειες!:) Προσωπικά έχω αδυναμία στις μαύρες γάτες!:inlove:
black_front.jpg

BlueEyedBlackCat.jpg
AAAZ001074.jpg

2045451148_00e48aec42.jpg
kittens5.jpg

xl

Εδώ έχουν πετύχει τέλεια τη γυαλάδα του στλιπνού τρίχώματός τους!:up:
329995366_0e76cc72e9.jpg

Επίσης οι μαύρες γάτες είναι λιγότερο επιρεπείς σε ασθένειες!:) Προσωπικά έχω αδυναμία στις μαύρες γάτες!:inlove:
black_front.jpg

BlueEyedBlackCat.jpg
AAAZ001074.jpg

2045451148_00e48aec42.jpg
kittens5.jpg

xl

Εδώ έχουν πετύχει τέλεια τη γυαλάδα του στλιπνού τρίχώματός τους!:up:
329995366_0e76cc72e9.jpg

Που τις βρήκες καλέ τις φωτογραφίες;Εγώ έψαξα-έψαξα στο ίντερνετ και τίποτα δεν βρήκα!

Που τις βρήκες καλέ τις φωτογραφίες;Εγώ έψαξα-έψαξα στο ίντερνετ και τίποτα δεν βρήκα!
Google image search και καλό αγγλικό λεξιλόγιο!;):happy:
Google image search εδώ!:happy:

Θελω να ρωτησω κατι!Ειναι αληθεια οτι οι μαυρες γατες φερνουν γρουσουζια?Υπαρχει κανενας μυθος που να το λεει ή το λενε ετσι?:confused:[/quote]
Γεια σου SweetyCat.Επειδη η ερωτηση σου δε συμπιπτει με το θεμα , καλυτερα να να διαβασεις απαντησεις σχετικα με την ερωτηση σου στη σελιδα: http:\\www.mycat.gr\forum\showthread.php?t=1914

Πράγματι είναι μόνο μύθος! και μόνο ψέμμα!!!!

Είναι γιατί είναι πανέμορφες!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back